Боровне: школярам розповіли про наслідки розпивання алкоголю, паління, вживання наркотиків

07 Квітня 2017, 16:25
5120

Інспектор ювенальної превенції Камінь-Каширського ВП ГУНП у Волинській області старший лейтенант поліції Вадим Зубач спільно з начальником служби у справах дітей Камінь-Каширської РДА Степаном Сидорчуком відвідали ЗОШ I-III ступенів с.Боровне.

З метою запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму вони провели з дітьми відповідну профілактичну роботу, – повідомляють у Камінь-Каширському відділі поліці.

Крім цього, присутнім на зустрічі учням прочитали лекцію про правопорушення і їх види, дотримання правил поведінки під час навчально-виховного процесу.

А також задля попередження дитячих конфліктів, злочинності, з метою пропагування здорового способу життя Вадим Зубач та Степан Сидорчук окрему увагу приділили у бесіді забороні розпивання алкогольних напоїв, паління, вживання наркотиків.




 

Коментарі
07 Квітня 2017, 20:59
"Степан Сидорчук окрему увагу приділили у бесіді забороні розпивання алкогольних напоїв, паління,": не слухайте дітки дорослих дядь. Повиростаєте аж тооді все Вам буде дозволено.
09 Квітня 2017, 18:01
Це надзвичайно непросте з боку дидактики питання. Воно міжпредметне, вимагає як медичних знань, так і психологічних і педагогічних. На фото бачимо виступ для галочки, якщо не профанацію.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром