Поради і відповіді на запитання читачів дадуть священики

08 Квітня 2017, 14:00
1664

На сайті інтернет-видання Район.Камінь-Каширський стартує рубрика "Діалог про віру". 

В рамках проекту до співпраці з журналістами запрошені священнослужителі нашого району. Вони спробують знайти відповіді на різноманітні побутові та філософські запитання, що турбують жителів нашого краю та стають на шляху до справжньої віри в Бога. 

Сподіваємося, наша рубрика допоможе читачам укріпити віру та духовно збагатитися.

Кожен відвідувач сайту зможе (анонімно) поставити своє будь-яке запитання священику та отримати відповідь чи пораду на сторінках нашого видання.

СВОЇ ЗАПИТАННЯ ВИ ЗМОЖЕТЕ НАДСИЛАТИ:

1) на адресу електронної пошти - [email protected] або [email protected];

2) в соціальні мережі Facebook та Вконтакті.

Запрошуємо до діалогу!

 

 

 

Коментарі
08 Квітня 2017, 22:26
"запитання священику": щось схоже на ток-шою. Отже Ми вибираємо священника, а він має неодмінно відповісти на Це запитання? Якось такий собі раб божий "Камінь" у свій час у відкритій формі почав запитувати священника на кам.блаб чи блад не пам"ятаю. У стилі запитання-відповіді. Такий стиль проіснував рівно десь не більше двох місяців, що змусив цей кам.блад/блаб взагалі змінити свою форму сайту оскільки вже не було сил терпіти Його.
08 Квітня 2017, 22:35
&quot;&quot;Камінь-Каширське благочиння : Волинська Єпархія : Українська Православна Церква&quot;<br/>Офіційний сайт функціонує з благословення Преосвященного Нафанаїла єпископа Волинського і Луцького&quot;: отже перше запитання нашому священнику. Сайт Волинської Єпархії Української православної церкви на сьогодні функціонує з благословення Преосвященного Нафанаїла. Тому ставимо таке запитання чому сайт працює з благословення Преосвященного Нафанаїла, хіба раніше благочестивий спочилий Ніфонт не благословляв Цей сайт?
09 Квітня 2017, 01:00
Сьогодні, як і від часів загарбання московитами православ'я в Україні священник то лише штатний працівник релігійної організації. Не вірте йому, бо він є .....Колись був, чи міг бути в КГБ, як недавно померлий, або просто ПТУшник.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром