Поліцейські провели «виховну бесіду» з водієм автобуса сполученням Рівне-Камінь-Каширський

08 Квітня 2017, 11:10
2026

До патрульних Рівного звернувся неповнолітній, якому водій автобуса сполученням Рівне-Камінь-Каширський відмовив у передбаченому законом пільговому проїзді.

Шофер аргументував своє рішення тим, що йому за це «не доплачують» та висадив 15-річного юнака, – пишуть на сайті «Вісник+К». Хлопець не розгубився та звернувся до поліцейських.

Юнак при собі мав пільговий квиток на проїзд, придбаний в касі Рівненського автовокзалу, та посвідчення дитини з багатодітної сім'ї, яке надає право пільгового переїзду.

Рівненські патрульні зв’язалися з колегами з Луцька та передали орієнтування щодо недобросовісного водія.

Автобус луцькі патрульні зупинили на Цуманському перехресті на стаціонарному посту й роз'яснили про недопустимість вчинених ним дій, існуючу адміністративну відповідальність.

 

 

 

Коментарі
08 Квітня 2017, 22:19
Така ситуація з усіма автобусами які стоять в ангарі у "кота"
09 Квітня 2017, 00:43
Ужас.<br/>Тут взагалі не хочеться навіть виясняти хто кому не доплачує.<br/>Але яке має бути серце в людини щоб висадити дитину.<br/>Він же її не на собі має сунути .<br/>Хто б це не був стид вам і срам :( !!!!
09 Квітня 2017, 12:06
&quot;Хто винен?&quot; і &quot;Що робити?&quot; - одвічні риторичні питання ...<br/>Винна і влада і перевізник .Влада винна в тому, що наплодила пільговиків і наобіцяла за це відшкодуванння перевізнику ,але вже майже 3 роки не відшкодовує .<br/>А вина перевізника в тому,що до цих пір вірить цій владі
09 Квітня 2017, 16:33
Ваша основа на грошах!!!<br/>Тут в першу чергу водій без серця , який посмів висадити дитину!!!!<br/>Скільки б наші перевізники не плакали б ,але якщо так погано , невигідно то чому ніхто не хоче кидати цей бізнес.<br/>А за тендер готові батька продати.<br/>Це не по людськи всетаки.
09 Квітня 2017, 16:36
Вини водія ви зовсім не вбачаєте!!???<br/>Його робота перевірити квитки і везти людей.<br/>А не з'ясовувати хто кому не доплачує.
09 Квітня 2017, 17:59
Дорога з Каменя до Рівна далека, водій втомлюється, тому й приймає емоційні рішення.
09 Квітня 2017, 19:40
&quot;але вже майже 3 роки не відшкодовує&quot;: якщо справа пішла вже більш як за три роки то однозначно Їх ніхто не буде відшкодувувати оскільки це вже рахується поза строком позовної давності. ТОму у принципі районна рада не має право навіть приймати рішення про так зване відшкодування пільгової вартості через те, що це позабюджетне рішення навіть якщо й раніше воно приймалося у свій час районною радою. Одним словом запийте холодною водою. Даром перевізники пробують бастувати, нічого не буде тільки нариваються на великі неприємності з боку влади.
09 Квітня 2017, 20:30
А мене дивує позиція захисників, ну цеж дитина на хвилинку 15 років,комунізму у нас немає ,все вартує грошей ,чому б Вам не взяти одну дитину до себе на обід, на вечерю,придбати іграшки ,одяг , і таке інше.Маю двох дітей студентів ,ніхто не запитує у мене ,де я беру кошти на утримання їх,оплачувати навчання і прожиття.Водія автобуса розумію,на азс у нього не питають,скільки він везе дітей,пенсіонерів,щоб зробити пільгову ціну на пальне.Чим скоріше ви усвідомити,що ми не в&quot; совітах&quot; живемо, а в країні, де всі, за все повинні платити,томущо не можуть одні платити за все ,а інші користуватися міфічним правом на щось безкоштовне,прицьому усвідомлюючи що інший за це розрахується.
09 Квітня 2017, 21:23
Певна річ що, якщо дитина мала так звані пільги то вона однозначно була з багатодітної родини де маємо три і більше дітлахів. Ось тут і стоїть питання, чому воно з&quot;явилося на світ третім або першим серед двох інших. Про те інколи навіть буває так, що один з батьків говорить, що друга чи третя це вже знадто це вже розкіш. Але на мою думку якщо один з батьків говорить, що дай-но хоч одну поставити на ноги то це вже говорить передусім про жадібність людини і передусім жадібність для себе через те, що собі не вистачає. ТОму якщо говорити про того чи іншого перевізника то це у першу чергу говорить про його жадібність.
09 Квітня 2017, 21:59
Водій - людина ,але ж свого роду підневільна .Якщо власнику він покаже перевезених пільговиків - власник вирахує ці гроші з нього .<br/>А щодо пільг скажу так: це чистої води КОРУПЦІЯ . Якщо перевізникам ці кошти не виплачуються стільки часу ,то треба шукати їх у тій же владі .І навіть не в районній , а в обласній чи київській
09 Квітня 2017, 23:31
А хтось звернув увагу, що це автобус з Рівного, а то вже Кота у всіх бідах звинуватили.
10 Квітня 2017, 00:14
Повірте такі як ви не візьмете ні на обід, ні на вечерю не придбайте іграшку це я зробила висновок з вашого коментаря. Повірте я це роблю.<br/>Пільга дійсна до 18 р.<br/>Ви так обурюєтесь бо у вас двоє студентів. <br/>Булоб троє ви б мовчали.<br/>Повірте я була неодноразовим свідком де водій дуже агресивно відноситься до таких же дітей притому що автобус наполовину порожній.<br/>Хтоб що казав але якби в маршрутці небулоб мість касир не видав би квиток.<br/>Щодо власника якому показують квиток булоб бажання ( доброта ,любов у серці) можна викрутитися ( просто не показати той квиток) якщо з вас вираховують.<br/>В чому я сумніваюсь.
10 Квітня 2017, 02:16
Що це за такий одіозний добродій Кіт? Мільйонер Камінський?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024