Весняне прибирання – дбайливо і по-господарськи

09 Квітня 2017, 12:15
2488

У Камені-Каширському триває генеральне весняне прибирання

Парафіяни на чолі з кліриком храму священиком Владиславом Михалюком здійснили прибирання церковного подвір’я Свято-Іллінського храму та прилеглої території.

Підремонтували після зими тимчасову каплицю, де в Пасхальну ніч звершуватиметься Божественна Літургія.

 

1
kam-blag.church.ua
kam-blag.church.ua

kam-blag.church.ua
kam-blag.church.ua

kam-blag.church.ua
kam-blag.church.ua

 

У Камінь-Каширському відділі поліції відбувся парко-господарський день.
Правоохоронці впорядкували подвір’я, а також прилеглу до відділу поліції територію.

Зокрема, прибрали сухостій, побілили дерева та бордюри, а також привели в належний санітарний стан службові приміщення.

 

1


1

 

Вийшли прибрати територію біля адмінбудинку і працівники управління соціального захисту населелнян Камінь-Каширської РДА.

 

1

1

1

1

1

1

1





1

 

Продовжилась у Камені-Каширському і екологічна акція «Чисте серце — чисте місто».

Участь у ній взяли всі небайдужі жителі міста.

 

1

1





2



1




1

2



1




2

1

2

1








1



 

Завдяки таким весняним акціям з наведення благоустрою, міста і села стають чистішими, комфортнішими для проживання людей.

 

 

 

Коментарі
09 Квітня 2017, 15:53
Як приємно .<br/>Відчуваю гордість і радість за всіх вас.<br/>А Васильків Іванович молодчина не перебирає роботою &quot; керувати так керувати, прибирати так прибирати&quot;! <br/>Б - Р - А - В - О!!!!! Всім вам!
09 Квітня 2017, 15:54
Вибачте &quot;Василь Іванович!
09 Квітня 2017, 16:29
Ти забув ще підписатись &quot;Василь Іванович&quot; ))
09 Квітня 2017, 18:22
Це ж коресопдент половину фотосесії провів як Бондар назбирав мішок сміття і поніс викидати! ВЕЛИКИЙ СЛУГА НАРОДА! Два дні біля пасажа прибирають комунальники! Не дивно що по центру місту піску по коліна
09 Квітня 2017, 19:12
Площа прибраних територій майже рівна площі виставлених фотографій
09 Квітня 2017, 19:18
... а скільки бабла прокрутиться міськрадою!!!
09 Квітня 2017, 20:35
&lt;p&gt;Дві суботи проведені мною серед частини громади міста, вірних християнських протистанських церков міста по прибиранню в підготовці до святкування велекодня. дало мені велике моральне задоволення. В основному громада міста здорова морально і випади деяких людей ,що криються під скритими іменами,я їх назву &amp;quot;редисками&amp;quot; нічого для мене особисто не важать.&lt;br /&gt; Скльки б я не брав участі в прибиранні,я маю моральне право оцінити роботу цих людей,які працювали по всій території міста. Обєм роботи виконаний цими церквами силами ВУЖКГ ми не зробили б і за ТРИ роки. Їхні були кошти ,їхній був транспорт. Звичайно міська рада профінансує частину матеріальних витрат.&lt;br /&gt; Щиро дякую вам всім,хто взяв участь в прибиранні міст,особливо радує участь дітей ,школярів цих церков. Такі люди ніколи не будуть смітити,вони свідомі ,що там чисто ,де не смітять.&lt;br /&gt; Акція протестанських церков &amp;quot;Чисте серце-чисте місто&amp;quot; стала не піар акціею а рельним фіктом участі громадян в наведенні порядку в місті. Нехай вам Бог верне та дасть здоровя.&lt;/p&gt;
09 Квітня 2017, 22:50
Дякуємо! <br/>Хто прибирає той ніколи смітити не буде!<br/>Але деякі люди не тільки засмічують місто але й і всіх цих людей готові і в онлайні сміттям закидати.<br/>Владі подяка за підтримку і участь.
09 Квітня 2017, 22:57
Приємно що влада не тільки керує але й може спокійно разом з усіма зробити звичайту роботу.<br/>Погодьтесь це досить рідко буває.<br/>Влада здивувала!<br/>Молодці щоб там не говорили та я в перше бачу голову з лопатою або мусорним мішком разом з комунальниками прибираючого місто. Ось вам приклад.<br/>Класс
10 Квітня 2017, 00:11
Цікаво а чого &quot;Камінь&quot; в коментарях не нагадив ? Мабуть відпочиває після суботника
10 Квітня 2017, 00:45
&quot;деякі люди не тільки засмічують місто&quot;: таке твердження Я думаю цілком не вірне. З яких позицій. По-перше в основному так зване сміття та так звана &quot;дика&quot; паросль у вигляді тієї самої верби яка попадала до Низу та інші древ&quot;яні конструкції міста на/повизбирувалися не за один рік. То тут, то там Ми бачимо наспилені дерева, викорчувані древ&quot;яні корчі виросли не за один день та рік. Практично інколи дерево у не потрібному для МЕра місці виросло ще до Його приходу або навіть саме в той час коли він прийшов на цю посаду та брався за Парк та за який його й обрали уперший раз до Мерії коли він боровся проти якихось там негідників. Аж сьогодні бачимо висновки деяких дописувачів що:&quot;деякі люди не тільки засмічують місто&quot; то можна припустити, що під цими словами і Є Ваший милий усіма МЕР адже він думається і допустив таке разгельдяйство до цього часу коли доводиться різати корчі та дерева в не потрібному для усіх місці які виросли за десяток років та вихаращувати рови понад парком чи в інших місцях К-Каширська. Тепер говорити про громадян К-Каширська про те, що вони бачите гадять тут в місті також невірне твердження оскільки тільки припустимо, куди ж було кидати те сміття якщо воно подекуди десь виникало посеред міста. Аж бачимо сьогодні, що сміття є куди кидати виявляється. Але чому маємо сміття то не варто Вам усім думаю пояснювати. ТОму шановні не слід ображати громадян міста стверджуючи, що вони не ввічливі та не культурні. Думається, що як би Мер з його командою у свій час давав би кошти для таких подібних робіт підприємству то підприємство саме могло б справлятися з вимогами громадян адже прибирати місто до цього часу УЖКГ не мало коштів оскільки якщо хто не знає чи не відає підприємство не могло Їх заробляти для себе для такого виду робіт по усьому місту так як слід. Підприємство більш більш як десяток років жило не розвиваючись оскільки тарифи піднімалися рідко, майже не піднімалися. Але якщо й піднімалися то воно не мало для цього коштів через те, що у принципі місто на цьому не заробляє. Тому шановні не слід ображати містян через те, що вони тут не причому. Слід було приймати на рівні міської ради рішення яке могло б підприємству давати поштовх для свого розвитку та розвитку міста зокрема. Ось у чому проблема, а не у тому, що:&quot;деякі люди не тільки засмічують місто&quot;, або й дійсно що деякі люди не тільки засмічують. Слід дійсно викоренити з Наших мізгів людей які не тільки засмічують місто. Крім того як людину, Івана Васильовича я сприймаю у своїй вибачте на слові &quot;оболонці&quot; цілком позитивно він про те знає добре.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024