Острівок: через спалювання сухої трави під селом загорівся березовий гай

09 Квітня 2017, 21:30
3261

Сьогодні, 9 квітня, через необачне спалювання сухої рослинності на околицях села Острівок загорівся березовий гай. 

Аби вогонь не поширився на сосновий ліс, що неподалік, приборкати стихію вирушили небайдужі місцеві жителі. Станом на 18:00 вогнище загасили.

Рятувальники закликають громадян припинити спалювання сухої трави у господарствах та на відкритих територіях. Варто пам’ятати, що такі злочинні дії не тільки завдають шкоди довкіллю, але й наражають на небезпеку людське життя та здоров’я!









 

Коментарі
10 Квітня 2017, 01:19
Спалювання сухої рослинності це звичайно є проблемою. Ось навіть до цієї боротьби залучили К-Каширське благочиння через те, думається що тільки вони могли порадити написати кореспонденту Полісся що спалювання сухої рослинності є як виявляється гріхом серед ясного неба. Отже так би мовити шановні сьогодні 2017 рік за Новим стилем маємо для себе Новий вид гріха:"спалювання сухої рослинності". Повідав для Нас про той гріх кореспондент "Полісся" який не розбирається до речі у живій творчості Нашої природи. Тут тіко розведемо руками. Здається сьогодні вже 17 рік після двохтисячного року з початку Нової ери, а Ми маємо вестися на висновки молодого покоління про те, що до категорії вбивати можна віднести ще й таку категорію як спалювання сухої рослинності оскільки під час цього дійства інколи "палиться" зайчик або "кузнєчик". Може все-таки дати право молодій поліції наказувати або навіть й питати у Них чому спалювання відбувається на Їхньому "приході" тих громадян які роблять нехорошу справу. Про те редакція газети вирішила що цей "приход" має належити тим хто опікується совістю.
10 Квітня 2017, 01:49
Уважніше читайте газету "Полісся", стаття про спалювання сухої рослинності до Камінь-Каширського благочиння не має жодного відношення.
11 Квітня 2017, 00:01
Береза крім дров та соку нічого не дає (ще фанерний кряж, але жиріка-едельштейна фанерна фабрика в Костополі). Березовий гай якраз і виникає на місці лісових пожеж. Це ознака, що колись там був сосновий бір, але він згорів і його місце заселив піонер-береза.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром