Фото дня: дотепні жителі села Черче посадили дерево... догори

09 Квітня 2017, 22:40
4188

Це незвичайне дерево помітили журналісти видання Район.Камінь-Каширський під Свято-Гергіївським храмом у селі Черче. Поцікавились у місцевого священика, що ж то за рослина. На наше здивування настоятель храму Віктор Базюк розповів, що це – звичайна верба. Просто, аби вона не тягнулася доверху дотепні місцеві жителі посадили її… догори. Корінням угору. 



Автор фото: Богдан Ліпич
________________________________________________________________

Рубрика "Фото дня" висвітлює особливості побуту, дозвілля, культури та інших сфер життя людей нашого краю. Якщо ви маєте цікавий фотознімок і бажаєте, щоб він потрапив до рубрики - надсилайте його на адресу електронної пошти [email protected], або ж пишіть особисто її автору в соціальних мережах Facebook та ВконтактіКращі фотознімки будуть періодично з'являтися на нашому сайті. Збереження авторського права гарантуємо!

Для тих, хто бажає стати героєм рубрики "Фото дня" її автор пропонує безкоштовну фотосесію.

 

Коментарі
10 Квітня 2017, 14:33
Невже дотепні чорчани вважають, що "вирба" росте корінням уверх, а віттям вниз та не буде рости як звичайна верба)))
10 Квітня 2017, 17:18
Мабуть мало хто знає чому у наших європейських широтах саме верба символізує біблейне пальмове гілля, яким встеляли дорогу до Єрусалиму Мессії. Ця лоза, як і пальма, також має неабияку невибагливість до умов життя, добре виживає в екстремальних умовах, має чимало цілющих властивостей схожих до своєї середземноморської сестриці...
10 Квітня 2017, 23:43
Ось так і з Українцями як не сади всерівно росте до гори до сонця. Теж саме й з Московським патріархатом, як він не гне українців однаково вони тягнуться до свого сонця.
11 Квітня 2017, 01:59
Salomon 14:18<br/>Майбути там, де ростуть пальми, їх корінням уверх не садять)))
11 Квітня 2017, 12:31
Присійбо того не відаю, майте пальма не має теї живучості шо сарматсько-скіфська верба. Ну й на святій Землі нема теї живородящої благодаті, шо на нашій благословенній і чомусь проклятій земельці щедро скропленій дощами та людською кров'ю. А догори дригом верба, це такий собі креатив від ландшафтних садівників-дизайнерів на основі життєдайних властивостей вербиці...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024