У Камені-Каширському оновили куточок Європейського Союзу

14 Квітня 2017, 21:00
2915

Ще під час Євромайдану рішенням сесії міської ради у центрі Каменя-Каширського, поблизу універмагу, відвели місце для створення куточка ЄС, де були встановлені флагштоки із прапорами України та Європеського Союзу.

Згодом, коли тут почалося будівництво, їх забрали звідти.

Тепер от біля будівлі, що зводиться поряд з універмагом, знову встановлені флагштоки. На них мають майоріти як і раніше Даржавний прапор України та прапор Євросоюзу, а також прапор Каменя-Каширського.

– Територія перед новозбудованою будівлею облаштовується в рамках благоустрою площі Культури, – пояснює міський голова Василь Бондар. – На цьому місці вже укладено бруківку, а з часом будуть встановлені декоративні ліхтарі та лавочки за кошти підприємця Н.П. Попович.




 

А ось, зовсім поряд, розташований Кухоль, про який дещо критично та несхвально відгукувалися у коментарях наші читачі. 



 

Коментарі
15 Квітня 2017, 02:04
Мене цікавить тільки три моменти. Хто дав дозвіл на розташування цього КУХЛЯ на площі Культури, адже за словами пана Мера саме там і Є площа Культури через те, що маємо флагшток Євросоюзу, України та Волинської обл. Два - якщо зазвичай у тому Кухлі продаватимуть пивасик то чи у тому "закладі" будемо бачити ліцензію на продаж цього хмільного напою у розмірі десь приблизно 1200 грн.щомісячно через те, що у принципі як зазвичай "заклад" повинен мати принаймі місце під яке сесія Міської ради має прийняти рішення. Три - у принципі хочу бачити людину яка буде там торгувати та за визначенням тієї самої Санепідемстанції яка нещодавно ще мала бути на теренах К-Каширщини чи не затісно Їй буде у тому місті. Довідка. Робоче місце працівника за санітарними нормами має бути не менш як шість квадратних метрів....
15 Квітня 2017, 11:22
"Ще під час Євромайдану рішенням сесії міської ради у центрі Каменя-Каширського, поблизу універмагу, відвели місце для створення куточка ЄС, де були встановлені флагштоки із прапорами України та Європеського Союзу." - і ще там крім цих прапорів хай Бондар поставить пам'ятник Васі Куцю , який вперше ці прапори там встановив ))
15 Квітня 2017, 11:23
А Вася Куць буде в тому Кухлеві торгувати пивом ))
16 Квітня 2017, 07:11
Ну що правда то прада той кухоль чи бакал геть не вписується на фонi новозбудованого закладу. Зісторони подивишся що демонструє той кухоль там???????????? Запитую міського голови???????Нехай депутати примуймуть рішення полатати калюжі в центрі Каменя-Каширська що теж добре видно на цих фото. А замість того кухля треба поставити громадський туалет щоб люди понужді не шукали закаулки. Кухля нехай поставить біля міської ради після сесії не треба буде делеко на пиво іти......................................
16 Квітня 2017, 17:39
Взагалі то якщо подумати то маркетинговий хід власників цього кухля надто навіть вдалий експеримент. Адже про його стали писати, розглядати по інтернету і тому подібне. Але все-таки йому там не місце через зовсім невдале рзташування оскільки все-таки це майже центр площі Культури про що неодноразово наголошував пан Бондар. Але оскільки без пана Мера це не обійшлося Його таким чином можна зрозуміти через банальні справи по які лишній раз не будемо тут говорити, а тим більше через те що цей кухоль явно не попадає ні в які рамки українського законодавства. Можна зрозуміти певним чином пана Мера у цих питаннях оскільки він як будь-то старається але шановні то ж не в такій мірі перегинати палку, слід мати міру.
18 Квітня 2017, 01:17
Шановні дописувачі а, у фотографіях ви тільки кухоль і помітили? :) Зверніть будь-ласка увагу на останню і передостанні фото. На рівень ватермарки. Вас нічого не засмучує? Таке враження що, цей пивний &quot;куточок&quot; стирчить посеред багнюки. Чи може... так воно і є? ;) <br/>Любі мої! Звертайте увагу на речі, які дійсно важливі а не це окозамилювання. Наприклад, на ті самі дороги у місті. І питання ставте міській владі про те, куди йдуть кошти із сплати ВАШИХ податків. Вивчіть. І завжди пам'ятайте! Винувата не &quot;влада&quot; а ви самі! Винуваті в тому, що не заставляєте працювати &quot;владу&quot; на благо людей. ВАШЕ благо! Громадська активність - ваше все! Будь-ласка, не будьте рабами! За вас ніхто нічого не зробить! Тільки ви самі!
18 Квітня 2017, 02:42
Міце історичне. Поряд мури древнього міста. Темний і непривітний будинок звели перед музичною школою. Хто взагалі дав дозвіл на цю забудову? Куди дивились археологи? А міг бути дійсно гарний куточок ЄС а не ще одна пивнушка яких і так вдосталь((((
18 Квітня 2017, 19:00
&quot;Куди дивились археологи?&quot;: тут скоріше не в археології справа оскільки &quot;археолог&quot; не складає план розміщення такого приміщення або не розробляє креслення такої будівлі та не фантазує яким буде фасад будівлі яка виходить своїм фасадом на центр міста. Ось такі &quot;археологи&quot; про яких Ви розказуєте й дійсно намалювали й поставили серед міста таке непотрібство яке маємо дивитися на нього близько сорока років.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром