Сільських голів закликали сприяти залученню чоловіків на службу до війська

14 Квітня 2017, 14:49
1356

Сьогодні, 14 квітня, в апаратній залі райдержадміністрації голова РДА Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус провели нараду, на якій виносилося питання забезпечення успішного виконання призовної кампанії на строкову службу.

Участь в нараді також взяли військовий комісар району Віталій Михайлов, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, міський та сільські голови, – повідомляє преслужба РДА.

В ході наради присутні заслухали звіт Віталія Михайлова про виконання Камінь-Каширським районом заходів щодо забезпечення призову юнаків на строкову службу.

Він, зокрема, поінформував, що районний комісаріат вже відправив у військові частини країни 5 новобранців. Це молоді хлопці з сіл Піщане, Видерта, Оленине та міста Камінь-Каширський.

У свою чергу, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук закликав сільських голів максимально посприяти в оповіщенні призовників, проводити інформаційну роботу із залученням чоловіків призовного віку на службу до війська на строковій та контрактній основі, адже саме від цього залежить покращення обороноздатності.

Коментарі
14 Квітня 2017, 19:06
Більше 20 років ці ж самі чиновники на всіх щаблях влади робили УСЕ , щоб знищити українську армію . А зараз хочуть за 2-3 роки примусити хлопців йти на строкову службу??<br/>Для цього потрібно перш за все відродити справжнє військове національно-патріотичне виховання у школах!
14 Квітня 2017, 23:59
Відправте хоч одного з Мельник Мостище. За перші 23 роки незалежності до ЗСУ з цього села не було призвано жодного військово зобов&quot;язаного!
15 Квітня 2017, 01:09
На моюдумку якщо Сус і Дунайчук покажуть приклад як требалюбити державу, а не лише в газетах про це розказувати і сходять повоюють то район без них не пропаде, а може навіть і виграє.! Ще б Бондара кудись відіслати, а то тридні сходив на &quot;суботник&quot; а розказуватиме що він кожен день з ранку до вечора так працює, просто раніше про це не писали.
16 Квітня 2017, 01:28
Як був совок в головах керманичів - так і лишився.. Київські небожителі хочуть жити при капіталізмі, а щоб тут на місцях було як при совдепії .. Тобто вищі чиновники в Києві нічого не роблять для підвищення авторитету ЗСУ, тільки отримують офігенні зарплати за рахунок платників податків .Зате відповідальними за свою роботу роблять своїх підлеглих на місцях..
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром