Гімназистам допомагали знайти свою професію

15 Квітня 2017, 12:21
1384

У рамках профорієнтаційного квесту «Твій вибір» проведено захід для учнів 10-х класів навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.-гімназія" №2 м. Каменя–Каширського.

Захід відбувся за участюпрофорієнтатора Камінь-Каширського районного центру зайнятості, педагогічних працівників навчального закладу. Під час уроку школярі ознайомились із стратегією вибору професії в нових економічних умовах,формулою вибору професії «Хочу – Можу - Треба», правилами вибору професії та класифікацією, – повідомляють у центрі зайнятості.


 

Цікавим і пізнавальним стало проведення профорієнтаційної гри «Твої професійні рішення». Ознайомившись з умовами гри, діти активно вибирали бажану професію і спеціальність, шукали майбутній вид трудової діяльності й певні блага в залежності від визначених ними пріоритетів. Таким чином кожен відпрацьовував навички самостійного ухвалення рішень і робив певний висновок. В процесі профорієнтаційної гри школярі отримали інформацію про те, яку роль в житті людини відіграють такі напрямки, як «освіта», «робота», «харчування», «одяг», «відпочинок».

Після закінчення заходу були визначені переможці, які зуміли відвідати кожну локацію і пояснити свій вибір. Профорієнтатор центру зайнятості наголосила на важливості правильного вибору професії і майбутньої трудової діяльності, адже від цього залежить добробут, гідне та щасливе життя. Для надання конкретної та індивідуальної допомоги старшокласникам запропоновано звернутись до районного центру зайнятості.

 

 

 

Коментарі
15 Квітня 2017, 17:32
"яку роль в житті людини відіграють такі напрямки, як «освіта», «робота», «харчування», «одяг», «відпочинок».": таки-так, спочатку освіта потім як вдастя закінчити ЇЇ, робота, а потім хавчик і нарешті одяг та відпочинок. Але якщо до цього процесу долучаться родаки за тими критеріями як проживали Їхні предки то наприклад хавчик, одяг і відпочинок можуть бути попереду освіти та роботи. Але якщо такий/така не із "золотої" за К-Каширськими стандартами оскільки до відношенню Києвського "золота" то Наші вважаються все-таки ніщитою ТО цей процес може бути дійсно таким як уявляють в Центрі зайнятості або як пише для Них наука.
15 Квітня 2017, 20:24
&quot;У рамках профорієнтаційного квесту «Твій вибір» проведено захід для учнів 10-х класів&quot; <br/><br/>який захід? хто так пише
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром