У Камені-Каширському встановили інформаційно-вказівний знак

17 Квітня 2017, 19:00
6164

У центрі Каменя-Каширського встановили металеву конструкцію, на якій розміщуються дороговкази із зазначеною відстанню до різних міст. Наприклад, до Києва, Одеси Харкова. 

Зокрема жителі та гості  міста тепер знають що до Стамбула від Каменя-Каширського 1752 кілометри, а до Варшави – 386, до Парижа – 1974. 

Окрім того вмонтований електронний годинник сповіщає котра година, а також показує дату і температуру.

Як раніше повідомляв Район.Камінь-Каширський, знизу біля знака буде встановлений камінь з посвятою князю-засновнику міста Романові Мстиславовичу.




1

 

Коментарі
18 Квітня 2017, 00:18
Зміст встановленого знака є майже чудовим але форма зовсім не для К-Каширська, оскільки не відчувається суті. Але суть цього знака в К-Каширську мала бути у першу чергу у тому що цей знак мав би бути сам із Каменя. Форма цього знаку мала б хоч би віддалену форму коли подорожуючий проїзджаючи повз у першу чергу дивлячись на Цей знак у центрі міста споглядав би на його як на перехрестя, оскільки як МИ бачимо туди-сюди до головних міст Нашої судьби знаходиться стільки- км.. До речі м. Москва могли б також туди втулити оскільки від Москви нам ще ой як далеко. Тому у Мене таке відчуття відносно того знаку, що він мав би стояти як колоною зліпленою з невеличких шматків і між іншим таких "колон" в К-Каширську наліплено безліч...
18 Квітня 2017, 01:33
Нашим чиновникам як завжди - нікуди грошей витратити, а дороги їх не цікавлять, як і решта насушних проблем. Піар передусім. І для чого нашим людям в якій стороні Париж, коли подекуди гості нашого міста незнають в який бік знаходиться автостанція чи лікарня. Напрошується лише одне - даремно витрачені гроші.
18 Квітня 2017, 10:10
Ну всьо , тепер заживем!!
18 Квітня 2017, 10:19
Ну , відстань до Варшави чи Києва - це ще зрозуміло . А на фіга вказівники відстаней до Паріжу чи Стамбулу? І чого немає вказівника відстані до Москви? Піврайону і міста побували і зараз бувають в Москві не рідше , ніж в Києві чи Варшаві, а може ще й частіше
18 Квітня 2017, 10:37
Ну, Париж - це як мрія...А про Москву... Добре, що не згадали, від гріха подалі! І Стамбул з нами все життя: светри, шкірянки, тюль...Вадиме , а в дружини не турецькае золото?
18 Квітня 2017, 23:44
Інформаційно-вказівний знак в Камені-Каширському серед вибоїн і ям на дорогах посеред Площі Культури - це канєшно "цивілізація" !!
19 Квітня 2017, 12:15
Шановний, може дасте свій номер телефону,а то ВИ багато начитались,а самі можливо і не вмієте гвіздка вбити,можливо ВИ є кандидатом наук ,а до ваших ідей м/рада не прислуховується.Напишіть статтю для міста"Розвиток міста 2020".
19 Квітня 2017, 14:09
&quot;Напишіть статтю для міста&quot;Розвиток міста 2020&quot;: писати про розвиток міста до 2020 це те саме як писати науково-фантастичну оповідь. Такі вже писалися й не раз іншими по інших містах але справа в тому чи Ви зможете повірити що так станеться отож бо. Тут справа не в тому оскільки багато й так чудових ідей подаються тут в К-Каширську але чи вони зможуть реалізуватися отож бо. Останнє на що можна звернути увагу Вас і жителів міста це здається якесь одноосібне вирішення справ чи проблем у місті які потім виявляються немають під собою основи оскільки воно започатковується за допомогою вчорашніх ідей та способів вирішення. Ось наприклад, сьогодні влада міста намагається укладати тротуар де тільки може покласти на Їхню думку. Але з такими темпами та обсягом фінансового наповненя бюджету міської ради це майже немислима річ оскільки податки та збори стягуються з бізнесу та громадян міста, а вони як знаємо не резинові, а тим більше що тротуару бажають усі. Питається яким способом це вирішити. Ось яким - це впровадження нових технологій. Яких саме Ви запитаєте. По-перше покладення тротуару у таких формах фінансового забезпечення не можливе оскільки грошей на всіх не вистачить. На чому Ми втрачаємо? Перше на тому що тротуарна плитка Нам обходиться неймовірно дорого оскільки Ми її купляємо в складі роботи за яку нам виставляють, а це вже приблизно до 20 відсотків ЇЇ собівартості. Друге - робота яку виконують по укладанню тротуарної плитки також коштує приблизно 20 відсотків прибутку від собівартості. Третє - це навіть як говориться не обговорюється, щонайменше 5 відсотків відкату змушені виплачувати тим, хто цю роботу дає іншим, а саме тим посадовцям міської влади в яких перебувають ці процеси.<br/>ТОму запитання яким способом це вирішити? А таким, що виробництво тротуарної плити та її укладання повинно зроблено говсподарським способом силами Житлово-комунального підприємства. Закупити завод по виробництву тротуарної плитки і так далі і тому подібне, а тим більше що між іншим це виробництво не сильно таки і високотехнологічне щоб ЇЇ не можливо було впровадити своїми силами. Ось вихід з цієї ситуації. Ви бажаєте розвиток міста до 2020? Тут головне ХТО його буде впроваджувати цей розвиток та на якій основі ось моя думка але між іншим Ви праві, що розвиток міста до 2020 має бути і розвиток мають впроваджувати Ті особи які ВАм пропонуватимуть ЇЇ,
19 Квітня 2017, 17:01
так розуміється, що основний посил задуманого міською радою знака _ це годинник. Якщо так, то годинник мав би бути більшого розміру. А оті всі додатки до цього - не головне. Справді, краще було б вказати напрями вулиць міста чи основних обєктів, а не далеких парижів та стамбулів. Бо хто захоче визначити, в якій стороні вони знаходяться, то зроблять це і без наших з вами послуг. А основний підпис великими літерами на знакові &quot;Камінь-Каширський&quot; в центрі міста ...то для кого? хіба для тих, хто заблудився. Бо якщо людина їхала в Камінь_Каширський, то вона знає, де він знаходиться. Порада міській раді: радьтеся із громадою міста частіше.
19 Квітня 2017, 17:03
На мою, тай багатоьх знайомих думку найкращий покажчик, це стрілка з написом ТУАЛЕТ!
19 Квітня 2017, 18:35
та й годинник мав би бути на три сторони а не тільки спереду. а то на двох бокових намалювали орнамент. а що ж іще?
21 Квітня 2017, 00:29
камінь каширськ волиньська область №1
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром