Визначили кращого педагога-організатора року

18 Квітня 2017, 12:23
3395

У Будинку дитячої та юнацької творчості проведено районний конкурс педагогічної майстерності «Педагог-організатор року».

Конкурс показав,  що педагоги  вміло організовують роботу з дітьми у позаурочний час, значну увагу приділяють розвитку учнівського самоврядування, оновлюють діяльність дитячих організацій та спільно з педагогічними колективами, батьківською громадськістю виховують гармонійно розвинуті особистості.

Як повідомляють організатори конкурсу, цікаві проекти, що відображають актуальність та інноваційність побудови системного виховного процесу «Герої поряд», «Волонтерство – як форма організації особистості», «З Україною в серці» представили педагоги-організатори В. Я. Савчук  (с. Полиці), Р.В. Приведенець  (с. Видерта), Л.С.  Хлистік ( с. Черче).

Високий рівень презентації досвіду роботи показали Р. С. Понєдєльнік  (с. Мостище) та Р. В. Карпік (с Раків Ліс), О. В. Куява (с. Хотешів).

Оригінальність змісту і форм проведення майстер-класів , тренінгів, методичну доцільність і цінність даних методів, професійну взаємодію з аудиторією продемонстрували М.Я. Гембік  (с. Воєгоще), Л. В. Дем’яник (с. Осівці). Вони проявили свою ерудицію та педагогічний такт.

Переможцем конкурсу стала Руслана Понєдєльнік, педагог-організатор ЗОШ І-ІІ ст. с. Мостище.  Почесні ІІ та ІІІ місця у конкурсі зайняли Руслана Карпік , Оксана Куява , Марія Гембік , Ллюдмила Дем’яник.  Всі переможці були нагороджені грамотами відділу освіти райдержадміністрації та отримали матеріалі заохочення  від райкому профспілки працівників освіти.

 

 

Коментарі
18 Квітня 2017, 21:57
Це дуже специфічна робота. Приймав колись участь у журі (давав експертну оцінку) на рівні обласного центру однієї з областей України. Розписався у відомості за 300 грн, а на руки отримав 100 грн, бо інші гроші для директора. Проте не дивлячись на такий стан-це вкрай необхідна робота, а педагоги-організатори заслуговують поваги за подвижництво.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024