Учениця Камінь-Каширського ВПУ стала кращим кондитером Волині

18 Квітня 2017, 14:56
2679 Джерело: kamvpu.ucoz.ua

На базі Оваднівського професійного ліцею відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів ПТНЗ з професії «Кондитер». 

Участь у ньому взяли переможці училищних конкурсів із професійно-технічних навчальних закладів продемонстрували свої знання та вміння.

В рамках конкурсу, що проходив у два тури (теоретичний та практичний), майбутні кондитери на персональному комп’ютері продемонстрували свої теоретичні знання з предметів: «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства», «Гігієна та санітарія виробництва», «Устаткування підприємств харчування», «Охорона праці», «Організація виробництва та обслуговування», – повідомляє управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації.

Практичний тур передбачав приготування торта з бісквітного напівфабрикату, оздобленого елементами з кондитерських вершків та шоколадної глазурі.

Журі конкурсу, професійні кондитери із домашньої пекарні «Глясаж» (м. Луцьк) Інна Юхимчук, Юлія Феремець та викладач спецпредметів Луцького кооперативного коледжу Львівської комерційної академії Світлана Кисляк, відзначили креативний підхід щодо оформлення кондитерських виробів окремих учасників конкурсу.

За результатами конкурсу визначено переможців:

І місце – Дубнюк Анна, учениця ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ»;

ІІ місце – Герман Софія, учениця Колківського ВПУ;

ІІІ місце – Федорчук Анна, учениця ДПТНЗ «Луцьке ВПУ».

Вітаємо Анну з перемогою та бажаємо їй подальших звершень і здобутків у професійній діяльності.

До речі, саме вона представлятиме Волинь на підсумковому етапі Всеукраїнського конкурсу. 

 

 

 

Коментарі
18 Квітня 2017, 17:57
Молодець! Люблю солодощі!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром