Професор Валентин Малиновський може стати почесним громадянином Каменя-Каширського

07 Серпня 2020, 17:00
В.Малиновський 6176
В.Малиновський

Професор Валентин Малиновський може стати почесним громадянином Каменя-Каширського, якщо офіційно відбудеться звернення до Камінь-Каширської міської ради з поданням «Про присвоєння почесного громадянина міста».

Про це інформує начальник відділу юстиції Любов Балицька на сторінці у фейсбук.

«Я щаслива, що народилася, живу і працюю в місті Камені-Каширському. Знаю, що в нашому місті є багато достойних людей. Саме громада міста повинна визначати такі статуси, як «почесний» громадянин міста Каменя-Каширського», – йдеться у дописі Любові Балицької.

17 липня 2020 року, Верховною Радою України було ухвалено історичне рішення – утворено укрупнений Камінь-Каширський район з центром у місті Камені-Каширському.

Вважаю, що найвагоміший внесок у боротьбі за історичну справедливість, право мати четвертий повіт для жителів Північного Полісся вніс доктор політичних наук, професор Луцького НТУ Валентин Малиновський.

Читайте також: Маневиччани знову перекрили міжнародну автотрасу Київ-Ковель-Ягодин, учасники акції протестують проти укрупнення районів

Утворення укрупненого Камінь-Каширського району науковець обгрунтував ще у 2010 році у монографії «Територіальна організація влади України: концептуальні засади трансформації».

«Валентин Малиновський не просто науковець, патріот, це людина для якої слова «ЗАКОН» і «СПРАВЕДЛИВІСТЬ» мають найвище значення. Звертаюсь до усіх жителів міста Каменя-Каширського, громадських організацій, усіх політичних сил офіційно звернутись до Камінь-Каширської міської ради з поданням «Про присвоєння почесного громадянина міста Каменя-Каширського Валентину Малиновському», – розповіла Любов Балицька.

Сподіваюсь, коли Валентин Ярославович отримає від нашого міста таке визнання, ми хоч так покажемо свою вдячність за роки праці заради нашої громади та всієї України.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39