Зеленський підписав закон про підтримку кіновиробництва

12 Серпня 2020, 15:00
фото ілюстративне 3494
фото ілюстративне

Президент Володимир Зеленський підписав закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підтримки та підвищення міжнародної конкурентоспроможності галузі відео - та кіновиробництва» № 821-IX.

Про це - повідомляє РБК-Україна, посилаючись на пресслужба Офісу президента.

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування та полегшить податкове навантаження на виробників відеоконтенту.

«Закон вносить зміни та доповнення в пункт 186.3 ст. 186 Податкового кодексу, яким звільняється від оподаткування ПДВ в Україні експорт послуг з виробництва і перегляду відео-, кіно-, анімаційних (мультиплікаційних) фільмів, телевізійних програм, рекламних роликів, фоторекламних матеріалів, комп'ютерної графіки», – йдеться в повідомленні.

Таким чином закон полегшує податкове навантаження на виробників відеоконтенту. Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Нагадаємо, в жовтні 2019 року Зеленський підписав закон про держсубсидії для іноземних кіновиробників для залучення інвестицій та розвитку інфраструктури кіновиробництва в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У заклади освіти Камінь-Каширського району закуплять шкільні меблі на суму майже майже 1,5 мільйона гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024