Володимир Новосад відвідав фізкультурно-спортивну інфраструктуру у Камені-Каширському

22 Квітня 2017, 09:57
1833 Джерело: volyninfo.com

У Волинській області з 1 по 30 квітня триває Всеукраїнський місячник з благоустрою та упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота».

В рамках його проведення та з метою надання організаційно-методичної допомоги в організації та проведенні робоча група побувала у Камені-Каширському. У її складі, зокрема, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад та представники Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ», – повідомляє інформаційний портал «Волинь-інфо»

У Камені-Каширському вони відвідали басейн під відкритим небом, який не відповідає вимогам та стандартам щодо його експлуатації.

Побували також на місцевому стадіоні «Колос», трибуни та поле якого знаходяться на етапі реконструкції та облаштування.

За місцем відпочинку відвідали урочище Озюрко, де заплановане будівництво двох спортмайданчиків з пляжного волейболу для проведення фестивалю у 2017 році.

 

Коментарі
22 Квітня 2017, 13:53
Совок живіший всіх живих! Той Новосад хіба виділяв якісь кошти на будівництво спортивних споруд у районі і приїхав з перевіркою про їх кількісне і якісне освоєння? Різного роду місячники спорту та фізхкультури є в головах лише чиновників, аби якось виправдати існування своєї посади і проїдання на ній бюджетних коштів. Якщо громаді потрібне, скажімо, футбольне поле, то вона йде до війта, просить виділити під це ділянку землі і облаштовує там футбольні ворота та лавочки з дощок. Склалась команда, є результати - тоді купується у якийсь спосіб спортформа, гарні м'ячі тощо. І у носі ця команда має всі ці вояжі вищого начальства, котре ні сном, ні духом не знає про такі їхні бажання і не має ресурсів для допомоги місцевим. На рівні області спортивні функціонери потрібні хіба лишень для комунікації між командами місцевого рівня при організації їх змагань в обласному чи котромусь з районних центрів. Бо спалений бензин, амортизація державної автівки та інші витрати, й у райцентрі також, не виправдовують реальної користі від таких "високих" візитів. Це, практично, те ж саме, що урочисте відкриття "джерела" на Озюрку за участі обласного начальства...
22 Квітня 2017, 14:43
"басейн під відкритим небом, який не відповідає вимогам та стандартам щодо його експлуатації.": а хто його експлуатує вже цих гробаних 15 років наприклад? Подейкували що цей басейн викупив пан Тимофійович то може для нього ще й грошики з державного бюджету будуть виділяти? Крім того відносно Озюрка то Ми краще подивимось на те становище чи бува вже не взяв Його та Його околиці в оренду? Далі більше.
22 Квітня 2017, 15:04
Та не зовсім праві, хіба що в плані показухи та видимості роботи. Але є поняття система управління чим-небудь, так з цього боку такі дядьки потрібні, тільки зміст їхньої роботи мав би змінитися. Щодо басейну, то як на мене він уже більше 15 років без діла потихеньку занепадає (вирізані труби, засмічений, рослинністю вкриватися починає).
22 Квітня 2017, 18:46
Тут не в басейні справа оскільки вже тут хтось катався по К-Каширську й обіцяв зробити ремонт кінотеатру Батьківщина. То де той ремонт? Обіцяльники-цяцяльники.
24 Квітня 2017, 19:03
Викуплений басейн, скоріше за все, це територія для майбутньої забудови у центрі міста. Тимоха ще той жук...
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024