У Камені-Каширському вшанували пам'ять жертв Чорнобильської трагедії

26 Квітня 2017, 15:35
1701

Цьогоріч минає 31 рік з того дня, відколи світ сколихнула Чорнобильська трагедія. На знак пам’яті про один з найтрагічніших епізодів української історії сьогодні, 26 квітня, у залі засідань райдержадміністрації відбулася зустріч керівників району з учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

У заході також взяли участь міський голова Василь Бондар, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Максим Демидюк, голова районного громадського об’єднання «Спілка Чорнобиль» Лідія Бажинова, - повідомляють у прес-службі РДА.

Виступаючи перед присутніми, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус висловили слова вдячності кожному з ліквідаторів за їх безцінний подвиг. Адже саме вони та їхні побратими три десятки років тому врятували світ від дихаючого смертю зруйнованого реактора.

Присутні вшанували пам’ять померлих від наслідків катастрофи хвилиною мовчання, після чого творчий колектив будинку культури виконав для ліквідаторів декілька тематичних композицій.

По завершенню дійства керівники району та герої Чорнобиля поклали квіти до пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Тут же настоятель Свято-Петро-Павлівського храму села Підцир’я протоієрей Сергій Михалюк звершив поминальне богослужіння.

Коментарі
26 Квітня 2017, 23:21
І опять на самоті відзначають призначені зверху. А де маси?
30 Квітня 2017, 16:59
"настоятель Свято-Петро-Павлівського храму села Підцир’я протоієрей Сергій Михалюк звершив поминальне богослужіння.": призначений владою? Цей знак якщо Я не помиляюся відкривав у свого часу ще українский священник. То виходить так, що УПЦ тепер ходить разом з владою по-під руки як свого часу в радянські часи?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024