Запобігти. Врятувати. Допомогти: учнів Камінь-Каширського ВПУ навчили, що робити у випадку біди

27 Квітня 2017, 15:00
1950

Сьогодні, 27 квітня 2017 року до 8 Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області завітали учні та викладачі ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» для проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Проце повідомляють камінь-каширські рятувальники.

Відкриваючи захід, заступник начальника пожежного підрозділу старший лейтенант служби цивільного захисту  Олександр Миколайович М’якота зазначив:

«Професія рятувальника - одна з найнебезпечніших і, водночас, найпрестижніших у світі. Ми працюємо на землі і під землею, на воді й під водою, у будь-які пору року, час доби та погодні умови. Працюємо заради єдиного – щоб ваше життя та здоров’я було у безпеці. Звернувшись за телефоном «101», ви можете розраховувати на допомогу у надзвичайних подіях, ситуаціях. Тож сьогоднішня акція має на меті допомогти Вам правильно зорієнтуватися у випадку біди та запобігти лиху.»

 



 

Виставка обладнання та  техніки пожежно-рятувальної частини викликала загальну повагу присутніх і очевидне захоплення, а головне - засвідчила матеріально-технічне вдосконалення служби порятунку «101». Задля переконання присутніх у тому, що ця техніка справді спроможна швидко врятувати життя людини, бійці ДСНС продемонстрували роботу аварійно-рятувального обладнання. По-бажанню кожен учасник даної акції мав змогу одягнути бойовий одяг та засоби індивідуального захисту органів дихання.

Рятувальники сподіваються, що після спілкування з працівниками служби з надзвичайних ситуацій, діти у повсякденному житті та під час відпочинку поводитимуться набагато обачніше і обережніше, робитимуть одне одному слушні зауваження. Завдяки участі у акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» учні поповнили свої знання правилами безпеки життєдіяльності, які можуть допомогти уникнути небезпечних ситуацій у майбутньому, повірити у власні сили, зрозуміти справжню цінність людського життя та здоров’я.
Всім присутнім рятувальники нагадали:

«Будьте завжди обережні та обачні, дотримуйтеся найпростіших правил безпеки життєдіяльності, аби горе, сльози та відчай не знаходили дорогу до вашого дому!»










 

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024