Фестиваль дружини юних пожежників: камінь-каширці посіли друге місце у зональному етапі

28 Квітня 2017, 10:15
1413

У четвер, 27 квітня, у Маневицькому районному центрі творчості дітей та юнацтва проводився другий зональний етап Фестивалю Дружини Юних Пожежників (ДЮП).

Від Камінь-Каширського району участь у ньому брали учні НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» №1 ім. Євгена Шабліовського.

Як повідомив провідний фахівець Камінь-Каширського РВ УДСНС Віталій Мартинюк, котрий супроводжував учасників, даний захід проводиться щорічно. Його метою є навчання школярів правил пожежної безпеки, а також виховання у них мужності, благородства, фізичної загартованості та пожежно-технічної професійної орієнтації.

Також Віталій Мартинюк зазначив, що основними завданнями дружини юних пожежників є допомога школі у вихованні в учнівської молоді по­чуття відповідальності за збереження життя та здоров'я людей, матеріальних цінностей від пожеж. Вони повинні проводити пропа­ганду правил пожежної безпеки та пожежно-профілактичних заходів серед дітей, пропаганду традицій та історії пожежної охорони і Добровільного пожежного товариства України.

Учні школи №1 сьогодні посіли 2 місце серед 5 команд зонального етапу. Хоча і трішки засмучені, але всі отримали дуже багато позитивних емоцій, а також подарунки від пожежників Камінь-Каширщини.

 




 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром