Камінь-Каширці закликають зберегти та зробити туристичним залізничне сполучення Ковель-Камінь-Каширський

01 Вересня 2020, 16:00
7316

Волиняни закликають зберегти залізничну дорогу Ковель – Камінь-Каширськ та зробити її туристичним хабом.

Про це пишуть у Facebook

«На дописах ширяться панічні настрої про те, що мовляв Камінь-Каширську залізницю починають розбирати. Тому все-таки як на мене залізнична колія від Камінь-Каширська до Ковеля могла б бути запросто туристичним хабом. Яким чином? Та клікніть в інтернеті і побачите в якому напрямку. Кругом колії ліси, озера та інші привабливі місця. На колії в доступній формі їздитимуть наприклад вагон ресторан або платформа на колесах на ходу представляючи цікаві краєвиди надаючи громадянам послуги ресторанного бізнесу або просто каву або чай. Кругом впритул до колії ліс, чагарники та інші приваблива рослинність. Перша станція в Ковельському районі здається рідне село керівника Районної ради Ковельського району, село увійшло у чати туристичних агенцій. Станція Сошично озеро одне чи друге, станція Нуйно озеро Добре, станція Камінь-Каширський озера одне, два десяток для громадян Польщі чи Німеччини. Припустимо назвемо цей туристичний хаб Коширським шляхом. Коли проїжджаєш/проїжджав раніше по цьому напрямку мені здавалося, що маємо на Поліссі просто зелене Метро під відкритим небом. На вашу думку чи варто підтримати таку ідею розбудови нашого зеленого Метро Коширського шляху», – йдеться у дописі.

Читайте також: Місцева влада не погоджує закриття залізничної станції в Камені-Каширському




 

Коментарі
02 Вересня 2020, 03:22
Казки дітям. Поїзд джерело підвищеної небезпеки. Просто покататись не получиться. Треба колектив обслуговуючого персоналу та не малі кошти на утримання та обслуговування колії, та на той самий земельний податок, чи колії висять у повітрі? Це комуняцька ностальгія, по тих часах "коли ми були молодими", ще давайте "кукурузники" для зеленого туризму повернемо, будем краєвиди з небес показувати і на амфібії з СДПЧ-8 кататись.
02 Вересня 2020, 04:08
Спочатку треба зберегти, а тоді вже мріяти. Залізницю руйнуть, а місцеві депутати нічого не роблять. Соромно за таких очільників.
02 Вересня 2020, 09:43
ХТО????
02 Вересня 2020, 12:12
а чого ви такі категоричні? треба кошти на обслуговування, зрозуміло. Значить, треба думати і виділяти кошти. і податок земельний платити. аякже! і ніякі це не комуняцькі ностальгії. життєво важливо для району- чи то ба! - повіту зберегти залізницю! навіть не так для туризму, як для економічних і соціальних потреб. бо якщо боятися податків чи інших витрат, то що тут залишиться?
02 Вересня 2020, 12:33
Чому не написали що залізницю вже руйнують, треба спасати залізницю та запитати в чиновників що вони зробили щоб зберегти. Залізницю можна зберегти для бізнесу і збереження руйнації доріг
02 Вересня 2020, 13:03
Окрім закликати, потрібно аргументувати. Скажімо порівняти вартість та комфортність пасажирських перевезень залізницею з перевезеннями дорогою; вартість утримання шосе з вартістю утримання залізниці; вартість вантажних перевезень, робочі місця та згадати про військово-стратегічні питання.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024