У Камені-Каширському обралии голову районної організації товариства Червоного Хреста

04 Вересня 2020, 12:15
голосування. 4274
голосування.

У середу, 2 вересня 2020 року, відбулася ХХIV районна звітно-виборча конференція Камінь-Каширської районної організації Товариства Червоного Хреста України, на яку були запрошені представники обласної організації Товариства Червоного Хреста, керівники державних установ і навчальних закладів, делегати первинних організацій.

Про це інформує пресслужба РДА.

З доповіддю про роботу Камінь-Каширської районної організації Товариства Червоного Хреста виступила голова організації Лідія Банзерук. Вона розповіла, що районна організація спрямовує свою роботу на надання допомоги людям, які потрапили у скрутну ситуацію – самотнім особам, внутрішньо-переміщеним особам та іншим вразливим верствам населення. 

Присутні заслухали також звітну доповідь про роботу ревізійної комісії районної організації Товариства Червоного Хреста.

«У своїх виступах делегати конференції визнали діяльність Камінь-Каширської районної організації Товариства Червоного Хреста задовільною. Учасники конференції обрали членів Правління, ревізійну комісію районної організації та делегатів на звітно-виборчу конференцію обласної організації Товариства Червоного Хреста», – йдеться у дописі.

Потому було проведено І-ше організаційне засідання Правління Камінь-Каширської районної організації Товариства Червоного Хреста, де головою цієї організації на наступні п’ять років, шляхом закритого голосування, обрано Банзерук Лідію Андріївну.




 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024