На яких вулицях Каменя-Каширського цьогоріч з'являться тротуари з бруківки

03 Травня 2017, 21:23
4185

Міська рада передбачила фінансування прокладання тротуарів на чотирьох вулицях міста

На вулиці 1 Травня (Магдебургського Права) у Камені-Каширському вже прокладають тротуар.

Працівники вимостили бруківкою перший відрізок понад п’ятиповерхівками і кажуть, що незадовго зроблять і решта.

Міська рада на будівництво цього тротуару передбачила 250 тисяч гривень.

 




 

Цьогоріч планують ще зробити тротуари на вулиці Комарова та на вулиці, яка з’єднує вул. Коніщука (Соборності) і автостоянку в парку біля Пасажу. На ці тротуари також мають намір витратити по 250 тисяч гривень.

Наразі виготовляється проектно-кошторисна документація на будівництво тротуару по вулиці Давньоруська (Ватутіна). Нею передачатиметься прокладання пішохідної доріжки на суму 1,5 млн. грн, – розповідає заступник міського голови Микола Шворак. – З міського бюджету плануємо виділити на це 300 тисяч. З обласного вже надійшло 460 тис. грн. Цілком можливо, що з обласного бюджету ще надходитимуть кошти.

1

 

 

 

Коментарі
04 Травня 2017, 00:53
Міський тротуар слід класти господарським способом, а інакше це можна рахувати як відмивання як місцевого так і обласного бюджету коштів. Таким чином 300тис. з місцевого, більше 1.5млн. з обласного і це тільки всього-навсього на тротуар яким користуватимуться ледве 40-50 людей у місяць. Тому маючи такі колосальні гроші слід просто-напросто закупити добротний Завод по виробництву тротуарної плитки та віддати його у виробництво Житлово-комунальному господарству який до речі має право на такий вид робіт але якщо і не має то швидесенько можна організуватися оскільки не такий вже високотехнологічний вид робіт. Але й організація прокладки тротуарів в К-Каширську матиме таким чином довготривалий процесс з меншими тратами коштів приблизно навіть на 60 відсотків, а не тільки під політичну складову Міської або й Обласної ради та ще й Волинської ОДА. НЕ забувайте що сьогодні чи завтра Ми можемо не побачити пріснопам"ятного пана у Волинській ОДА або ще не дай бог або й нехай, якщо МИ побачимо Їх у Верховній раді але Ми матимемо перспективу класти свій тротуар скрізь, а не тільки там де вони проїзджають повз до своїх фірм. Тротуар хочуть мати не тільки Ватутіна але й між іншим та сама Залізнична та інші вулиці. Крім того шановні не забувайте що рано чи пізно МИ будемо децентралізовані і у цьому випадку МИ маємо запропонувати Нашим сусідам принамі те саме що буде й у Нас - тротуар, а інакше Що МИ можемо Їм запропонувати якщо у Них інколи ще кращі вараінти ніж у Нас, наприклад взяти с. Раків-Ліс. Слід дивитися на перспективу й не жити тільки сьогоднішнім днем або ще й вчорашнім.
04 Травня 2017, 02:16
цікаво було дізнатися не тільки суму витрачених коштів а і який об'єм робіт виконано цебто метрів квадратних і тд .
04 Травня 2017, 07:30
Прямо скажу вже дістали камяні коменти "Каменя". Господарчим способом будувати тротуари-думка камяна "камяної голови" За всі речі,що робляться в місті платить міська рада,себто громада міста. Яка різниця нам,як будувати,нам би побільше мати тротуарів. І вулиці вибираються ті,де інтенсивний рух автомобілів та людей, особливо людей. Наразі це Комарова та Магдебурського Права. По вулиці Ватутіна ми зв"язані угодою з управлінням автомобільних дороіг області: вони зробили дорожнє полотно ми робимо тротуари та освітлення,благо слову голови облдержадміністрації Гунчика та депутата обласної ради Буська область допомагає у фінансувані і добре допомагає. Але це основна об"їздна вулиця міста-3 кілометри.
04 Травня 2017, 09:46
Кам'яні чи не кам'яні поради,але раціональне зерно в них Є .Пане Бондар ,за ваше вже третє головування в камінській громаді вами не було створено жодного комунального підприємства,що давало би прибуток в міський бюджет.Міська рада під вашим "мудрим" керівництвом тільки давала заробіток для когось. Іншими словами,ви купуєте за міські гроші молочко,замість того щоб купити корову і собі мати це молочко майже задарма та ще й продавати комусь. Є навіть вільна ринкова "ніша" для такого підприємства - це надання ритуальних послуг громадянам або простіше похоронні послуги. Подумайте над цим без обзиванням "кам'яними порадами"
04 Травня 2017, 10:57
А по вул Коніщука взагалі руху немає. Там в принипі ніхто не їздить і не ходить.
04 Травня 2017, 11:50
От тільки незрозуміло, чому тротуари роблять так високо над дорожнім полотном? Ніде такого не бачив, хоча ДСТУ регламентує - не більше 15 см.
04 Травня 2017, 13:09
"депутата обласної ради Буська область допомагає": отож бо від тієї самої "кам"яної голови"; саме про те я і кажу, що зважаючи на те, що в області сидять ті самі особи які на сьогоднішній день так чи інакше прив"язані до К-Каширського завтра чи післязавтра воно для Нас відійде боком через те, що кошти які до Нас спливаються зараз вони нічим не забезпеченні ані податковими надходженнями району ані ніякими додатковими на те "покращеннями" в інфраструктурі району. Перше чому "ми зв"язані угодою з управлінням автомобільних дороіг області:", а саме тому що Наший пріснопам"ятний голова ОДА допустив розбазарювання Нашого підприємства яке як би воно залишалося б тут в районі воно давало б не такі кошти які Нам скидаються як з барського плеча, шановний Ви у взагалі в курсі справи скільки це підприємство платило в бюджет міста і скільки могло б платити як би воно до цього часу працювало б? Тому не "клікайте" тут будь-ласка тими кліками про те, що мовляв Нам хтось допомагає Нас у по-друге ограбили, а тепер мовляв Нам "допомагають". Я розумію Вас але слід думати на перспективу, а не виходити з того що маємо. Не слід замітати постійно двір, а слід прокласти тротуар щоб не мести - це афоризм. Тепер відносно того самого Буська. Таж шановний скільки він там не вибив тих коштів він Їх і пиляє, буцім-то заробляє. Кому ж як не йому Ви даєте тендери по прокладці дорожнього покриття ті інших дорожніх робіт. Тут Ви говорите, що план по тротуару на стільки-то гривнів і між іншим ця сума передбачає оголошення тендеру але ж Ви його не оголошуєте і ще тільки но робота та кошти мають бути, а Ви вже говорите, що пан Бусько буде цей тротуар укладати. Я розумію що Ви природній економіст і тому цей тротуар довжиною три кілометри ділите на 199999грн. і кожного разу рішенням виконавчого органу міської ради укладаєте з паном Буськом договір, Ми це розуміємо пане Мер чому таке трапляється, Все в тренді. Але саме про це я й кажу що сьогодні так але завтра інакше і не тільки Ви але й інші тільки сьогодні але місто знову буде в тій самі холоші як і кожного разу коли наприклад здавали Маслозавод або інші підприємства, сьогодні вже Дорожній відділ. Місто живе.
04 Травня 2017, 13:16
"За всі речі,що робляться в місті платить міська рада,себто громада міста.": тож бо що не міська рада платить і не себто громада міста, платять у першу чергу платники податків і якщо порахувати у процентному відношенню до усієї громади міста то вони ледь доходять до 1.5-3 відсотка від усіх жителів міста тобто по-Вашому, себто громади міста. То Ви думаєте Що Ви розпоряджаєтеся коштами громади міста?, ні Ви розпоряджаєтеся коштами ініціативних громадян міста які так чи інакше можуть дати Вам оцінку, себто міській раді по-Вашому. Ініціативний громадянин завжди думає і завжди може підрахувати як ці кошти були використані оскільки вони передусім думають.
04 Травня 2017, 16:59
<p>Ось Вам залишок Нашого підприємства. Сьогодні катають асфальт вібропресом який можливо навіть й при укладці тротуару вже не годний. А Ви говорите про те, що Вам дають гроші. Той хто Вам сьогодні дає той і вчора їх забрав але забрали 100мільйонів але дають для Вас щоб Ви схавали й мовчали про те, всього сто тисяч. Відчуйте різницю, шановний. Чому питається підприємство яке мало на меті не тільки ремонтувати так як слід дорожнє покриття але й укладати тротуар вже не діє, а натомість якесь приватне підприємство за здорово живе ще й до того обзавелося своїми засобами? Крім того говорячи про те, що Вам дають у цьому випадку можна зробити тільки один висновок що Ви у цьому процесі нічого не варті оскільки Ви таким чином всього-навсього "прокладка" через те, що від ВАс нічого не залежить й тому знаєте що.. ... ще ніколи К-Каширців не називали Їх кам"яними але напевно через те, що у когось голова виявляється з пластиліну. Ок?<br />  </p>
04 Травня 2017, 22:55
Ох і розійшовся пан Камінь. Тротуар-це зручність та окультурення території.
05 Травня 2017, 19:49
Камінь кому ви пишете сам собі
07 Травня 2017, 11:42
Даааа<br/>Видно що людині немає з ким поспілкуватись, ось і виплескує тут....<br/>Повна маячня!
07 Травня 2017, 11:45
Не варто перейматись такими дописами.<br/>Скільки людей стільки й думок!<br/>Є люди які цінують вашу працю і всіх інших.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром