У Камені-Каширському засудили чоловіка, котрий погрожував своїй жінці фізичною розправою

14 Вересня 2020, 16:40
фото ілюстративне 4056
фото ілюстративне

Суддя Камінь-Каширського районного суду Волинської області Гамула Борис розглянувши справи про адміністративні правопорушення, які надійшли від Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, про притягнення до адміністративної відповідальності, українця, громадянина України, уродженця міста Київ, не працюючого.

Про це йдеться у постанові Камінь-Каширського районного суду від 7 вересня 2020 року.

У документі йдеться, що обвинувачений 17 серпня 2020 року, находячись в житловому будинку за місцем проживання, вчинив домашнє насильство відносно співмешканки, що виразилось в нецензурній лайці, словесних погрозах їй фізичною розправою, що не завдало фізичного болю і не спричинило тілесних ушкоджень.

Такими умисними діями чоловік скоїв адміністративне правопорушення, передбачене ч.1 ст.173-2 КУпАП.

Також, підсудний був від 6 травня 2019 року постановою судді Камінь-Каширського районного суду Волинської області відбував встановлений адміністративний нагляд строком на 1 (один) рік.

Цією постановою йому встановлено такі обмеження: виходити з будинку за місцем проживання з 22 до 06 години; відвідувати торгівельні заклади, де продаються спиртні напої на розлив; виїжджати за межі Камінь-Каширського району в особистих справах без дозволу органів поліції, а також зобов`язано реєструватися в Камінь-Каширському ВП ГУНП у Волинській області один раз на місяць.

Підсудний, будучи ознайомленими про встановлені обмеження, повторно протягом року 18 серпня 2020 року біля 0 год. 34 хв. був відсутній за місцем свого проживання, чим порушив правила адміністративного нагляду та вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 187 КУпАП.

При розгляді справи свою винність у вчинених адмінправопорушеннях визнав частково та пояснив, що в будинку за місцем проживання був відсутній після 22 год., оскільки його вигнала дружина.

Суд ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.173-2 КУпАП, та піддати його стягненню у виді штрафу в розмірі п'ятнидцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 255 гривень.

Також порушник заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.

Коментарі
15 Вересня 2020, 00:44
Ви хоч читаєте що пишете .з 6 травня 19 року знаходився під адміністративним наглядом строком на один рік .тобто 5 травня 20 року строк нагляду закінчився .тобто 18 серпня 20 року він вже не був під наглядом і не був зобовязаний виконувати постанову .
15 Вересня 2020, 02:48
Це питання до компетентного судді, у них інші строки і понятія!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром