Повідомили питання, які виносяться на розгляд сесії міської ради

04 Травня 2017, 20:30
1476

Як ми уже повідомляли, чергова сесія міської ради відбудеться 5 травня. 

На ній планують внести зміни до міського бюджету, а також до Програми  соціально-економічного розвитку Камінь-Каширської міської ради на 2017 рік.

Окрім того депутати мають намір затвердити Положення про громадське пасовище, а заодно й обговорити створення громадського пасовища у селі Підцир'я.

Поряд з цим на розгляд сесії виноситиметься питання про звернення адміністрації Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги, Камінь-Каширської ЦРЛ з приводу виділення коштів на придбання туберкуліну, комп’ютерної техніки.

Розглядатимуться депутатами звернення, заяви жителів вул.Миру, пров.Кузнецова, вул.Шабліовського, пров.Магістральний, вул.Домініканська, вул.Суворова про ремонт проїжджих частин вулиць, провулків.

І ще чимало питань на порядку денному цієї 17 чергової сесії Камінь-Каширської місьої ради, в тому числі і земельних. 

 

 

 

 

Коментарі
05 Травня 2017, 01:32
На вулицях все нормально. Бо краще вже не буде.
06 Травня 2017, 12:59
Все буде добре.
06 Травня 2017, 15:10
Слід переглянути статус Житлово-комунального господарства оскільки статут цього підприємства не відповідає тим задачам яке повинно ставити перед собою місто. Однозначно як в статуті так і на підприємстві слід передбачити місцеву дорожню дільницю яка має займатися виключно дорогами та тротуарами міста надаючи цій дільниці все необхідне для цих робіт. В майбутньому слід організувати мінізавод для виробництва тротуару та "націоналізувати" так званий асфальтний завод який знаходиться вже у межах міста тому що він очевидно до цього часу не оприходуваний Дорожнім відділом тепер Старовижівської дільниці. Взагалі так званий бувший К-Каширський дорожній відділ слід "націоналізувати" весь разом з приміщеннями та виробничими складами та технікою якої вже до речі немає хіба що та повітродувка та кілька лопат. Місто повинно займатися дорогами та тротуаром, робити місто це першочергове завдання так званої міської ради оскільки зватра чи післязавтра Ми будемо децентралізовані, а отже роботи прибавиться. Наймати когось та виплачувати шалені гроші які й так ледь капаються в казну міста це не вихід. Слід організовуватися та господарським способом займатися дорогами та тротуаром.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024