На Волині затримали гвалтівника, який переховувався від правоохоронців

17 Вересня 2020, 14:00
фото ілюстративне 2685
фото ілюстративне

У Любомльському районі поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у зґвалтуванні. Він вдерся на подвір'я жительки Маневицького району та зґвалтував її, потому - зник з місця злочину.

Підозрюваного розшукували три дні, - повідомляють у Нацполіції області.

Інформація про зґвалтування надійшла до поліції в неділю, 13 вересня. 47-річна жителька Маневиччини повідомила, що невідомий проник у її домівку, застосовуючи фізичну силу, зґвалтував жінку.

Поліцейські встановили особу ґвалтівника. Ним виявився 32-річний житель Маневицького району, раніше судимий за сексуальне насильство. 

Правоохоронці розпочали розшук підозрюваного. За місцем проживання чоловіка не знайшли. Сусіди ж повідомили, що він пішов у невідомому напрямку.

Протягом трьох днів поліцейські спільно з небайдужими ретельно прочісували навколишні території. До пошуків залучали кінологів. Зловмисника виявили у селі Скиби Любомльського району. 

Правоохоронці затримали чоловіка, слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 152 "Зґвалтування", ч. 1 ст. 166 "Незаконне проникнення до житла" та ч. 1 ст. 125 "Умисне легке тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України. Сьогодні, 17 вересня, зловмиснику обрали запобіжний захід – тримання під вартою строком 2 місяці. 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром