Куди можна поїхати на пікнік у Камінь-Каширському районі

06 Травня 2017, 22:50
5513

Нещодавно Район.Камінь-Каширський повідомляв про те, що лісівники оновили рекреаційні пункти в районі. А налічується їх у нас 16: шість – у ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» та десять – у ДП «Камінь-Каширське лісове господарство».

Тепер для тих, хто не орієнтується, де вони знаходяться, лісівники  пропонують для ознайомлення карту з координатами їх розміщення.

 


 

Отже, у ДП "Камінь-Каширське ЛГ":

3.6.1 – «Сосновий бір», Пнівненське лісництво

3.6.2 – «Озюрко», Видертське лісництво

3.6.3 – «Узлісся», Велико-Обзирське лісництво

3.6.4 – «Соснячок», Нуйнівське лісництво

3.6.5 – «Щирба», Добринське лісництво

3.6.6 – «Заріччя», Клітицьке лісництво

3.6.7 – «Соснячок», Карпилівське лісництво

3.6.8 – «Смольна», Добренське лісництво

3.6.9 – «Тихор-2», Видертське лісництво

3.6.10 – «Баховка», Стобихвівське лісництво

 

У ДП СЛАП "Камінь-каширсьагроліс":

3.22.1 – «Грушка», Сошичненське лісництво

3.22.2 – «Боровичок», Бузаківське лісництво

3.22.3 – «Зустріч», Тоболівське лісництво

3.22.4 – «Дубицьке», Полицівське лісництво

3.22.5 – «Хутір», Кримнівське лісництво

3.22.6 – «Межовий», Бузаківське лісництво

Лісівники сподіваються на свідомість людей і вкотре просять відвідувачів рекреаційних пунктів поважати їхню працю. Не залишати після себе сміття і не нищити бесідки, гойдалки та мангали. Бо ж і прийти сюди, очевидно, захочеться іще не раз. Окрім того вони наголошують: "Розпалюйте вогнище тільки у спеціально відведених для цього місцях".

 

2
lis.volyn.ua
lis.volyn.ua

1
lis.volyn.ua
lis.volyn.ua

 

 

 

Коментарі
07 Травня 2017, 02:57
Управління чи там відділ інфраструктури райдержадміністрації повинен мати не тільки точні координати цих рекреаційних пунктів але й винести Їх на місцевість загуглити в інтернеті й подати приблизно хоча б по три=чотири фото з кожного такого пункту. Крім того не тільки загуглити але й подати координати доріг до кожного такого пункту і так далі й тому подібне. Крім того у Нас в районі нещодавно утворилося підприємство "Північна Турія" яке називається великими словами ЕТНОПАРК і ось маршрути цього етнопарку треба щоб співпадали з цими рекреаційними пунктами або принаймі взяти за основу і вже по-новому розробити та понабудувати цілу структуру таких рекреаційних пунктів. По-можливості навіть провести світло або принаймі подати інформацію у цих пунктах про підприємців які могли б ці пункти дочасти обслуговувати. Одним словом робити бізнес на туризмі, шановні подивіться що робить Івано-Франківщина і тому якщо Ми трубимо на весь світ що Ми маємо етнопарк один із двох на Україні то маємо розбудовуватися таким чином як приблизно на Ів.-Франк. При цьому слід застосовувати рекламу, рекламу і інтернет та багато ще таких інструментів про яких дехто навіть і не здогадується.
07 Травня 2017, 12:32
а фото з водою - це де?
07 Травня 2017, 15:49
Так-так, і ще фото з супутника і лазерні дороговкази...
07 Травня 2017, 16:23
Підкажіть, а як створити новий рекреаційний пункт? До кого звертатися? Кому надавати пропозиції?
07 Травня 2017, 18:51
За Видричами, на межі району.
07 Травня 2017, 19:31
Камінь, щоб проект не перетворився на прожект треба зібрати інформацію та проаналізувати її. Наприклад, хто переважно користується дорогами району? Які потреби можуть задовольнити такі пункти? Хто конкуренти? І так далі.
07 Травня 2017, 19:34
Або хоча б опитати власників наявних пунктів.
07 Травня 2017, 20:46
"щоб проект не перетворився на прожект треба зібрати інформацію та проаналізувати її. ": певна річ що так але наприклад пройшло ось вже майже приблизно п"ятнадцять років коли уперше мене було запрошено (непам"ятаю з якої причини) до Центру Зайнятості як своєрідного "знавця" поширення зеленого туризму але до цього часу тут в районі нічого майже не розвинулося крім звичайно ось таких собі рекреаційних пунктів, поштовх яких дає напевно високе начальство у губернії. Але тут в РДА та сільських населених пунктах нічого не розвинулося крім напевно хіба що того самого комунального підприємства Екопарк "Північна Турія" який й має у принципі цим займатися. До речі той самий Хотешівський голова сільської ради який майже самотужки добився цих результатів мав і має доволі тісний зв"язок зі мною вже протягом дійсно приблизно цих п"ятнадцять років. Вже сьогодні напевно цьому Екопарку дасть поштовх наука.
07 Травня 2017, 22:11
На пікнік можна поїхати тільки на пікнік. А ось де провести пікнік - це вже інше питання.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром