У Камені-Каширському помолилися за душі загиблих на війні

10 Травня 2017, 11:21
2296

8 травня, у День пам’яті та примирення, священнослужителі Камінь-Каширської округи УПЦ звершили соборну поминальну молитву за усіма, хто загинув у роки Другої світової війни та у часи новітньої історії України.

Поминальну молитву очолив місцевий благочинний протоієрей Стефан Михалюк, - повідомляють у Волинській єпархії УПЦ.

Богослужіння тривали на міському кладовищі Каменя-Каширського біля Братської могили, обеліска Слави, пам’ятника воїнам війни в Афганістані, а також біля пам’ятного знаку Борцям за волю України, меморіальної дошки Небесній Сотні та біля стенду пам’яті на честь загиблих Героїв АТО.

Отець благочинний від імені священиків округи вшанував ці пам’ятні місця, покладаючи живі квіти.











 

Коментарі
10 Травня 2017, 17:09
Без прихожан самостійно виконуючи волю такого-то такого... Чому питається все це пройшло не разом з іншими? Тому що неможливо почути українську мову під час богослужіння іншими? Коли вже український народ стане разом долаючи свої біди, а не окремо від одне одного. Порозбивають, порозсіюють по-одному.
10 Травня 2017, 19:20
Дрозд московський
11 Травня 2017, 02:43
Молитва церкви московської проходила скрито ,Ні одного прихожанина не було. ПЕРЕД ТИМ ВІРНІ ЦЕРКВИ КИЇВСЬКОГО ПАТРІАРХАТУ РАЗОМ З СЛУЖИТИЛЯМИ ЦЕРКВИ СВЯТОГО МИКОЛАЯ В ПРИСУТНОСТІ ВСІЄЇ ВЛАДИ РАЙОНУ ТА МІСТА МОЛИЛИСЬ НА КЛАДОВИЩІ.
11 Травня 2017, 16:14
Ось результат до чого приводить так зване "приєднання" до УПЦ. Останні висловлювання очільників УПЦ про "приєднання" до Них інших православних конфесій виявились у зовсім протилежних тенденціях, влада яка як відомо поставлена господом, свідомі та несвідомі громадяни української держави у більшості випадках не стали "приєднуватися" до Них, а більше всього стали самостійними у питаннях вирішення не тільки цивільних але й у питаннях совісті. ТОму слід думається деяким очільникам УПЦ, а надто в К-Каширкому благочинню подумати над тим чи й надалі чекати приєднання до Них інших православних конфесій чи можливо все-таки подумати над з"єднанням українських сил перед загрозою агресора.
11 Травня 2017, 19:16
То є селфі, чи по-дорослому?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024