Поліція Каменя-Каширського проводить рейди щодо продажу алкоголю неповнолітнім

28 Вересня 2020, 16:25
1855

У Камені-Каширському районі правоохоронці продовжують проводити превентивні заходи щодо недопущення продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім.

Про це інформує Камінь-Каширський Відділ Поліції на сторінці у фейсбук.

Поліцейські Камінь-Каширського відділу поліції попереджають про відповідальність за продаж алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім.

Так, старший інспектор з ювенальної превенції Вадим Зубач провів превентивний захід, спрямований на дотримання торгівельними закладами правил торгівлі тютюновими виробами та алкогольними напоями.

Під час заходу, правоохоронець нагадав продавцям магазинів про передбачену законом відповідальність за реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли повноліття.

Згідно діючого законодавства за продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку, передбачено адміністративну відповідальність у порядку ч. 2 ст. 156 КУпАП.

Штраф 1700 для продавця та 6800 для власника закладу з подальшим анулюванням ліцензії.

Тому, поліція району звертається до громадян з проханням неухильно дотримуватися вимог законодавства України, адже кожен з нас відповідає за здорове майбутнє наших дітей.




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024