Житель Камінь-Каширщини потрапив у ДТП поблизу Луцька

10 Жовтня 2020, 10:15
фото ілюстративне 4685
фото ілюстративне

Поблизу села Озеро Ківерцівського району легковик Citroën на швидкості врізався у вантажівку Scania.

Про це інформує пресслужба Поліції Волині.

За кермом легковика перебував 24-річний львів’янин.

Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зітнувся із вантажівкою, під керуванням 47-річного жителя Камінь-Каширського району.

Водій та 20-річний пасажир легковика, житель Рівненської області, отримали тілесні ушкодження, їх також госпіталізували.

У Луцьку внаслідок ДТП постраждала 60-річна місцева жителька. Жінка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

Постраждалу збив Fiat Ducato, під керуванням 37-річного лучанина. Автопригода трапилася на вулиці Європейській. Жінку госпіталізували у відділення нейрохірургії міської лікарні.

За усіма фактами автопригод тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, поліція закликає водіїв бути максимально уважними за кермом, у жодному разі не допускати порушень правил дорожнього руху.

Правоохоронці нагадують, що з 1 жовтня усі транспортні засоби за межами населених пунктів повинні рухатися із увімкненими ходовими вогнями чи увімкненим ближнім світлом фар.


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024