Уродженець Каменя-Каширського отримав звання «Заслужений юрист України»

10 Жовтня 2020, 11:00
Олександр Колб 3993
Олександр Колб

Юрисконсульт громадської організації «Союз інвалідів Чорнобиля Волині» Олександр Колб отримав звання «Заслужений юрист України».

Відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський учора, 8 жовтня, про це йдеться веб-сайті Волинської ОДА.

Так, Олександра Колба нагородили за вагомий особистий внесок у розбудову правової держави, багаторічну плідну працю та високий професіоналізм.

Зауважимо, що Олександр Колб – уродженець Каменя-Каширського, доктор юридичних наук, професор, академік трьох академій (Академії вищої освіти, Української технологічної академії та Міжнародної кадрової академії), член Спілки юристів України, Спілки «Союз-Чорнобиль», у 2005-2014 рр. – член наукової ради Державного департаменту України з питань виконання покарань.

Коментарі
11 Жовтня 2020, 11:06
Хабарник,шкуродьор .Був начсізо Луцького.Студенти писали десертації йому,позовні заяви...
11 Жовтня 2020, 13:43
Працювати начсізо у ті буремні роки і лишитися янголом - так могли думати лише мрійники. Колб був вмонтований у ту систему, яка жорстко перемелювала неугодних. Друге, щодо «студенти писали дЕсертації, позовні заяви...» також твердження, що шкутильгає на обидві ноги, бо абсурдне...<br/>Працюючи професором на юрфаці СНУ, Колб не був зловлений за руку при зловживаннях, у тоді як ще один доцент, родом з Ворокомле, постраждав за всіх. Кажуть, що це були внутріфакультетські розбірки, боротьба за впливиі потоки, однак все це на рівні слухів та побрехеньок. <br/>Кобу варто віддати належне за наполегливість та цілеспрямованість, оскільки, залишившись сиротою у шкільному віці, все ж таки зумів досягнути чималого, у тч і авторитет у вузькому і широкому розумінні цього слова. <br/>Ну і ще одне. Коли ВРЮ зайняв наш земляк Овсієнко, не виключено, що окремі юристи Волині з часом отримуватимуть не тільки звання «заслужених», але й високі та впливові посади на державному рівні. І це не клановість, просто кадри завжди добирались з числа безпосередньо знайомих/відомих безпосередньо фахівців високого рівня, які здатні до <br/>професійної праці. <br/>У всякому випадку наш земляк Олександр Колб високопрофесійний юрист, думаю, не вмонтований у мафіозний спрут, який пожирає державу. Тому батькам міста і громади, якина пене, варто придивится до його персони на предмет представлення інтересів поліської громади на найвищому представницькому рівні держави, аби не чекати з роззявлним ротом якоїсь подачки від парашутистів, яким ми вручаємо мандат нардепа, а фактично цим формуємо «слуг» чергового чи давнього олігарха.
11 Жовтня 2020, 15:11
&amp;quot;Тому батькам міста і громади,&amp;quot;: батькам міста тре вже однозначно їхати до нього та просити у нього заступництва, може прокатить.
13 Жовтня 2020, 20:28
Людина передусім самоствердилася в такому короткому і нелегкому житті, а приписувати щось йому, чи покладати надії, як на мене занадто. Тут треба мати ще особисте знайомство з ним.
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024