Три команди Камінь-Каширських богатирів прийняли участь у змаганнях «Козацькі розваги» 

11 Жовтня 2020, 11:00
3585

Змагання присвятити Дню захисника України.  

Організатори змагань – виконавчий комітет Нововолинської міської ради, Нововолинський та Камінь-Каширський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Про це повідомляють на сайті Нововолинської міськради.

Силу та справжній чоловічий характер у спортивних випробуваннях демонстрували дев’ять команд: чотири з Нововолинська, три з Камінь-Каширська, по одній з сіл Овадне та Зимне. У кожній  – по два учасники.

Від учасників змагань поклали квіти до меморіальної стели загиблим учасникам Революції Гідності та Героїв АТО/ООС.

Перед початком спортивних поєдинків підбадьорили команди своїми пісенними композиціями учасники художньої самодіяльності міського Палацу культури.

Потому спортсмени приступили до виконання шести конкурсних естафет: «Козацька засіка», «Каменярі», «Колода», «Таєр фліп»(кантування автошини), «Чобіток», «Суданські ноші».

По завершенню свята відбулося нагородження.

За результатами змагань визначилися найкращі. Перше та друге місця посіли команди з Нововолинська: «Relfit1» у складі Василя Петрощука та Олександра Бурди та ДЮСШ №1 у складі Анатолія Щегельського та Вадима Сенеги. На третьому місці – команда із Зимненської ОТГ у складі Олександра Томчука і Ярослава Кондисюка.















 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром