«Надолужимо втрачене разом з тими, хто хоче, може та вміє працювати на розвиток», – Петро Герасимик

20 Жовтня 2020, 16:15
Петро Герасимик 6238
Петро Герасимик

Петро Герасимик має репутацію у Камені-Каширському людини із особливим почуттям справедливості. Відверто зізнається, що саме завдяки цій якості і завоював довіру у своїх виборців.

Він був депутатом міської ради двох скликань підряд. Тепер балотується втретє до ради Камінь-Каширської ОТГ від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ», бо, каже, до цього спонукають його однодумці.

— Петре Михайловичу, Ви родом із Любешівщини. Проте життя розпорядилося так, що вже багато років живете та працюєте на Камінь-Каширщині.

— Так. Народився я у Малій Глуші, та сьогодні, напевне, більше камінь-каширець, аніж малоглушанець. Бо ж школу закінчував у Нововолинську, потім навчався у любешівському училищі за спеціальністю «майстер сільського будівництва», а тоді пішов на службу в армії.

Коли повернувся, одразу працевлаштувався у Камені-Каширському і тут вже так би мовити й осів.

Працював спочатку інженером у ремонтно-механічній майстерні на льонозаводі, потім механіком на нижньому складі, а тоді майстром по очисних спорудах та благоустрою у Камінь-Каширському ВУЖКГ. Зараз я — виконавчий директор торгового комплексу «Пасаж».

— Але водночас Ви є депутатом міської ради. Наскільки ефективною була ваша робота в цьому статусі?

— Я двічі обирався депутатом до міської ради. А тому про ефективність моєї роботи нехай кажуть містяни, мої виборці. У 2015 році вони вже оцінили її, віддавши на виборах мені свої голоси вдруге.

Тож і цього разу я працював чесно та відповідально, не ігноруючи будь-яких звернень громадян. Очолював земельну комісію в раді, а у неї було чи не найбільше завдань. У своїй роботі завжди керувався законом. І зазначу, що правова освіта мені в цьому дуже допомагала.

Здобув я її вже у зрілому віці. Університет «Україна» закінчив у 2017 році.

— Чи багато конкретних справ було реалізовано у Камінь-Каширській міській раді саме завдяки вам?

— Насамперед я опікувався округом, від якого мене обрали. А тому завжди відстоював питання ремонту, утримання доріг, вуличного освітлення у селі Підцир’я.

Наприклад, на останній сесії за моїм зверненням було закладено 15 тисяч гривень на розробку проєкту для прокладання тротуару у селі Підцир’я по вулиці Ковельській. А найдороговартіснішим проєктом, який нам вдалося за ці роки реалізувати у Підцир’ї, був ремонт дороги з асфальтним покриттям на вулиці Спиридона Гнатюка.

За моїм зверненням одну частину її вдалося зробити за сприяння голови райдержадміністрації (на той час був Іван Вовк), а іншу завдяки народному депутатові Ірині Констанкевич.

— Петре Михайловичу, а чи є щось, про що шкодуєте, що не вдалося зробити?

— Я людина наполеглива, не ігнорую проблем, над якими потрібно працювати. Але дійсно є те, про що шкодую. Зокрема, про втрачений шанс створити Камінь-Каширську ОТГ раніше.

У числі ще деяких депутатів міської ради ми кілька разів ініціювали проведення позачергових сесій щодо створення Камінь-Каширської об’єднаної територіальної громади.

Підтримувала нас у цьому питанні і Світлана Сидорук, яка нині балотується від нашої команди на посаду Камінь-Каширського міського голови. На жаль, нам не вдалося пробити ту стіну опору, яку створювало нинішнє керівництво міської ради.

Проте з оптимізмом дивлюся вперед, бо настав час змін. Якщо люди оберуть дійсно тих, хто хоче, може та вміє працювати на розвиток, а такі люди є саме в команді «ЗА МАЙБУТНЄ», гадаю, ми надолужимо втрачене.


 

Коментарі
15 Жовтня 2020, 23:55
Тебе і твоє ім'я використають по повній і викинуть на смітник і будеш як регіонали голову ховати, так що думай Герасимик думай
16 Жовтня 2020, 00:08
Після слів "За майбутнє" забули добавити "коломойші". Виправіть помилку
16 Жовтня 2020, 00:10
Університет "Україна" це не навчальний заклад, а пункт видачі дипломів і притулок для невдах
16 Жовтня 2020, 01:50
Всі,хто тішать себе ,що будуть голосувати у міській раді,в разі обрання депутатом,як власна совість велить,незважаючи від якої партії обрані, обманюють самих себе. Існує зараз таке поняття, як імперативний мандат. Так що , якщо плануїш бути далі депутатом, будеш виконувати вказівки своїх хозяїв-олігархів. Вибір партії має велике значення.
16 Жовтня 2020, 02:49
Після любешівського ПТУ працював інженером... Оце так кар'єра, а може прибрехав? <br/> Важливий етап кар'єрного росту пропустив, це роздача грошей та підкуп виборців, за гроші Коломойського, від імені Палиці, на виборах Констанкевич. <br/> От тут його хист безпринципності і знадобився. ображених на свою безталаннісь, але готових до реваншу любою ціною загріб до себе Укроп-псевдопатріотична організація, вирощена на тухлих дріжжах грошей відомо кого.<br/> А безтолково створивши штовханину за ділянками, котрих більше ніж досить на території міської ради, продемонстрував жадібність до грошей та безпорадність у самій примітивній ситуації - роздати жителям у порядку надходження заяв готові ділянки.<br/> Один мій знайомий говорить, якщо створити дефіцит повітря, то за нього платитимуть, що ми й бачили в роботі земельної комісії.<br/> Якщо Герасимик повернеться кочегаром на одне з місць роботи, де він провів довгий період трудової біографії, хоча про це не згадує, то місто від цього зітхне з полегшенням.<br/> Щиро ваш, Камінь-Каширський.
17 Жовтня 2020, 01:32
Наші каміньчуки у своїй більшості доволі дивний і простакуватий народ з короткою пам'яттю. Ще тільки но утворився УКРОП, щойно заходилися обирати нардепа на виборчому окрузі №23 для розширення свого впливу політики олігарха Коломойського, я попереджав про цей політичний симулякр і цього троянського коня з минулого. Але де там, гроші &amp;quot;з під палиці&amp;quot;, себто з Фонду його імені запрацювали живо і жваво на електоральному полі. Найбільш невгамовний коментатор з ніком Камінь розпинався де тільки міг, що укропівці найбільш чесні, справедливі і перспективні на волинському Поліссі політики і тільки за них тре галасувати. Не пройшло і &amp;quot;три года&amp;quot;, а сама назва цієї політсили зникла з політичного обороту, вона &amp;quot;обнулилася&amp;quot; за російським сценарієм і тепер ті самі мармизи і клоуни, одягнувши нові шати і ковпаки з назвою &amp;quot;За майбутнє!&amp;quot; старими методами і з грошима старих власників та бєнєфіціарів знову б'ють у політичний бубон і танцюють навколо костра каміньчуків у пошуках тут чергових здобутків. Коментатор Камінь тепер критикує у хвіст і гриву своїх колишніх улюбленців-укропівців, можливо, за те що вони не віддячились йому належним чином за підтримку на сайті. Мало того, цей чоловік, який ратував за збереження старих радянських назв вулиць при декомунізації, тепер вже розпинається за іншу політичну силу і себе коханого, віртуально одягаючи на себе шати голови ОТГ. Зрозуміло, що він набере пару десятків чи сотень голосів і ніяка посада йому не світить, але ж ніхто його й носом не натовче у те політичне болото, яке вже нині тхне здалеку та не вкаже йому на відсутність послідовності у своїх намірах погрітись під сонцем чи лизнути якоїсь затирки з міського коритця...
18 Жовтня 2020, 03:41
Краще і не скажеш.
20 Жовтня 2020, 22:49
Проста, справедлива людина, яка не нажила таких статків як інші при владі. Але, на жаль, такий наш <br/>народ, обплювати легше всього. Шкода, що живемо в такому злі.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром