У Камені-Каширському відбулися дебати між кандидатами на посаду голови

21 Жовтня 2020, 09:00
13613

Вчора, 18 жовтня, відбулися дебати кандидатів на посаду Камінь-Каширського міського голови.

Із 11 претендентів на крісло мера публічно обмінюватися думками виявилися готові лише четверо – Світлана Сидорук, Володимир Маковецький, Юрій Каденчук та Любов Балицька.

А проходив цей захід у районному будинку культури. Слід зазначити, що відбувся він з дотриманням карантинних вимог.

І хоч у залі були присутні до 50 осіб, набагато ширша аудиторія мала змогу спостерігати за дискусією у мережі Фейсбук, де велася пряма трансляція з офіційної сторінки Світлани Сидорук.

На початку суперники мали змогу коротко розповісти про себе і свою програму. Потім відповідали на запитання своїх опонентів та присутніх представників громадськості. 

Зокрема, Світлана Сидорук, яка є кандидатом від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ», чітко окреслила, як бачить пріоритети розвитку майбутньої КаміньКаширської ОТГ, зауваживши, що працювати над цим має намір лише із фаховими та компетентними людьми.

Читайте також: Одинадцять друзів Каменя: що відомо про претендентів на крісло очільника громади

А тому найпершим своїм завданням вважає створення професійної та відповідальної команди менеджерів-управлінців. Адже лише тоді можна ефективно працювати у всіх напрямках.

Разом з тим Світлана Макарівна озвучила свої переконання в тому, що

  • «школи та дитсадки мають мати повноваження самостійно розпоряджатися коштами»; 
  • «районну лікарню потрібно забезпечити необхідним медичним обладнанням»;
  • «у комунальному господарстві слід провести реорганізацію». 

Закцентувала у своєму виступі Світлана Сидорук і на питаннях розвитку агробізнесу, фермерських господарств.

А щодо наповнення місцевої казни, зауважила: «Головним джерелом наповнення бюджету бачу людський ресурс, тому що основою розвитку громади є люди».

Відео запис дебатів можна переглянути у мережі фейсбук: 

 

Коментарі
19 Жовтня 2020, 21:32
Який підтекст статі? Це далеко не є інформація про дебати, скоріше це виглядає як специфічна агітація та реклама однієї з кандидаток. Дивиться смішно, адже заголовок не відповідає змісту.
19 Жовтня 2020, 22:04
&amp;quot;&amp;quot;«школи та дитсадки мають мати повноваження самостійно розпоряджатися коштами»;<br/>«районну лікарню потрібно забезпечити необхідним медичним обладнанням»;<br/>«у комунальному господарстві слід провести реорганізацію&amp;quot;&amp;quot;<br/>НАБІР ФРАЗ ПОПУЛІСТА <br/>Дальше&amp;quot; розвивати агобізнес&amp;quot; яким чином ви будете це робити ? Якби цей бізнес міг розвинутись він і без вашої мудрої думки розвивався.
19 Жовтня 2020, 23:31
Це називається приїхали.&amp;quot;«школи та дитсадки мають мати повноваження самостійно розпоряджатися коштами»<br/>Ви це в правду чи жартуєте? Тоді вже в школах - класні керіника, а в дитсадках - виховательки. В клубах - завклубами, а в приміщенні мерії - завгосп, або шофер мера. А взагалі такий мер кому треба?<br/> Уявляєте у всій Україні на залізниці одна юредична особа і дитсадок у Великій Глуші - юредична особа, і школа в Ветлах
19 Жовтня 2020, 23:48
Другий і третій пункти коментуванню і аналізу не піддаються. Про що вони?
20 Жовтня 2020, 00:34
а як дивитись відео? то ж шию можна звернути
20 Жовтня 2020, 01:20
&amp;quot;реорганізувати комунгосп&amp;quot; - це приватизувати, чи кинути напризволяще, як колега по партії Каденчук? Заліз не в свої сани і загидився по вуха у міському лайні? Це був хитрий проект &amp;quot;менеджера-управлінця&amp;quot;.
20 Жовтня 2020, 01:36
Та тошнить вже від цього « лідера» . Де не глянь - всьоди її ..... якби то делікатно сказати... ну добре, обличчя. У ФБ , у ютубі всьоди у рекламу пхають, з церкви вийдеш у святу неділю з гарним настроєм та спокійною душею, а тут знову ВОНА під воротами стоїть з своїми агітками.Колись під церквою старці стояли , милостиню просили, а тепер кандидати. Я вам так скажу - хороше не потребує такою нав’язливої реклами з усіх кутків, що аж тошнить . Ця солодка парочка твікс з кандидата та депутатки викликає рвотний рефлекс своєю надоуучливістю, А що варта ця пані кандидатка без Константевич? Нуль , повний нуль. Пофарбований паркан це її межа як голови ОТГ. <br/>Тю
20 Жовтня 2020, 02:11
Кращого начальника ВУЖКГ,як Каденчук не було.Всі &amp;quot;папєрєдніки&amp;quot; - це нуль в порівнянні з ним.Якщо не згоден напиши,хто був кращий.
20 Жовтня 2020, 03:35
па3.14здєлі і разошлісь
20 Жовтня 2020, 04:19
Все давно вирішено: подивіться газету - кольорова Макарівна , ютуб реклама, яка коштує шалені гроші, проплачений зал і модератор майбахами. Для чого це шоу, всеодно виграє Макарівна . До демократії нам ще ой як далеко. А якщо голосів трохи не вистачатиме докуплять
20 Жовтня 2020, 05:34
Найкращим доказом чесних виборіів була б пряма трансляція голосування та підрахунку голосів з дільниць у онлайн режимі, або записи виборчих міроприємств на дільницях з поганим інтернетзв'язком. Очевидно, що на такі заходи, організатори просування баби з Карасина, коштів не потратять, хоча тепер смартфон у кожного члена комісії в кишені разом з мобільним інтернетом. Для тих хто не в темі поясню - досвідчені члени комісій приписують явку, а потім довкидаються бюлетні. Про боротьбу партій поясню - члени комісій представляють одну партію під назвою &amp;quot;рідне село&amp;quot;, тому для них міжпартійні домовленості, при однаковій оплаті від найбагатшого претендента, просто залагодить декілька купюр по 500 грн.
20 Жовтня 2020, 11:27
Каденчук з мільйонами дотацій абсолютно ічого не зробив! Тільки по паперах сніг чистив взимку коли його не було! До відповідальності такого керівника!
20 Жовтня 2020, 16:23
Маковецький і той розуміє, що майбах із себе представляє. До речі, педагогам на замітку: надіюсь,ще не забули, як сидоручка з мариною і константкевич пасквелі писали у міністерство освіти ?
20 Жовтня 2020, 16:52
Братко &amp;quot;читач&amp;quot; типу критикує, а насправді маніпулює свідомістю, коли дурниці пише про Юрія. У цілому концепція віри використана в усіх, хто може слова комбінувати. Віра ж субстанція нематеріальна, а проблеми будуть матеріальні.
20 Жовтня 2020, 21:53
Отже &amp;quot;воно&amp;quot;, бо інакше не назвеш вже &amp;quot;покерувало&amp;quot;в Сошиченській ОТГ, а тепер сюди лізе. Сподіваюся знаєте про кого йдеться.
21 Жовтня 2020, 02:16
Команда з Кремнієвої долини, Луцька, Києва, Білорусі, Польщі і...Зімбабве - єдина надія нашого ОТГ, бо якщо і вони не справляться, то всім крендик.
21 Жовтня 2020, 12:27
На дебатах найкращий вибір для громадян став очевидним!<br/>Це звісно Сидорук!<br/>Професійна обізнаність, працелюбність цього в неї не забрати.<br/>Чоловікам ,які йдуть у владу до неї далеко от і бісяться.<br/>Давно пора, щоб до влади прийшла вольова сильна жінка, а не оте стало безхребетних істот, яке керувало районом до цього часу
21 Жовтня 2020, 13:26
Вже ми побачили роботу цієї дєятельниці в Сошично. За рік взагалі нічого не зроблено. Роздерибанила землю і разом із Семенюком вирізує ліс. От і вся її робота. <br/>Цій пані точно далеко до людей які керують районом. Скільки чорного піару як в її компанії ще ніколи не було. Навіть херой піщаного карєру відробляє срібняки. <br/>Правильно сказано було, що місце Сидоручки на кухні.
21 Жовтня 2020, 15:30
Скільки бруду як партія за майбутнє ніхто не виливає. Пташник там працює на повну, всіх обгаджує. Теж саме і про Анну Чмух можна сказати (Анна Павлович справжнє її імя)
21 Жовтня 2020, 15:50
За партійцем за майбах Буськом вже давно тюрма плаче.
21 Жовтня 2020, 23:08
Таке відчуття що тут Маринка з'явилася!
24 Жовтня 2020, 01:28
Це ж скільки робочих місць. В хотешові за 15 років нічого не зробив і ще кудись лізе. Тільки такий голова на щось спроможний...
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024