У Нуйнівській амбулаторії нова лікарка набирає пацієнтів

21 Жовтня 2020, 12:44
4890

З 19 жовтня 2020 року для пацієнтів є можливість укласти декларації із лікарем сімейної практики Остапчук Ольгою Ростиславівною, Нуйнівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини КНП «Камінь-Каширський центр первинно медико-санітарної допомоги».

Про це інформуєКНП "Камінь-Каширський центр первинної медико-санітарної допомоги"

«До уваги жителів села Нуйно та населених пунктів, що знаходяться поблизу! 19 жовтня у Нуйнівській амбулаторії загальної практики сімейної медицини розпочинає прийом пацієнтів сімейний лікар Остапчук Ольга Ростиславівна. Відтепер за первинною медичною допомогою всі можуть звернутись у новозбудовану амбулаторію, яка забезпечена усім необхідним медичним обладнанням та устаткуванням, лабораторією», – йдеться у дописі.

Нині сімейні лікарі тут зможуть надавати більше послуг, які передбачені первинною ланкою медицини. Це, для прикладу, вимірювання артеріального тиску, електрокардіограма, загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою, загальний аналіз сечі.


 

Коментарі
21 Жовтня 2020, 22:29
Дочекалися гарної новини. Нуйнівці не репетують що зроблено в селі а продовжують розвиватися. Уявіть собі коли б марина з свєтою в цьому населеному пункті була б головою. тобі б засоби масової інформаціі трубилиб на всю Україну про великі досягнення. В цьому селі посадові особи місцевого самоврядування просто виконують свої посадові обов.язки. Бридко дивитися на одних( якби це не були особи жіночої статі) напрошуються негарні слова синоніми- брехуни. пристосуванці-за мідяка продадуть ближніх. Що їм не хватає- пенсії-є .зарплати-є. Люди -не переходьте межу. тому що інтелегенція відповідає за молоду еліту яка формується на обмані.
22 Жовтня 2020, 01:17
Бридко прославляти раді на передодні виборів такого сільського голову
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024