Аргументи жителів Камінь-Каширщини на підтримку Світлани Сидорук – кандидатки на посаду міського голови

21 Жовтня 2020, 15:15
Світлана Макарівна 6748
Світлана Макарівна

25 жовтня, жителі Камінь-Каширської об’єднаної територіальної громади обиратимуть міського голову та депутатів місцевої ради.

Чому варто підтримати на посаду очільниці громади Світлану Сидорук, яка балотується від політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» розповіли мешканці Камінь-Каширщини.

«Раджу голосувати за Світлану Макарівну, тому що це вольова жінка. Всі рішення, які вона прийматиме, будуть правильними і лише в інтересах громади», — Анатолій Васильович Сущ, учасник бойових дій в російсько-українській війні, село Карасин.

«Світлану Сидорук знаю ще зі школи. Вона була моєю вчителькою та класним керівником. А тому впевнений у її компетентності та енергійності.

Гадаю, саме вона зможе змінити стару когорту керівників, які звикли лише сидіти у владних кріслах і при Ющенкові, і при Януковичу, і при Порошенкові. А зараз вони «перемалювалися» у зелені кольори. Не може бути більше подвійних стандартів. Потрібно рухатися вперед.

Я не бачу серед кандидатів когось, окрім Світлани Сидорук, хто б міг впоратися із завданням розбудови Камінь-Каширщини. З мінімальними фінансовими можливостями у Сошичненській ОТГ  ій вдалося зробити дуже багато гарних справ.

А тому, будьте певні, у Камінь-Каширській ОТГ їй вдасться набагато більше. Бо ж іде вона на голову не для особистого збагачення. Це – чесна і проста людина. Завжди серед людей і разом з ними, а не як теперішні держслужбовці, які звикли лише сидіти у кабінетних кріслах.

Переконаний, Світлана Макарівна  дійсно прагне позитивних змін в громаді. Адже окрім всього вона – щира патріотка. І це довела як на початку збройного конфлікту на сході України, підтримуючи наших бійців, так і доводить тепер щодня у своїй роботі».

Анатолій Васильович Сущ, учасник бойових дій в російсько-українській війні
Анатолій Васильович Сущ, учасник бойових дій в російсько-українській війні

«Світлану Сидорук варто підтримати тому, що в ній зібрані усі найкращі якості людини», — Надія Федорівна Мушка, вчитель математики НВК №2, м. Камінь-Каширський.

«За 44 роки педагогічної праці розумнішої дитини я не вчила.  Крім того, що в неї бездоганний розум, вона ще і кмітлива, наполеглива та багатогранна. З математики могла зробити 2 варіанти за 20 хвилин і скромно підняти руку, запитати: «Що далі?». Як напише твір, то вчителі захоплено зачитували його  в учительській.

Вона  легко придумувала програму шкільних свят, при чому була і сценаристом, і постановником, і костюмером. І все в неї було на найвищому рівні. У спортивних змаганнях – теж серед кращих... З великим задоволення можу розповідати і розповідати про мою найкращу ученицю.

Світлана завжди була авторитетом для  своїх однокласників. Згодом стала вчителькою, яка повністю віддавалася своїй професії і дітям, яких навчала. Вона вміла побудувати урок так, що всім було цікаво, а колеги з радістю переймали її досвід. Вона – лідерка,  веде за собою.

Я колись казала їй: «Світлана, твоє місце –  в науці», а вона мені відповідала: «Надіє Федорівно, ще все буде. Мене моє почекає. Зараз я займаюся цими питанням».

Сьогодні Світлана Сидорук – кандидат на посаду голови Камінь-Каширської ОТГ. Я переконана, що вона найкраще з усіх кандидатів може справитися  з цією роботою. Адже має  усі найкращі якості людини: відповідальна, щира і справедлива, відверта і благородна.

В ній гармонійно поєднані і розум, і сила, і швидкість, і краса, а головне – вона працюватиме заради кожного з жителів громади, а не задля свого блага, - у цьому я впевнена. Навряд, чи ще хтось із кандидатів буде здатен на таке.

А тому, вважаю, що підтримавши Світлану Сидорук 25 жовтня, ми зробимо правильний вибір».

«Світлана Макарівна – людина масштабного мислення. Саме тому її підтримую», — Олена Павлівна Козік, директор дитячої школи мистецтв, місто Камінь-Каширський.

 «Найдостойнішою кандидатурою на посаду голови Камінь-Каширської ОТГ, на мою думку, є Світлана Макарівна Сидорук. 

Компетентність практично в усіх питаннях, багаторічний досвід управлінської діяльності – найголовніші аргументи, які спонукають підтримати її кандидатуру на виборах 25 жовтня.

За роки спілкування та співпраці з нею неодноразово переконалася, що це – не просто активна, цілеспрямована жінка. Це – людина, яка завжди рухалася в ногу із часом. Розвивала свої бачення, набувала досвід, а тепер готова всім цим скористатися у розбудові Камінь-Каширської громади.

Знаю, що у неї не буде другорядних питань, бо вона завжди намагалися всьому приділити належну увагу.

Знаю, що це буде по-сучасному і кваліфіковано, бо це людина, яка не боїться нових підходів та стандартів. А тому певна, що і питання сфери культури у неї будуть на вагомому місці, адже Світлана Макарівна – поціновувачка мистецтва та народних традицій».

Олена Павлівна Козік, директор дитячої школи мистецтв
Олена Павлівна Козік, директор дитячої школи мистецтв

Коментарі
21 Жовтня 2020, 18:29
Чесність і порядність не про її, договорняки, підлабузництво, поверховість у вирішенні проблем, суцільна брехня, як приклад подарункові набори для пристарілих закуплені нашим центром видавали в Сошичне за свої і це тільки мала доля правди. Гроші Коломойського і Палиці не пахнуть, ось де правда.
21 Жовтня 2020, 18:44
Прекрасно, комсомолка, активістка і просто краса війна. Дуже переконливі аргументи. І бігає швидко ,і костюми шиє, і два варіанта розв’яже , гострий розум,,. Такі аргументи є в кожного кандидата, хіба що костюми не шиють .Вода і макарони на вуха. <br/>Так і не почула за всі компанію наприклад» я в Сошичанському ОТГ відремонтувала дороги стільки то вулиць, всі села у нас освітлюються, люди роботою забезпечені ,відкрито будинок для літніх людей, відкрила чи хоч відремонтувала садочок чи школу без залучення батьківських грошей,створила стільки то робочих місць ....» .Пані Сидорук, що з хоча б з цього списку ви зробили? Ви можете конкретно назвати зроблене вами і без Константевич? Де взяті гроші на передвиборчу програму і як ви їх збираєтеся віддавати ?Бурштином?<br/> Аргументи вчительки взагалі добили, сама блін розумна за 44 роки. Ви знущаєтеся? Скільки гарних і розумних дітей випустила ваша школа ? Скільки діток самі поступали у ВНЗ, перемагали у конкурсах та республіканських олімпіадах? Скільки дітей добились і добиваються висот , і часто за плечима не має депутата.? Вам не соромно? Можна похвалити свою ученицю та гордитись її досягненнями, але хто вам дав право казати , що кращих і не було . Ви ж поважний вчитель, до речі талановитий, то для чого оця суб’єктивна оцінка.<br/>Ну а з представником культури все ясно- костюми є кому шити.....
21 Жовтня 2020, 18:45
Якщо написали статю &amp;quot;Аргументи жителів Камінь-Каширщини на підтримку Світлани Сидорук – кандидатки на посаду міського голови&amp;quot;, то напишіть і іншу - &amp;quot;Аргументи жителів Камінь-Каширщини не підтримати Світлану Сидорук – кандидатку на посаду міського голови&amp;quot;. Переконаний, других аргументів набереться в рази більше, ніж перших
21 Жовтня 2020, 18:48
&amp;quot;Аргументи жителів Камінь-Каширщини на підтримку Світлани Сидорук &amp;quot; НАПЛЕЛИ ))<br/>А ФАКТИ ГДЄ? ))
21 Жовтня 2020, 19:32
А може Світлані Сидорук треба повернутись в школу, аби не наражатись на образ профспілкової діячки з фільму Ельдара Рязанова &amp;quot;Службовий роман&amp;quot;. І там, в школі налагодити такий рівень викладання та засвоєння історії, щоб її випускники не мали ознак &amp;quot;совковості&amp;quot;, &amp;quot;ватності&amp;quot;, а також містечкового жлобства, захланності. Словом, були патріотами і душею і тілом, а не тільки вишиванкою.
21 Жовтня 2020, 19:43
Майбахівська технологія. Надіюся що люди цю аферистку не оберуть. Бусько тільки і чекає щоб вона була головою, то весь ліс в районі виріже. <br/>Це ж треба мати розум, щоб Пташника і Буська в депутати тягнути.
21 Жовтня 2020, 20:14
Бусько буде дорізати ліс , Пташник нелегальні кар'єри копатиме - бабло потече до Палиці!<br/>Ось в кого буде файне майбутнє
21 Жовтня 2020, 21:01
Якщо за фільмом, то колись її висунули, а назад вона не засовується.
21 Жовтня 2020, 22:57
Дуже прошу не видаляти коментар!<br/>Не можу не написати про цю брехуху!Вибачте інакше не назвеш!В особистих розмовах з людьми осуджувала дії семенюка,говорила що він понижає її рейтинги ,тому і втікає до Каменя бо в Сошичне вже не складеться!Тепер дуже яро його продвигає.Як же хочеться захопити нашу Волинь цій шайці, є на чому нажитися!Все що зробилось то зробилось за кошти людей !<br/>Хто знає за її шантаж до людей ,як гроші носились і передавались через третю особу!<br/>Скільки було вкрадено у громади семенюком а марина зараз очі виїдає людям за правдиві коменти хоча все є зафіксовано відповідними службами.Як екологія ,щоб порахувти збитки вирізаного семенюком лісу,наряд виставляла з озброєних людей,щоб захиститися від його неадекватних дій.Всі знають за його кримінальне минуле і більшість людей з таким ще минулим працюють в нього на пилорамі а нашим місцевим не виплатиив зарплат за пів року,а людям потрібно жити і сім'ї кормити.<br/>За цих людей голосувати?Їхнє місце в семенюковому зоопарку як вимираючий вид аж ніяк не біля влади.
21 Жовтня 2020, 22:58
Не маю сумнівів що вона добра і порядна людина але маю сумніви .для кого вона буде добра і порядна для майбахів чи для громади . <br/>Найкрищим вибором для нашого міста буде Шворак
21 Жовтня 2020, 23:35
Адміни не хочуть бачити на сторінках Району моїх коментарів, хутенько їх видаляють, хоча жодних порушень, які передбачені офіційними вимогами цього інтернет-ресурсу, я не допускаю. Але я розумію, що правда завжди комусь та муляє очі, а солодкий єлей, особливо, якщо він співпадає з редакційною політикою власників ресурсу, звісно, їм миліший. Так от, спробую &amp;quot;щастя&amp;quot; під цією статтею, можливо, й не додивляться супроти вечора) <br/>Я не сумніваюся, що Світлана Макарівна, як пише її вчителька математики, є здібною і меткою людиною з дитинства, вочевидь, за свій вік зробила для себе і людей чимало добра і заслужила ласки. Однак, її якнайактивніша роль у просуванні однієї політичної сили, яка у нинішній період вже навіть стидається називати свою стару назву, багатьох насторожує. Ця політсила, яка не має меж у фінансових, політичних, організаційних ресурсах, бо фінансована олігархатом, і сьогодні влаштувала їй неабиякий PR, зібравши, а, можливо, й організувавши кращі відгуки та панегірики на її адресу. До того ж ця стаття не має потрібної рубрики - &amp;quot;реклама&amp;quot;, за яку редакція отримала гроші. Тоді це було б чесно і відкрито. Я знав і неодноразово писав про псевдопатріотичну партію УКРОП за гроші Корбана і Коломойського, розумів, що Макарівна щиро хоче бути у когорті лідерів району і, скажу чесно, дещо їй у цьому симпатизував, бо власники партії далеко, а вона тут на місці могла б діяти на користь громади. Але ж тепер, коли її патрон Палиця разом з Коломойським, бігборди яких заполонили всю Україну навіть на хуторах, намагаються законсервувати олігархічну систему у воюючій країні, коли ця система і її конкретні спонсори привели до влади шоуменів і клоунів, хіба вона не розуміє під яку і чию музику танцює? Хіба десятки незареєстрованих пилорам на території її рідної сільради - це не був привід для наведення порядку? Чи їй бракувало повноважень або захисту, як у помічниці нардепа, аби припинити розкрадання лісу держави і громади? Можна називати й інші не менш приємні речі...<br/>Тому, така масована, найбільш потужно забезпечена фінансово і медійно кампанія на підтримку своєї протеже політсилою олігархічної системи мала б насторожити, якщо не Світлану Макарівну, то принаймні виборців. Бо для Майбаха сьогодні йдеться не так про благо громади, як на кону стоять людські і природні ресурси регіону, що будуть використані олігархією. Правління УКРОПу в області призвело до того, що областю вже управляють донецькі ділки, які мають свою особисту і приватну охорону, помічників зі сходу і Волинь розглядають суто як територію впливу заради своїх, назвемо м'яко, бізнесово-меркантильних інтересів. <br/>Це хіба не насторожує Макарівну, нашу розумницю, симпатюльку, котра, як пише вчителька-пропагандистка, ще в дитинстві &amp;quot;...могла зробити 2 варіанти за 20 хвилин і скромно підняти руку, запитати: «Що далі?». &amp;quot;<br/>Я вже мовчу, що Зе-команда і За-майбутнє - мають одного спільного багатенького бородатого татка і, не виключено, що віднедавна й одну відому мамку. Бо &amp;quot;таткові&amp;quot;, якщо тут не проканає, тільки &amp;quot;мамка&amp;quot; може надати притулок...
21 Жовтня 2020, 23:41
Ех,Світлано, і тобі ще хочеться іти на голову ОТГ? Зніми кандидатуру - і повернеш повагу людей!
22 Жовтня 2020, 01:44
То оберіть Маковецького! Ви гідні його.
22 Жовтня 2020, 02:27
Яка цікава позиція! Ті , що критикують цього кандидата блохи ? Не подобається пані , що її кусають блохи , свербить? Та якщо ті , що є « блохи» в її ясних очах,тобто виборці, скрутять цій пані фігу з трьох пальців, то її точно з’їдять крокодили , хата малу буде продати , щоб віддати вкладений капітал у рекламну компанію вже дещо зіпсованого продукта.П Маковецького не чіпайте, по людських якостях їй далеко до нього , а щодо професійних...він принаймі вірить у те , що говорить. І не знаю чи була б від нього користь громаді ОТГ, але шкоди точно менше буде.
22 Жовтня 2020, 04:18
Невже прозріння прийшло, невже до цього часу не видно було ким вона себе оточує, злодіями, хабарниками, тими кого держава поставила на місце і в своїх очах побачили з її боку спасителя, який поверне все навкруги своя і вони знову будуть на коні і їм знову буде пофігу закон, а тут раз і прості люди розпочали їй правду казати хто вона така і що вона таке і ге подобається, але ж ніде правду діти, злодій повинен сидіти у в'язниці і крапка.
22 Жовтня 2020, 11:23
Макарівна є інструментом, своєрідним маніпулятором в руках старої олігархічної системи, котра розуміє і розумітиме за чий кошт і завдяки кому вона стала «бояринею» на Поліссі. Для поліщуків потрібен незалежний голова ОТГ, котрий зможе якщо не диктувати, то хоча б відстоювати інтереси громади, опираючись на незалежний мандат довіри від виборців. Зрозуміло, що це повинна бути людина амбітна, чесна і з певним досвідом управління на тому чи іншому рівні. Якщо досвіду не так багато, то команда виконавчої гілки місцевої влади завжли вирулить цей владний кораблик у потрібне для громади русло. Лех Валенса був звичайним електриком, Вацлав Гавел у Чехії взагалі не мав досвіду управління, але чесність перед народом, бажання європейських змін вони разом з командою втілили у реальність. Звісно, й балаболам на кшалт відомого інспектора і кандидата, який днями мав «зустрічі» з автобусними зупинками по селах, мрійником про казкові зміни і тотальну електронно-інтернетівську революцію у глухих селах за пів року, також не можна дозволити балаболити без толку на посаді голови ОТГ, бо для цього є інтернет-сторінки та соцмережі. <br/>Але, мабуть, ці мої «поради стороннього» ) є голосом у пустелі, якою біблейський Мойсей водив ізраїльтян, доки не помер останній раб і не народилось нове покоління. З тих, кого б я рекомендував на посаду голови, на жаль, нема серед кандидатів, а прямо когось у цьому коментарі лобіювати з претендентів - було б не зовсім коректно.
22 Жовтня 2020, 11:54
Через політичну та розумову імпотентність «слуг», через політичну безграмотність Голосу, через політичну зацикленість ЄС, через продажність керівництва Свободи, через підпорядкованість керівництва Батьківщини олігарху Коломойському до влади активно посунули олігархи. Та ще в особі найгіршого серед них – Коломойського-Палиці. Заради свого збагачення вони залюбки доведуть народ до повного зубожіння. Хто не знає, як було в 90-х запитайте в тих, хто це пройшов. Біднота, бандитизм, безправність, базар, бартер. Якщо хочете повернутись до бідноти, бандитизму, безправності, базару, бартеру замість грошей, тривалих невиплат пенсій, зарплат – голосуйте за ставлеників майбаху, «слуг», Тимошенко!!! Одного разу ви вже це зробили, коли проголосували за Констанкевич, яка голосувала проти збільшення мінімальної зарплатні, проти антиколомойського закону та інше, що може вивести Україну з убого стану.
22 Жовтня 2020, 11:58
Фу, як гидко це все читати. Сидять по норах злющі-завидющі, бездіяльні, безтолкові, чорнороті і бризкають ядом. Віриться, що тут &amp;quot; проявили свою громадську позицію&amp;quot; вже всі, хто проти. А усі, хто &amp;quot;за&amp;quot; - проголосують більш адекватно.
22 Жовтня 2020, 12:55
Злющі-завидющі, бездіяльні, безтолкові, чорнороті і бризкають ядом - це більше про лідера замайбутніх Палицю. Разом зі своєю групою у Верховній Раді голосував за перший уряд Зеленського, а потім поливав його &amp;quot;ядом&amp;quot;. Потім проголосував за другий уряд Зеленського, а потім взявся поливати його лайном. Проголосував за міністра охорони здоров,я Стєпанова, а тепер всіх жінок України підписати вимогу про звільнення його з посади
22 Жовтня 2020, 13:06
Тобі краще всього, судячи зі змісту коментаря, підійшов би нікнейм &amp;quot;Конопля&amp;quot;, бо одразу ж було б видно &amp;quot;чийого поля ягода&amp;quot; тут знечулює злющих-завидющих... Саме ці сили і представники цього владного поля будуть на виборах &amp;quot;опитувати&amp;quot; - як вам медичний канабіс? Бо нинішній владі - він тимчасово помічний! <br/>Про яку заздрість може вести мову нормальна людина, котра розуміє, що посада голови ОТГ - це перш за все жертовність собою, своїм часом, сім'єю, родиною та іншим. А от коли у симпатичній голівонці на першому плані урвати собі коханій при посаді, створити власний Фонд, якщо не палиці то хоча б гілячки чи сучка, то звісно першою думкою є те, що всі супротивники лишень заздрять. <br/>Тут мова йде не так про особисті характеристики претендентки, хоча вони й превалюють, як про політичну силу, якій вона продалася і від котрої узалежнилась...<br/>Чому, для прикладу, Єфімова Т.М. не дала згоду чи не висловила особистого бажання висувати свою кандидатуру на голову ОТГ з дуже високою ймовірністю перемоги? Та тому, що вона не в політичній обоймі нинішнього політичного &amp;quot;борщівника&amp;quot;, який заполонив Полісся, і не хоче з ним зв'язуватись...
22 Жовтня 2020, 13:09
Якби вам не хотілося , якраз оці злющі-завидущі є думаючим електоратом , за 100 грам каденчукових у «вишненці» не продадуться. Здорова критика не шкодить нормальному кандидату, а навпаки заставляє його іти у правильному напрямку, шукати відповіді на запитання. А тут «я вся така красна розпрекрасна хто щось неугодне мені скаже то я тіпа обіделась».Якщо хтось перерахує по пунктах , конкретно , що було зроблено в Сошичанській ОТГ за час її створення, як покращилось життя мешканців цієї громади, що було зроблено проти розкрадання лісу і т п , я зніму шляпу і вибачусь за всіх тут присутніх .
22 Жовтня 2020, 22:08
Єфімова відмовилась, бо знає, які права , обов'язки і можливості виконання намірів і завдань у державній структурі. І хоча ОТГ може і більш самостійна, та кортить нагадати критикам про існування фінвідділу, держказначейства, податкової, пенсійного, контрольно-ревізійних працівників і ще багато чиновників, які стоять на сторожі державних грошей. А бюджети наші на 87% (уточніть, хто знає цифру) дотаційні, тобто &amp;quot; своїх коштів- кіт наплакав. Які тут дороги по 1.5 -2 млн. грн. за км, які школи-дитсадки за сотні мільйонів, який зелений туризм, куди інвестиції?! Все, що та ж Макарівна змогла зробити, так це випросити у Константиневич чи того ж Палиці якусь копійку допомоги з депутатського фонду! Все інше- рутинна робота із скаржниками, прохаями ( а комусь дійсно потрібна допомога, хоч по факту буде надто малою і недостатньою). А в лісі є своя служба. Потім ще багато справ звалиться на обрану особу. Критикувати вміємо, а зрозуміти людину, що відважилася попрацювати на громаду, нам важко. То ж хоч не ображаймо, не обпльовуймо добровольців, або самі спробуйте!
22 Жовтня 2020, 23:37
Сидоручка на посаді голови Сошичненської ОТГ займалась дерибаном землі, людські паї і ще про це не знають прості люди вже передані в оренду пов'язаному із Семенюком що кандидат на голову ФГ Бахівське, так що думайте кого піарите, невже гроші не пахнуть
22 Жовтня 2020, 23:46
Мур, сподіваюся, що цей нікнейм слід асоціювати з добрим котячим муркотінням, а не з Московским УголовньІм РозьІском ? ))<br/>А тепер по суті. Можна і треба було б підтримати Макарівну, аби вона була самовисуванцем чи хоча б від якоїсь якоїсь менш одіозної політсили. Бо я вище писав, що заздрити голові ОТГ, якщо це чесна і вдумлива людина, нема підстав. Це, за соціально-політичних і економічних обставин, які склалися, у цьому я Вас підтримую, - шлях на поліську Голгофу. Це треба себе розіп'яти за чужі гріхи і воскреснути задля праці невдячним, але в ім'я майбутнього. А коли цей &amp;quot;хрест&amp;quot; несуть не біблейні святі, а сучасні фарисеї, імітуючи муки і страждання великої мучениці, то даруйте, це вже політичне сектанство, у якого з-під обладунків стирчать ріжки, хвостик і до болі знайомі копитця.
22 Жовтня 2020, 23:54
І ще коротко про дотаційні місцеві бюджети. Місцеві бюджети польських повітів далеко не дотаційні, оскільки громади володіють землями, лісами, водними та іншими природними ресурсами і справно отримують податки від всіх &amp;quot;кровопивць&amp;quot;, які їх використовують для свого хосену. Звісно, що наші територіальні громади ще не скоро матимуть такі можливості щодо своїх бюджетів, тому Ваша правда - тяжка це робота тягнути бегемота з поліського болота! Однак, ми цим відволікаємо увагу виборців від &amp;quot;ловкости рук&amp;quot; олігархії &amp;quot;за своє майбутнє&amp;quot;, яка легітимізує свої щупальця на нашій не чужій землі!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024