«У пріоритеті – розвиток громад», – Сергій Лях, кандидат у депутати Камінь-Каширської районної ради

22 Жовтня 2020, 13:44
Сергій Лях, кандидат у депутати Камінь-Каширської районної ради 3963
Сергій Лях, кандидат у депутати Камінь-Каширської районної ради

Нинішній депутат Камінь-Каширської районної ради Сергій Лях каже, що найголовніший принцип, яким керується у громадській роботі, – повага до людей.

Він переконаний, що секрет успіху громади – в активності її мешканців. Саме тому вдруге балотуватиметься у депутати.

Сергію Мефодійовичу, розкажіть, звідки ви та яку маєте освіту?

– Народився я в селі Щедрогір Ратнівського району, закінчив місцеву школу та вступив до Волинського державного університету на географічний факультет за спеціальністю «Екологія».

Після закінчення вишу в 2001-2004 роках працював інженером охорони навколишнього середовища у відділі охорони праці навколишнього середовища ВАТ «Ковельсільмаш». А з 2004 року – начальником відділу із взаємодії з роботодавцями Камінь-Каширського районного центру зайнятості.

Вирішив здобути іще одну освіту задля набуття не тільки нових теоретичних знань, а й конкретних вмінь, які потрібні в сучасному суспільстві.

Тож у 2008 році вступив до Київського інституту підготовки кадрів за спеціальністю «Менеджер-економіст», де навчався до 2010 року. Кілька років був менеджером у Фонді Ігоря Палиці «Тільки разом». 

Зараз Ви – депутат Камінь-Каширської районної ради.

– Так. Свого часу я провадив громадську діяльність – очолював при районній раді молодіжну громадську раду, яка була дорадчим органом. Її було створено за проєктом відділу молоді і спорту та клопоталася розв’язанням питань щодо розвитку культури і спорту.

Тоді я зрозумів, що для того, щоб районна рада могла позитивно розв’язувати певні проблеми в районі, ними мають перейматися і пересічні жителі, і депутати. Тому у 2015 році я побачив команду, в яку повірив, і висунув свою кандидатуру у депутати райради.

Люди мене підтримали. Разом із моїми колегами з фракції «УКРОП» працювали над тим, що турбувало людей. Найчастіше порушували питання ремонту доріг, автобусного сполучення.

Наприклад, опікувалися питаннями налагодження маршруту «Підцир'я – Раків Ліс», інших населених пунктів. Неодноразово порушували проблему проведення тендерів.

Клопоталися про ремонт дитячих навчальних закладів. Зараз я іду на вибори із командою «ЗА МАЙБУТНЄ» – командою, яка виконує свої зобов'язання і для якої у пріоритеті – розвиток громад.


 

Коментарі
22 Жовтня 2020, 23:32
Дуже цинічна особа
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром