На Камінь-Каширщині кандидат у мери обдурив журналістів, присвоївши заслуги батьків учнів місцевої школи

23 Жовтня 2020, 12:07
ЗОШ І-ІІІ ступенів села Добре 9793
ЗОШ І-ІІІ ступенів села Добре

Один із кандидатів на посаду міського голови Каменя-Каширського від партії «Слуга Народу» Віктор Пась обманув журналістів місцевого видання, запевнивши, що саме він причетний до заміни вікон у місцевій школі села Добре.

Про це пише ІА ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ.

Насправді ж вікна у навчальному закладі власним коштом замінили батьки, оскільки пан Віктор, будучи на посаді начальника відділу освіти, молоді та спорту, відмовився їм допомогти.

У пошуках справедливості до Інформаційного агентства Волинські Новини звернуся батьківський колектив ЗОШ І-ІІІ ступенів села Добре Камінь-Каширського району, зокрема, місцеві мешканки, діти яких навчаються у школі, Галина ПасьГалина Птачик та Валентина Ворожбицька.

Зі слів представників активу, у березні 2020 року у школі замінили п’ять вікон за кошти батьків учнів та педагогів, утім начальник відділу освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської районної державної держадміністрації, кандидат на посаду голови Камінь-Каширської міської ради Віктор Пась перед виборами «присвоїв» цю заслугу собі.

«Річ у тім, що у березні 2020 року ми власним коштом придбали для школи п’ять нових вікон. Натомість Віктор Іванович привласнив собі цю заслугу, давши коментар кореспондентці газети «Полісся», у якому розповів, що, мовляв, заміну вікон у навчальному закладі провели за кошти бюджету. А тим часом, батьківський і навіть педагогічний колектив самотужки зібрав 12 тисяч 800 гривень, аби нашим дітям було тепло і затишно у приміщенні, якому вже 90 років. Як доказ – чеки, які, на щастя, ми зберегли. Необхідну суму збирали поетапно, оскільки окремими батькам було дуже сутужно виділити з сімейного бюджету необхідну суму», – розповідає багатодітна мама Галини Пась, яка, за іронією долі, носить однакове прізвище із кандидатом в депутати, дії та вислови якого так обурили батьківський колектив.

І справді, переглядаючи статтю, опубліковану 3 вересня 2020 року, в якій Віктор Пась дав коментар журналістам видання «Полісся», не можна не зауважити наступне:

«З метою створення належних умов для організації та здійснення освітнього процесу у закладах освіти району проведено ремонти класних кімнат, кабінетів, спортивних та актових залів, майстерень. Загалом на це та на підготовку до роботи в осінньо-зимовий період спрямовано 1 мільйон 670 тисяч гривень. За ці кошти замінили 5 вікон у ЗОШ І-ІІІ ступенів села Добре. У школі села Брониця вікна замінюються в спортзалі. У НВК №1 та №2 м. Каменя-Каширського здійснено ремонт санітарних кімнат, облаштовано санітарну кімнату для дітей з особливими освітніми потребами у школі села Підцир’я», – повідомив Віктор Пась кореспондентці газети.




 

Коментарі
23 Жовтня 2020, 15:20
В першій школі також батьки здавали на туалети (2 рази)
23 Жовтня 2020, 15:52
А грошики списані як на ремонт і придбання, одначе! Солідну перевірочку, і небо стане в клітиночку! Бо і фарбу шкільну в багажнику вивозили по впливових помістях, і курортики не за власний кошт, і Волинський хор співав дифирамби не за спасибі, і ще дещо, панове казначеї- ревізори...
23 Жовтня 2020, 18:08
А хто вас ПРИМУШУВАВ здавати гроші на ремонт? НІХТО!<br/>Самі здавали наввипередки , а тепер тут тими ж нечистотами із своїх ротяк поливаєте Пася, якому самі співали дифірамби)<br/>Чекаєте &amp;quot;доброго баріна&amp;quot; , який за вас всьо порішає?<br/>Надієтесь , що паличні замайбахи будуть іншими ?))<br/>Максимум через рік (як із ЗЕслугами) заспіваєте те ж саме!<br/>Сидоручки-констанкевичі-палиці доріжуть ліс, викопають бурштин і залишать вас , ідіотів , біля &amp;quot;розритої<br/>могили&amp;quot; ! <br/>Кому будете тоді плакатись-жалітись , що зараз були долбодятлами?
23 Жовтня 2020, 20:07
Тут не за вибори, тут про брехню, крадіжки і самовихваляння посадової особи. В кожній школі чи садочку батьки змушені складатися на ремонт, на книжки, зошити, іграшки, паперові рушники, туалетний папір, дошку, крейду і все-все.., спробуйте заартачитись- весь негатив відображається на дітях! А державні кошти списуються на...дивись статтю журналіста!!
23 Жовтня 2020, 21:04
Чим людина більш розумово обмеженіша, тим оскаженіліше намагається судити про речі, яких не розуміє та про людей, яких не знає. Державні кошти списуються тому, що ви так вважаєте, чи у вас є підстави, щоб писати такі нісенітниці ?
23 Жовтня 2020, 22:49
Читай уважно статтю і допис 'мама&amp;quot;, запитай батьків, у яких діти -школярі, відкрий очі, озирнись! Там і бухгалтерша в курсі ( і в дол).
24 Жовтня 2020, 01:26
Зошити споконвіку купляли батьки.
24 Жовтня 2020, 01:39
Те що Пась негідник то всі знали! Кошти на семінар в Карпатах він легко протранжирив разом з жінкою диретора Раковоліської ЗОШ (яку пора відправлти на пенсію зазом з Паем), а на нещасне вікно копійочки не знайшлось! В Європі куди вони нас так завзято ведуть таких людей не зрозуміли б і я думаю таких людей за податки людей не тримали б!
24 Жовтня 2020, 03:14
Ахахаах гість якби я тебе побачив в живу то там поговорили а так судити людину коли ти сам нічого не розумієш в тому ну да ваш розумі тільки на таке заслуговує
25 Жовтня 2020, 00:20
Обманув тай обманув хіба він один і взагалі яка вам всім різниця, тож не вас обманув .<br/>Він в партії такій що можна і обманювати . І взагалі він маладєц . Він жеж не порохобот.
25 Жовтня 2020, 07:40
Ми самі спонукаємо їх списувати і красти.А хто нас заставляє грошики здавати на різні ремонти.З бюджету мільйони на те виділяється.От Пась з своїми кумами-директорами за наші кошти в тіхушу і рулять
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром