Футбольний клуб «НУЗА» в Любешеві здобула трофей

28 Жовтня 2020, 12:00
Футбольний клуб «НУЗА»  7134
Футбольний клуб «НУЗА» 

Футбольний клуб «НУЗА» відіграла у гостях, наче у себе  вдома, і привезла чемпіонський кубок.

Про це пише сайт Полісся.

Об’єднана футбольна команда сіл Нуйно і Залісся ФК «НУЗА» не перестає тішити своїх вболівальників спортивними перемогами.

Опісля успішних виступів на кількох чемпіонатах районного та обласного рівнів, де її гравці здобули високі призові місця, останні, напевне, вирішили підкорити заразом ті, що влаштовують у сусідніх селищах.

Це, до слова, вже їм вдалося зробити в селі Залаззя, звідкіля футболісти не так давно привезли кубок місцевого турніру. Іще один трофей подібного ґатунку вони днями вибороли у Любешеві. При чому, граючи на полі господарів.

Відібрати символ гордості любешівських футбольних команд – головний трофей відкритого кубку Олександра Борисюка з футболу – було непростим завданням. Віддавати його приїжджим гостям із Камінь-Каширщини ніхто з них навіть не думав.

Але довелося. За результатами зіграних матчів і чималої кількості забитих м’ячів, якими наші щедро розстрілювали ворота учасників змагань, цінна нагорода дісталася саме “НУЗІ”. Кращим бомбардиром визнали гравця «НУЗИ» Сергія Шворака.

«Місцевий ФК «Цир» ми просто розгромили, поклавши у сітку їхніх воріт аж 7 голів. Проте команда “Прип’ять-Любешів” виявилась більш “зубастою” і на двійко нами забитих голів відповіла дублетом. З іншими учасниками теж довелося поборотися. Однак сильнішими цього разу була таки “НУЗА”, що мусили визнати організатори дербі. Проведені зустрічі були цікавими, видовищними. А отриманий досвід дуже важливий для команди, стимулює рухатися вперед, вдосконалюватися», – каже співрозмовник.

2


 

Коментарі
28 Жовтня 2020, 20:46
Молодці, Савчука в голови спорткомітету оце відана людина спорту
30 Жовтня 2020, 18:29
Мда аж 4 людина з Нузи Остальні ФК,Раків ліс і сокіл
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39