Юні науковці Камінь-Каширщини отримали стипендії від влади

24 Травня 2017, 16:35
1686

Районні свята пошанування педагогічної майстерності та учнівської обдарованості завжди супроводжуються особливою урочистістю та атмосферою.

І сьогоднішнє освітянське дійство, яке відбулося в районному будинку культури, не стало винятком, – повідомляють у прес-службі Камінь-Каширської РДА.

Педагогічна когорта, учнівська молодь, батьки зібралися на «Вернісаж творчих особистостей», аби підсумувати здобутки 2016-2017 навчального року.

Серед присутніх на заході були заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, міський голова Василь Бондар, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Кузьмич. З їхніх вуст звучали слова вдячності, адресовані винуватцям свята, за результативну роботу, досягнуті перемоги та підвищення авторитету Камінь-Каширщини.

Грамоти та сертифікати на отримання іменних стипендій райдержадміністрації, районної, міської рад представники влади вручили кращим із кращих: юним науковцям, переможцям всеукраїнських, обласних та районних конкурсів і олімпіад.

Безумовно, відзначили й педагогів, які щоденною працею надихають учнів на нові відкриття, сприяють якісному оновленню та розвитку освітнього середовища.

Коментарі
24 Травня 2017, 19:54
Звичайно це все добре але не слід так піаритися на молодій праці. Скажіть що Ви зробили для цих молодих для того щоб вони повернулися назад у К-Каширський через п"ять чи шість років.
25 Травня 2017, 11:01
В цих керівників вистачає мізків тільки для такого піару на дітях .Мовляв , от &quot;ми&quot; такі &quot;працьовиті і розумні&quot; керівники , що діти (деякі) гарно вчаться .. А те ,що економічного ефекту з тих &quot;досягнень&quot; НЕМАЄ - про це ці &quot;керівники&quot; мовчать , бо ж НІЧОГО не роблять для цього..<br/>Ніяк не хочуть зрозуміти, що ці діти вчаться і досягають результатів НЕ ЗАВДЯКИ цим керівникам і начальникам , а ВСУПЕРЕЧ ..
25 Травня 2017, 15:59
&quot;що ці діти вчаться і досягають результатів НЕ ЗАВДЯКИ&quot;: Ми знаємо, що не завдяки але скоріше всього що всупереч.
25 Травня 2017, 19:45
Ти своїх сам вивчив, чи від роду вдались?
25 Травня 2017, 20:34
&quot;Ти своїх сам вивчив, чи від роду вдались?&quot;: освіта сучасних дітей це система. У цій системі що найменше троє складових. Учитель, учень і батьки. Можна зазначати ще одну - суспільство яке визначає/визначає напрямок освіти. У свій час я спостерігав цю систему в цілому та намагався цьому щось зарадити.
25 Травня 2017, 21:53
щонайменше трИоє складових. А ти трандиш про ОСВІТУ!
26 Травня 2017, 00:38
&quot;енше трИоє скла&quot;: якщо ти шановний розумів би що таке функція то сам би не:&quot;и трандиш п&quot;.
26 Травня 2017, 01:53
Чому пристали? Тут все гаразд, а ви з мухи слона робите. Морально стимулювати молодь потрібно, що й роблять управлінці.
26 Травня 2017, 02:01
Перестаньте мислити совдепівськими категоріями &quot;Вчення - це світло , а невчення - тьма&quot; . <br/>Світ вже не той і молодь інша . Якраз найкращий моральний стимул чи заохочення до грамотності , освіти чи науки - це матеріальний достаток після отримання освіти . Якщо діти бачать, що від освіченості та навченості їхній матеріальний достаток НЕ ЗАЛЕЖИТЬ - ці вбогі &quot;стімули&quot; до лампочки їм ваша освіта з наукою
26 Травня 2017, 02:07
Ну,-моя освіта, їм дійсно до лампочки, бо вона моя, особиста. Потрапити на соціальну драбину можливо лише за допомогою освіти. Пілон в нічному клубі, чи на палубі заморського корабля дійсно може на 5 років дати квартиру, машину, чоловіка-іноземця, але на соціальну драбину не підніме.
26 Травня 2017, 11:29
Перепрошую за такий фразеологізм &quot;до лампочки їм ваша освіта з наукою&quot; , але тут він вжитий в розумінні непотрібності освіти в нинішній Україні ((<br/>Пілон пілоном, але &quot;не пілоном єдиним&quot; і совєршенно без будь якої вищої чи академічної освіти нинішня молодь (якщо має бажання звичайно) заробляє пристойні грошики для своїх потреб .<br/>А соціальна драбина для них ,так би мовити соціальний статус - це не якась там посада в РДА чи відділі освіти ,навіть не директор школи чи лікар . Будинок(квартира)+ авто в переважній більшості мають зовсім не відмінники чи переможці олімпіад...
26 Травня 2017, 18:36
&quot;Будинок(квартира)+ авто в переважній більшості мають зовсім не відмінники чи пе&quot;: циплят по осені рахують. Так само і в цьому випадку. Що найменше за той період коли інша молода людина навчається в іншої може бути або машина або тільки всього півбудинку або квартири тому не слід говорити про те, що освічені люди це лузери на обійсті життя. Ще невідомо кому який старт дано, а тим більше слід брати до уваги майже кожний конкретний випадок. ПО -моєму освічена людина все-таки має більші шанси вижити.
26 Травня 2017, 19:05
Колега &quot;Камінь&quot; дякую, щр хоч ви мене підтримуєте. Квартира, машина та сармак у кишені світоглядного значення не мають, а більше для гонору.
04 Червня 2017, 13:34
&quot;Квартира, машина та сармак у кишені світоглядного значення не мають, а більше для гонору.&quot; - ага , це ви так думаєте )) <br/>Директори шкіл буквально плазують перед колишніми учнями-разгільдяями , які раніше ледь закінчували школу,зате тепер вони є підприємцями .Мають будинок(квартира)+ авто і бізнес . А директорам від них треба так звані &quot;спонсорські гроші&quot; .І до лампочки ваші колишні &quot;обдаровані&quot; , які зараз працюють вчителями в цих же школах ...
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024