Опублікували фото з навчань камінь-каширських рятувальників

24 Травня 2017, 18:13
1672

22-23 травня на території Камінь-Каширського району було проведено командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту Камінь-Каширської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Волинської області.

До сил цивільного захисту району, які залучалися були доведені 7 ввідних щодо виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, які були проведенні у три етапи, – повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Перший етап. «Дії органів управління і сил цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у разі загрози виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру та переведення на режим функціонування ПІДВИЩЕНА ГОТОВНІСТЬ». Приведення у готовність органів з евакуації, організація прийому евакуйованого населення з 30- кілометрової зони Рівненської АЕС.

Другий етап. «Управління заходами і діями сил цивільного захисту району при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру».

Третій етап. «Приведення органів управління та сил цивільного захисту районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у вищу ступінь готовності».




Коментарі
26 Травня 2017, 02:29
Ось тут би й провести так звану профорієнтаційну роботу, та прорекламувати єдине в Україні пожежне училище на.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром