На Маневиччині зможуть читати районну газету «Полісся»

04 Листопада 2020, 10:33
фото ілюстративне 2900
фото ілюстративне

Із закінченням процедури ліквідації районів на ці території також поширять статус Камінь-Каширської районної газети «Полісся».

А це означає, що відтепер газета стане доступною і для жителів Любешівщини та Маневиччини. Кожен зможе її передплатити уже на 2021 рік у своєму відділенні зв’язку чи листоноші, повідомили на сайті видання.

Жителі окремих сіл Любешівщини, які прилеглі до адміністративних меж Камінь-Каширського району, вже сьогодні є читачами «своєї цікавої й корисної газети». 

«Так вони характеризують видання, за що ми їм вдячні. І, очевидно, не випадково. Адже неодноразово мешканці Малої Глуші, Щитиня, Великої Глуші, Погулянки і інших сіл були героями наших публікацій. А в недалекому майбутньому тим паче ми станемо із жителями зазначених сіл “ріднішими”, оскільки житимемо в одній Камінь-Каширській ОТГ. Звісно, кожен сам обирає газету, що відповідає його запитам. Проте, як засвідчує життя, місцева інформація найбільше цікавить людей. Бо де ж іще, як не в своїй газеті почитаєш про кума, сусіда, товариша по праці, довідаєшся останні новини, дізнаєшся хто помер і хто святкує день народження, хто і що продає, які рішення ухвалює влада, які проблеми хвилюють краян та сотні інших «що? де? коли?». У цьому сенсі, переконаний, «Полісся» на правильному шляху», – каже редактор газети Петро Трофимчук.

Наклад газети сьогодні становить 5,5 тисячі примірників, до якого можуть наблизитися лише кілька районних газет Волині із майже двох десятків. У редакції кажуть, що довір’я читачів стараються виправдати увагою до їхніх проблем і безпосередньою участю у їх розв’язанні. Цей обов’язок вважають головним завданням журналіста.

Уже розпочалася передплатна кампанія на друковані видання на 2021 рік. Вартість газети становить:

  • На місяць – 29,20 грн; на квартал – 87,60 грн.
  • На півріччя – 175,20 грн; на рік – 350,40 грн.
  • Не врахували послуг пошти з оформлення передплати.

Упродовж останніх днів редакція отримала десятки дзвінків від читачів, які запитують, чи й далі проводитимуть у редакції розіграш призів для передплатників.

«Так, розіграш обов’язково буде. Більше того, окрім традиційних подарунків, якими є цукор, борошно, олія і т.п., цього разу редакція запровадила ще й супер-приз. Ним є мультиварка! Тож, дорогі читачі і шанувальники газети, передплачуйте «Полісся», читайте і скористайтеся нагодою виграти приз. Шановні жителі Любешівщини і Маневиччини, приєднуйтеся до великої читацької сім’ї «Полісся» – передплачуйте газету і теж беріть участь у розіграші призів. До слова, за останні роки тисячі наших передплатників отримали від газети подарунки. Тепер така приємність чекає і на вас», – додав редактор.

Квитанцію про передплату або її ксерокопію слід надіслати на адресу редакції: 44500, місто Камінь-Каширський, вулиця Ковельська, 36 з позначкою «Розіграш призів».

Коментарі
04 Листопада 2020, 19:42
Якщо не дуже перебірливі, то зможуть
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром