Віктор Пась офіційно переміг на виборах мера Каменя-Каширського з відривом 1,88%

07 Листопада 2020, 15:00
Віктор Пась 25026
Віктор Пась

Стали відомі офіційні результати місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня, на виборах Камінь-Каширського міського голови перемогу здобув Віктор Пась від партії «Слуга Народу».

Дані розміщені на сайті Центральної виборчої комісії.

Згідно оприлюднених даних, Віктор Пась здобув 3703 голосів, що складає 21,06%, на другому місці опинилась Світлана Сидорук від партії «За Майбутнє» – 3372 (19,18%), на третьому місці опинився Оліферчук Михайло – 2690 (15,3%).

Датальніше з результатами можна ознайомитися у таблиці знизу.

Читайте також: Моторошні подробиці зґвалтування 13-річної дівчинки на Волині. ВІДЕО

30

 

Коментарі
07 Листопада 2020, 14:35
Перемогла реальність. Мрія на останньму місці.
07 Листопада 2020, 15:10
Так майбахам і треба, не всі купляються за гроші.
07 Листопада 2020, 16:22
На жаль, так.....Перемогла "РЕАЛЬНІСТЬ" нашого часу: боягузливі освітяни, яким пригрозили і підкупили преміями - здали іспит на "ВІДМІННО".... Схеми працюють не тільки з "відмиванням" освітянських коштів, а батьки щорічно здають сотні тисяч на школу, але й з адмінресурсом....ТОМУ.....Плакати можна починати вже.....
07 Листопада 2020, 16:22
В Пася тоже гроши давались,но в нього який ресурс.А куми...а кума Ващук що значить..Молодець орг.супер
07 Листопада 2020, 17:02
У важку годину заступає Пась на керівну посаду. На ньому будуть вчитись майбутні керівники громади. Біда місцевого народу полягає не в тому, що він в більшості глуп, а в тому, що він про свою глупоту нічого не знає. Не знає, що теперішній голова громади повинен володіти знаннями на рівні голови уряду і це за умови відсутності грамотних радників та наявності споживацьких, до жлобства, інстинктів у переважної кількості родичів, друзів, рідних, сусідів, які тільки й вміють як різати чужий коровай.
07 Листопада 2020, 18:21
Таке враження, що Ви несповна розуму. Освітян мізер порівнюючи із загальною кількістю виборців.
07 Листопада 2020, 19:20
Таке враження, що Ви один з тих самих освітян))) Всі все дууууже добре розуміють і Ви теж, я впевнений в цьому...Камінь-Каширська ОТГ - одна з найбільших ОТГ в Україні...Тому, відповідальність надзвичайно велика!!!! І, як мінімум, очільником повинна була стати людина, яка хоч трішки має досвід в місцевому самоврядуванні....Хтось з кандидатів, які посіли друге і третє місця на виборах....Вибір зроблено!!! Наступати кожного разу на ті ж граблі, а потім жалітися - це НАШ менталітет....Час все покаже...Будемо надіятися, що все буде краще ніж було....
07 Листопада 2020, 19:38
Ага , &amp;quot;видатна юрістка&amp;quot; пролєтєла всюди як фанера над повітом ))<br/>так розпиналась &amp;quot;Ми зробили повіт&amp;quot; - а тут той же повіт послав її ...<br/>&amp;quot;Взяла&amp;quot; - і не зробила ...<br/>пічалька ...<br/>як же теперечки повіт без балицької буде?<br/>загнеться точно))
07 Листопада 2020, 20:33
Для видатної юрістки без хазяйської партії та без адмінресурсу досить хороший результат. Треба віддати належне її чесності та порядності. Вона замолода для таких посад, я їй це казав. Хіба призначити заступником міського голови, тоді може далі йти. Чорновіл теж &amp;quot;пролітав&amp;quot; і що з таким вибором має Україна.
07 Листопада 2020, 20:46
Явно претендуєте на звання пророка. З яких доказів взяли, що за Чорновола було б краще. А я вважаю, що Чорновіл не зміг би схилити Єльцина на мінську угоду, подібно Фаріон вимагав би повної і негайної українізації, чим би успішно розвалив країну. Кого б не обрали на голову, буде точно поганим, бо &amp;quot;обраний&amp;quot; немає уяви і досвіду з перетворення адміністративної територіальної одиниці на самоврядну територію, яка вміє заробляти гроші на громаду, а не для себе, та вміє розумно їх витрачати.
07 Листопада 2020, 21:13
СОРОМНО за вашу продажність. Люстрацією п...м.
07 Листопада 2020, 21:13
СОРОМНО за вашу продажність. Люстрацією п...м.
07 Листопада 2020, 21:13
СОРОМНО за вашу продажність. Люстрацією п...м.
07 Листопада 2020, 21:39
Ех, така мала перевага, а така велика помилка виборців...
07 Листопада 2020, 22:00
Недоумка-президента також Вам освітяни вибрали ??? І ким треба бути, щоб віддіати голос за майбах? Навіть Маковецький і той краща кандитатура, як майбах !!!
07 Листопада 2020, 22:19
Друга витратила Палиці мільйони на виборчу кампанію а про третього запитайте у Бігунихи за скільки продавали Оліферчука якого ніхто в районі не знає. За Пася хоч заступились колеги а не бабло.
07 Листопада 2020, 22:19
Друга витратила Палиці мільйони на виборчу кампанію а про третього запитайте у Бігунихи за скільки продавали Оліферчука якого ніхто в районі не знає. За Пася хоч заступились колеги а не бабло.
07 Листопада 2020, 22:26
Хай хто хоче буде аби не Бондар з Швораком.
07 Листопада 2020, 22:36
Скільки людей - стільки думок!!! Кожен має право на свою власну думку. Я вже вище писав: &amp;quot; ВИБІР ЗРОБЛЕНО!!!&amp;quot;. Зараз важко щось прогнозувати, тільки час покаже результат...А дискутувати про те, що вже не змінити - немає сенсу...Бажаю всім нам, жителям громади міцного здоров'я та процвітання нашого краю!
08 Листопада 2020, 02:59
Запитайте в Шворака як землю перед виборами за голоса роздав. Порядний наш. Хай краще Пась буде то на його хоч є надія.
08 Листопада 2020, 09:32
То земелька дерибанилась щоб Бондаря від тюряги спасти,а то здасть всіх і всяк (ремонти доріг,тротуари,пасаж як грошики між своїми ділили...)
08 Листопада 2020, 10:44
За першої каденції їх мали брати, але прослушку здали наша доблесна міліція в особі Васі См.,за три участки
08 Листопада 2020, 10:59
За три сроки касюру добре унп збрили,і на цей раз відкупляться
08 Листопада 2020, 12:24
Респект Сусу Віктору Івановичу. Переміг його слуга, далі буде служити. Ото чоловік: всі йому служать... Непереможний!!!
08 Листопада 2020, 14:03
ПАСАЖ ВІДДАЛИ ЗА БЕЗЦІНЬ, ЗЕМЛЮ РОЗДЕРИБАНИЛИ МІЖ СВОЇМИ. ШВОРАК ХАЙ КОТИТЬСЯ СВОЄЮ ДОРОГОЮ. ОДНОЗНАЧНО ХАЙ КРАЩЕ БУДЕ ПАСЬ.
09 Листопада 2020, 02:51
Головне,не як голосують,а хто і як рахує.Де результати по дільницях???
09 Листопада 2020, 11:54
Дивно, що Світлана Макарівна води у рот набрала з приводу завершення виборів на голову ОТГ. За неї ж віддали голоси чимало виборців, ну бракнуло там якоїсь дещиці, ну &amp;quot;переплутали&amp;quot; члени комісій щось при підрахунку голосів чи вкинули не у ту &amp;quot;теку&amp;quot; - з ким не буває. То для чого ж симпатичні губки надимати, не одним днем же живемо? Нє, Світлано Макарівно? Можливо, для Вас це і на краще, що так ся стало...<br/>Повертайтеся до громадської діяльності, бажано без політичних &amp;quot;макіяжів і силіконів&amp;quot;, хіба брівки - вектори у європейському напрямку слід підмальовувати, аби молодь могла бачити куди її поведуть місцеві керманичі...
09 Листопада 2020, 14:51
Звичайно, Макарівна, повертайтесь, працюйте, допомагайте, радьте. А ми робитимо вигляд що все наша заслуга. І тихенько, &amp;quot;з кущів&amp;quot;, будемо за це вас лайном обливати.
09 Листопада 2020, 14:51
Звичайно, Макарівна, повертайтесь, працюйте, допомагайте, радьте. А ми робитимо вигляд що все наша заслуга. І тихенько, &amp;quot;з кущів&amp;quot;, будемо за це вас лайном обливати.
10 Листопада 2020, 10:24
Шановний пане Хрін. В дитинстві я, губки надимала. Пройти вибори і їх програти - не просто. Так, дуже важко це. Шкода дуже, бо зі мною були люди і сподівалися на зміни... Редькою у соцмережах я не стану, залишусь Світланою Сидорук. Мої життєві цінності не зміняться за жодних обставин. Я привітала переможця виборів, подякувала всім, хто був не байдужий і прийшов на вибори, тим, хто підтримав мене. Я залишаюсь на позиції важливості децентралізації влади, відкритості і прозорості прийняття та виконання рішень. Громада- це люди. Бажаю і Вам, не лише писати, а діяти в інтересах розвитку громади. А тих, кого обрали варто підтримати, підтримати, підтримати і звичайно контролювати. Влада має бути відповідальна. Всім добра. Писати не буду, бо в коментах в абсолютній більшості просто бруд і ніякого конструктиву.
10 Листопада 2020, 12:20
Дякую за сприйняття статус-кво результатів цих виборів, хоча вони не подобаються ні Вам, ні мені. Мені також імпонує Ваша позиція щодо продовження своєї діяльності в інтересах розвитку громади. Ми всі розуміємо, що жоден з лідерів нашого краю не є абсолютно самостійним у виборі політичної сили, коли він займає певну вагому управлінську посаду, оскільки такі реалії. Я багатьох своїх земляків глибоко поважаю, як особистості, не дивлячись на їх безкінечне ситуативне політичне перефарбування, бо переконаний у цій їх &amp;quot;вимушеній&amp;quot; мімікрії на догоду собі коханому з питань збереження посади та місця у районній ієрархії влади. Для прикладу, візьмемо ще одного відомого Макаровича, який впродовж багатьох років обертається на других-третіх ролях у районі - прекрасна ж і мудра людина, я би навіть сказав, що не такий він вже і хитрик, як каже його прекрасне прізвище. Але ж також подався у найми до Коломойського з Палицею, бо їм балбеси і даром не треба, хіба за виключенням одного випадку, коли вкидаються бюлетені в урну під час голосування. Вочевидь, і Ваша особистість на ролях лідера у районі влаштовувала/є грошових мішків, котрі намагаються контролювати електоральні та природні ресурси краю у своїх інтересах. Чи та ж сама Тетяна Михайлівна Єфімова, котра має неабиякий досвід державного управління, спілкування з людьми та конкретні результати своєї праці на очолюваних нею ділянках роботи. Бачу, вона також позеленіла, як і її колеги у зелено-сірому владному домі, оскільки це є своєрідним &amp;quot;податком&amp;quot;-платою за свою посаду, котра не є простою, однак дає кусень хліба, іноді з маслом і шматком ковбаси зверху.<br/>Тож підтримую Вашу позицію - не покладати рук у питаннях просування рідного краю у європейському напрямку, де не все помазано медом, однак там є відносна суспільна справедливість та певний достаток, а хто працює добре - то й відносна заможність. <br/>Щодо поради мені &amp;quot;не лише писати, а діяти в інтересах розвитку громади&amp;quot;, то повірте - я дію! Дію у питаннях розвитку нашої державності, яка потребує історичної справедливості, просвітництва, політичної розбірливості, чуття і &amp;quot;нюху&amp;quot; щодо дешевих сирів у політичних &amp;quot;мишоловках&amp;quot; тощо. За всі роки, починаючи ще з інформресурсу &amp;quot;Вістей Каменя&amp;quot;, я підтримував і підтримую ситуативно ті політичні сили, ті державницькі кроки, які на моє переконання сприяють становленню нашої держави Україна. І, так виглядає, скажу без зайвої скромності, що міцно я не помилявся ні у політичних силах, ні у їх лідерах на центральному чи місцевих рівнях. І одразу ж відкрию у цьому секрет &amp;quot;полішинеля&amp;quot; - я не чекаю миттєвих результатів вже і зараз, тим паче для себе особисто, оскільки для змін потрібні ментальні зміни у наших людей, особливо молоді. А писанина на сайті району є лишень однією і не зовсім значною ділянкою моєї роботи у житті, інколи я це розглядаю для себе, як можливість тримати себе у епістолярній формі, бо ж не &amp;quot;хлібом єдиним&amp;quot;.<br/>Тому, сприйнявши результати виборів такими, як вони є, працюймо далі. Інколи конструктивна критика, без особистих образ персоналій (окрім об'єктивної критики їх державницьких дій і кроків чи, бороньбоже, продажності олігархії або московитам), ділові пропозиції, співпраця та інші доброзичливі дії приносять не менше користі, особливо громаді, як участь самого керманича. Суспільний корабель більшого чи меншого розміру потребує не тільки вдумливого капітана, важливі у його правильному і безпечному рейді також боцман, лоцман та інші члени команди...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024