Камінь-Каширські рятувальники спільно з лісівниками відпрацьовували навички пожежогасіння

07 Листопада 2020, 11:25
2722

Тактико-спеціальні навчання з гасіння умовної лісової пожежі провели на базі ДП «Камінь-Каширське лісове господарство». Лісівники спільно з працівниками 8-ї державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Волинській області відпрацьовували основні тактичні схеми та взаємодію при ліквідації лісових пожеж.

Про це пише сайт газети Полісся.

За легендою, осередок загоряння виявив майстер лісу під час патрулювання обходу і негайно викликав державну лісову охорону. Першими до місця пожежі прибули працівники лісгоспу. Погодні умови сприяли швидкому розповсюдженню вогню, тому лісівники самотужки ліквідувати займання не змогли.

Відтак було прийнято рішення викликати рятувальників. Спільними зусиллями та злагодженими діями фахівці обох відомств успішно справилися із завданням, продемонструвавши відмінні навички та оперативність у гасінні лісових пожеж.

Загалом у навчаннях взяли участь вісімнадцять працівників, з них більше десяти працівників лісгоспу та шестеро рятувальників. Крім того, у заході було задіяно 5 одиниць техніки.

Не зважаючи на протипожежну готовність, працівники лісового господарства вкотре закликають громадян бути обережними та відповідальними під час перебування у лісі, адже саме громадянська свідомість допомагає захистити ліси від пожеж.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024