Офіційно: у Камінь-Каширській міській раді буде найбільше депутатів від «За майбутнє» та «Слуги Народу»

09 Листопада 2020, 16:39
19633

Стали відомі перші офіційні результати місцевих виборів, які відбулися 25 жовтня. На виборах до Камінь-Каширської міської ради пройшли 34 депутати.

Про це інформують на сайті ЦВК.

Загалом у Камінь-Каширській міській раді буде 34 депутати.

Партія «За майбутнє» здобула 5041 голос (11 мандатів), «Слуга Народу» – 23.53% (8).

Читайте також: Вибори 2020: Сергія Волосюка офіційно визнали обраним головою Сошичненської сільської ради

Згодом оприлюднять ще список депутатів від «Європейської солідарності». Детальніше про результати можна переглянути у табличках:

31

6

39

27

 

Коментарі
09 Листопада 2020, 13:55
Представників від політичних партій, а не так як ви пишете я вже було злякався, а де ж їх взялося стільки 34 політичних партій.
09 Листопада 2020, 17:12
Немає значення, члени чи представники членів. Найсумнішим є те, що поліські представники команди бєні рулитимуть містом.
09 Листопада 2020, 18:09
А чого не було оприлюднення результатів в районі - адже згідно з чинним законодавством після підписання протоколу його обовязково оприлюднити-- хоча б розмістити на сайті(де чітко будуть вказані всі кандидати - хто скільки набрав). Проте жодного оприлюднення протоколів виборів до міської, районної, обласної рад - не було. Це грубе порушення - можна оскаржувати і визнавати вибори не дійсними. Хоча Сошиченська ОТГ - результати оприлюднила через газету Полісся, їм напевне немає що таїти. Чого такі грубі порушення і ніхто не реагує? Невже всім однаково....
09 Листопада 2020, 19:36
Про що мова? Ви забули де живете? Ви живете на Поліссі, в краю з підвищеним рівнем совковості серед тутейших, більшість з яких немає ані грама власної думки. Завжди голосують за модну партію, за комуністів, за батьківщину, за слуг, за майбах. За партію вільних проституток проголосують, якщо належно та привабливо проведуть передвиборчу кампанію. Це плем'я не доросло до самоврядування, хіба що їхні онуки дотягнуть, А зараз має бути прокуратор в кожній громаді, загін поліції та німецькі порядки. Прокуратор має керувати всім і всіма, але з одним завданням - привчити до основ європейської культури.
09 Листопада 2020, 19:58
Європейська культура - це коли сусід стукає на сусіда ???
09 Листопада 2020, 20:10
Європейська культура – це коли сусід «стукає» на сусіда, коли той порушує його законні права та права інших членів громади: право на чисте повітря, право на фізичну безпеку, право на спокій, право на встановлений в громаді комфорт. А «стукання» з приводу: хто що читає, хто яку віру сповідує, хто яку музику слухає, хто яким спортом займається, хто якою мовою розмовляє в себе на подвір’ї та з друзями – це не європейська культура, а совєтська, з якої значна кількість поліщуків на сході і на заході, а ще пролетарі сходу України так і не вийшли. Поверни на тиждень Сталіна, то його на смерть доносами завалять.
09 Листопада 2020, 20:57
Чого можна чекати від людей, радше не поліського походження, а пролетарської породи. Пролетарій – це наймит. Наймит в тому, що нічого прибуткового, окрім крадіжки, він організувати не може. В кращому випадку може продати свою робочу силу в себе на Поліссі, або де інде не заробітках. Дай йому інвестицію, землю, право на підприємницьку діяльність, низькі податки, страхування виробленої продукції, а він далі базару з неліквідним товаром не піде. Вчитись він не хоче, він все знає. Він зневажає Закон, свого працедавця, успішніших сусідів, будь-який порядок. Він має комплекс меншовартості і зо всім цим він не думаючи голосує за кожного, хто обіцяє йому вирішити замість нього його проблеми. Бо що можна сказати про електорат, який підтримує людей – слуг Коломойського. То вже Тимошенко в такому бруді не купається, як він, хоча й мало чим від нього відрізняється.
10 Листопада 2020, 03:18
А справді де можна ознайомитись з результатами виборів щоб як колись- всі претенденти і хо скільки в якому округу набрав. Якщо дійсно не було оприлюднено - кримінальна відповідальність голові твк. Або є доиовленість... хоча у нас справді все продається і нічогісінько не змінюється. А потім ще ображаємось
10 Листопада 2020, 08:01
Хто проплатив той і має позитивний результат !!!
10 Листопада 2020, 10:45
Результати міської ТВК повинна оприлюднити міська ТВК, районної - районна ТВК, це дві різні організації. Облазив весь інтернет - оприлюднення протоколів не знайшов. Можливо варто звернутись до голів даних ТВК за поясненням? Цікава позиція Л.Балицької - вона юрист, невже не цікаві правдиві результати? Чи все таки результати виборів були десь опубліковані. Було багато членів ТВК( всі мовчать <br/> Шановні члени міської і районної ТВК, скажіть де можна побачити загальні результати виборів ? Докажіть , що в нашому районі ще є правда і діють закони чинні а не диктовані кимось.
10 Листопада 2020, 10:45
Результати міської ТВК повинна оприлюднити міська ТВК, районної - районна ТВК, це дві різні організації. Облазив весь інтернет - оприлюднення протоколів не знайшов. Можливо варто звернутись до голів даних ТВК за поясненням? Цікава позиція Л.Балицької - вона юрист, невже не цікаві правдиві результати? Чи все таки результати виборів були десь опубліковані. Було багато членів ТВК( всі мовчать <br/> Шановні члени міської і районної ТВК, скажіть де можна побачити загальні результати виборів ? Докажіть , що в нашому районі ще є правда і діють закони чинні а не диктовані кимось.
10 Листопада 2020, 12:45
Ти або до правоохоронних органів офіційно звернись, або перестань вимахувати мітлою.
10 Листопада 2020, 16:22
мене тоже цікавлять результати виборів - десь можна їх глянути, хто по якому округу скільки набрав? А до чого мітла не зрозуміло. я вважаю, що всі хто прийшов на голосування мають право бачити всі результати адже є виборці які голосували за кандидатів які не пройшли.
10 Листопада 2020, 19:52
Мітлою розганяють хмари на подвір'ям, а не згода з офіційною установою вирішується не інтернет-балаканиною, а офіційним зверненням до правоохоронних органів, або до суду. В даному випадку, відповідно підслідності, слід звертатись до поліції.
10 Листопада 2020, 20:55
Від слуги народу круті кандидати
11 Листопада 2020, 14:16
До юриста. я не хочу звертатись до правоохоронних органів я лише хочу побачити результати за тих кандидатів за яких голосував, на жаль вони не пройшли. Просто цікавить яка різниця в голосах. Я думаю що це право мають усі виборці району.
11 Листопада 2020, 15:52
27,69 голосів і вони пройшли
11 Листопада 2020, 20:51
Поясніть мені ну як 27,41,54 виборця проголосувало і вони депутати???? маразм!!!! кого вони представляють? що це за фігня? та вкожного має бути не менше 200 тоді тільки можна про щось говорити.А де можна подивитися як проголосували за інших в списку?
12 Листопада 2020, 00:35
Скільки голосів, такій і депутат!!!!
12 Листопада 2020, 16:55
Підтримую Петра. Новину переглянуло 17 тис. і ніхто не пише де можна переглянути весь список . Він десь є?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром