Жителів Камінь-Каширського району привітали з Днем працівника культури та майстрів народного мистецтва

09 Листопада 2020, 15:00
фото ілюстративне 2056
фото ілюстративне

Олександр Михалік та Віктор Сус привітали жителів району зі святом.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Михалік та голова районної ради Віктор Сус привітали жителів району з Днем працівника культури та майстрів народного мистецтва.

Про це повідомили на сайті Камінь-Каширської РДА.

Текст привітання такий:

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Ваша діяльність присвячена високій меті – гармонійному розвитку особистості, створенню міцного зв’язку між поколіннями, вихованню толерантності в суспільстві, формуванню національної пам’яті й ідентичності.

Cимволічно, що нині відзначається ще одне свято – День української писемності та мови. Мова і культура є своєрідними оберегами, які сьогодні допомагають Україні утверджувати незалежність та суверенітет.

Гідна репрезентація самобутності нашого краю неможлива без вашої самовідданої праці та невгасимої любові до прекрасного.

Ваш талант і майстерність знають не лише в районі, але й далеко за його межами. Саме ви зігріваєте серця багатьох людей, сієте в душах зерна високого та витонченого, несете світло духовності, додаєте частинку свята в наше повсякдення.

Бажаємо всім хранителям і творцям культури доброго здоров’я, миру, родинного затишку та вагомих досягнень у вашій благородній справі.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024