«Побачив «нікому не потрібну» деревину, і забрав...»: на Камінь-Каширщині затримали бус із деревиною без документів

30 Травня 2017, 13:40
2277 Джерело: lis.volyn.ua

Днями працівники Державної лісової охорони ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» (мобільна рейдова група) спільно з поліцією затримала бус із деревиною без документів.

За гарячими слідами також вдалося встановити факт самовільної рубки у кв.33 Кримнівського лісництва. Тож фактично лишилися формальності, щоб у суді довести вину лісопорушника. А зважаючи на суму завданих збитків – це майже 42 тис. грн – за таке вже чоловіка чекає кримінальна відповідальність, – повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

Спочатку увагу лісової охорони привернув тентований автомобіль на дорозі. Інтуїція не підвела. Під час огляду автівки там виявили деревину породи сосна. Без маркування. Без жодних документів, які б підтверджували її походження.

Водій, звісно, намагався виправдатися. Пробував розповісти щось про те, як випадково їхав повз, побачив «нікому не потрібну» деревину, от і забрав…

Нині ту «безгосподарну» деревину секвестровано. Поки триває слідство, вона зберігатиметься на нижньому складі ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс».




 

 

 

Коментарі
31 Травня 2017, 01:29
Ото повезло перед приїздом високого начальника.
31 Травня 2017, 13:16
" їхав повз, побачив «нікому не потрібну» деревину, от і забрав…" - забув збрехати що ще й ВИПАДКОВО спиляв...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром