Валентин Малиновський став почесним громадянином Каменя-Каширського

13 Листопада 2020, 15:00
Малиновський Валентин Ярославович 5370
Малиновський Валентин Ярославович

13 листопада, Камінь-Каширська міська рада прийняла рішення «Про присвоєння почесного громадянина міста Каменя-Каширського Валентину Малиновському».

Про це інформує Любов Балицька на сторінці у фейсбук.

Малиновський Валентин Ярославович – доктор політичних наук, професор, академік Академії політичних наук, професор кафедри соціального забезпечення та гуманітарних наук Луцького національного технічного університету.

«17 липня 2020 року, Верховною Радою України було ухвалено історичне рішення - утворено укрупнений Камінь-Каширський район з центром у місті Камені-Каширському. Найвагоміший внесок у боротьбі за історичну справедливість, право мати четвертий повіт для жителів Північного Полісся вніс Валентин Малиновський», – йдеться у дописі.

Читайте також: Професор Валентин Малиновський може стати почесним громадянином Каменя-Каширського

Коментарі
13 Листопада 2020, 19:21
та то рада наприкінець риганула. Бондаріада
13 Листопада 2020, 19:37
Чому завелися? Нормальний дядько Малиновський.
13 Листопада 2020, 20:13
Дякуємо, Валентину Малиновському! Дякуємо за Вашу невтомну працю!
13 Листопада 2020, 20:17
Історія міста круто змінилася в користь К-Каширського. ДЯКУЄМО, пане професоре!
13 Листопада 2020, 20:20
Найкраща новина. Депутати міськради молодці.
13 Листопада 2020, 20:39
Валентин Ярославович був моїм викладачем. Так приємно чути про Малиновського в рідному місті. Камінь-Каширський росте в очах.
13 Листопада 2020, 20:42
якісь чудаки. А в маневичах внесуть у чорний список.
13 Листопада 2020, 20:45
Найправильніше рішення міської ради))) Гарне закінчення каденції. СУПЕР СУПЕР СУПЕР
13 Листопада 2020, 20:52
Крута новина про крутого чоловіка Волині Валентина Ярославовича.
13 Листопада 2020, 21:06
Приємна новина про патріота України. Любов до України в цього чоловіка показана в його справах, нажаль в Україні більшість думають лише про свій гаменець.
13 Листопада 2020, 21:24
Заслужено! Почесний громадянин всієї Волині!!!
13 Листопада 2020, 21:43
Сумно що не відразу послухали Валентина Ярославовича щодо об'єднання. Хай Бог дарує пану Валентину довгих років життя та надіємся і на подальшу підтримку.
13 Листопада 2020, 22:01
Якби це був ветеран УПА, або герой російською-української війни, які відстоювали честь України перед московитим. Якби це був місцевий вчитель, чи медик, чи письменник, поет, які стали відомими на всю Україну. прославили рідне місто. Якби це був будівельник, винахідник, науковець з місцевих, який своїм іменем зробив Камінь відомим на всю Україну, то так. Але коли за свого почесного визнали того, хто нібито допоміг місту лишитись районним центром і тим підсолодив дешеві амбіції носіям комплексу. меншовартості - то це ганьба. І кожний, хто це розуміє має залучити себе до кола непочесних, але порядних мешканців міста. Справа не в Маліновському, як ще недавно він писав своє ім'я. Справа в неперебірливості. Неперебірливість є ознакою стадності і упокореності фізично сильнішому.
13 Листопада 2020, 22:13
Згідний. Але маю зауважити, що почесний - це той, хто дорівнює місту, або той, кому врівень місто. А тепер нехай місццяни роблять висновок
13 Листопада 2020, 23:03
Правильне рішення прийняла міська рада і про яку меншовартість Ви розказуєте. Своїми казочками Ви майже зробили місто селом. Людина все зробила щоб у майбутніх поколінь не було комплексу меншовартості та зберегла історичну справедливість.
13 Листопада 2020, 23:05
Дозволю собі не погодитися з Вами щодо запропонованої &amp;quot;якбитології&amp;quot;. Інша справа, що саме поняття &amp;quot;почесний громадянин міста&amp;quot; варто було б осучаснити і вкласти у його суть європейське розуміння &amp;quot;волі вільних громадян вільного міста&amp;quot;. Однак для цього потрібен час і відповідна праця громади насамперед над собою. <br/>Я ж хочу підкреслити неабиякий внесок пана Малиновського у справу становлення у нашому місті центру ОТГ. Важко й порахувати кількість разів його перебування у цих питаннях у райцентрі та селах району, не кажучи вже про емоційні навантаження над собою, аби переконати місцевих &amp;quot;князьків&amp;quot;, що майбутнє краю, його людей не можна ставити у залежність від власної кишені і можливості ще рік- два подерибанити і без того куций бюджет міста і району. Це ж яким обмеженим, захланним і байдужим до майбутнього своїх земляків треба було бути Бондарю, аби так вперто і безтолково перечити становленню центру ОТГ у своєму місті? Мені тепер його абсолютно не шкода, навіть по-людськи, бо ж і навкруги так мало безгрішних, за той хабар наприкінці каденції, оскільки його очі були засліплені і замуровані власною вигодою не тільки в останні роки, у нього вже, вочевидь, виробився рефлекс &amp;quot;собаки Павлова&amp;quot;, який до того ж підсилився старечим маразмом... Ну не можна ситуативну вигоду, якою хворі чи не всі мери нашого часу, плутати з шансом міста отримати розвиток і перспективу на майбутнє.<br/>А от пан Малиновський, я переконаний, мислить державницькими категоріями, перспективою і майбутнім молодих поколінь. Тому знімаю шляпу перед цим чоловіком, дякую йому за мудрість і наполегливість та зичу довгих літ при доброму здоров'ї, аби він міг вряди-годи бувати у Камені у святкові чи будні дні та бачити там позитивні зміни. Хотілося б, аби місцеві керівники, громада не змарнували цього шансу і можливості відновити життя цього краю, розвитку економіки та добробуту його мешканців. Пан Валентин заслужив поваги до себе та підніс повагу і довіру до нашої поліської громади.
13 Листопада 2020, 23:14
К-Каширщині дуже повезло з Валентином Малиновським. Тут не треба вищих освіт, щоб зрозуміти, яку роль відіграв шанований професор для нашого міста. Весь бізнес району Вам щиро дякує за Вашу працю на благо людей. Міцного здоров'я та довгих років, пане професоре!
13 Листопада 2020, 23:40
Дуже розумне рішення
14 Листопада 2020, 00:05
Час нас розсудить. Але сьогодні в стані камінського патріотизму ви нічим, за способом мислення, не відрізняєтесь від росіян зразка 2014 року, очманілих від захоплення Криму. Як вони тоді, ви сьогодні в Камені ладні пов'язувати отриманий статус з ефемерним економічним процвітанням. Де Крим? Маячня. Тому прибережіть шляпу та купіть капелюха. З 2022 року розпочинається процес ліквідації районів. Вже сьогодні роль районних центрів зведена до номінального існування. ОТГ за статусом, де-юре, вища за район. Я думаю, що Малиновський про це знав. Знала Констанкевич. Вона теж до справи «Малиновського» долучилась. Але житнівка, та файні пакунки надихнули пана професора підтримати життя трупа. Навіть сьогодні майбутнє ОТГ ніякім чином не залежить від району. ЇЇ економічне процвітання або занепад залежать лише від згуртованості громади та професійності керівництва. А тепер вдягніть шляпу і стежте за рухами місцевих шовіністів та новообраного керівництва ОТГ.
14 Листопада 2020, 00:56
По-перше. Міг би, звичайно, й не виправдовуватись щодо шляпи-капелюха, але наведу одну з численних цитат з класики української літератури з вживанням слова &amp;quot;шляпа&amp;quot;: &amp;quot;Лисицю з курника Осел до себе кличе: - Ну, як діла На даному етапі? Лисиця й каже: - Діло в шляпі! (Іванович, Перебендя.., 1960, 30);&amp;quot;<br/>По-друге. Як би Ви мене не намагались переконати у моїй &amp;quot;близорукості&amp;quot; щодо доцільності утворення центру ОТГ на базі нашого міста, я навіть із вдячності до Ваших добрих намірів своєї позиції змінювати не буду, як і не хочу тут розпатякувати словесами в її обгрунтування . Спаскудити будь-що і навіть найкращі наміри - це наш брат може, тому допускаю що ваш песимізм не зовсім безпідставний. Однак це вже зовсім інакша тема. <br/>по-третє. Наразі, підтверджую те, що Малиновський заслуговує на повагу, оскільки без центру ОТГ, нехай на початках і номінального, шансів для розвитку нашого поліського кутка взагалі б не було ніяких. Ну а вже пояснювати мені різницю між статусом ОТГ і районом - то вже зайве, як і паралель з Кримом... Не паліться, я про Вас значно вищої думки, тож не понижуйте її, тим паче на дрібницях...
14 Листопада 2020, 02:51
Мітя не заспокоїться. Всі інші правильним сьогодні шляхом пішли. Відчуваю, що все добре буде у Камені.
14 Листопада 2020, 09:58
А що, хіба шкода? Ми вже звикли підняти, а потім гепнути! І в одному випадку, і в другому плескаємо в долоні. Реформи, брате! Є мудрі люди, а нам пора гній розкидати.
14 Листопада 2020, 10:47
Кодекс честі японського самурая вимагає від нього захищати свою думку навіть після того, як він переконався в її абсурдності. Виходом з незручного становища є харакірі. Саме через це в японському фольклорі є притча – Самурай прокидається та встає до сходу сонця. Якщо сонце зійшло, але самурай не встав, то це означає, що сонце не зійшло. Повторюю. Маліновський тут ні до чого. Якщо в країні рад, до якого належало Полісся визнавали героями своїх катів, то приклад з професором є дитячим щебетом інфантильних міщан. Ви схвалюєте героїзацію Маліновського і забуваєте, що пачка районів втратили районність і мають всі підстави гніватись на тепер каменського улюбленця. Чим не кримоманія. По-друге, метою децентралізації є набуття економічної самодостатності регіонів. Якщо для цього потрібно прибрати райони, то їх рано чи пізно приберуть і Маліновського треба буде визнати або регіональним мучеником, або місцевим негідником. Або в чергове відсікти свою пам'ять з частиною свого мозку. В нас легко ідуть на ампутацію, але не на переоцінку. Тому цього органу в місцевих після забуття комуністичних цінностей мало що залишилось, бо як іще можна пояснити їхню нездатність за чотири роки зрозуміти логіку децентралізації. По-третє, райони насправді непотрібні. В СССР їх було створено для посилення політичного та економічного управління провінціями. На початку 90-х з районів в Україні зняли функцію політичного управління: не стало райкомів, потім районних управлінь СБУ. На певний час залишився фіговий листок у вигляді управління внутрішньої політики. Після опадання листка за районами залишили обов’язок розподіляти гроші між селами та місцевими елітами. З моменту наділення ОТГ правом самостійно збирати та ділити зароблене, райони позбавили фінансових можливостей і вони перетворились на анатомічний муляж. Є органи, але засушені. Але так, як колись після СССР виникли потреба СНГ, так і зараз, з огляду на національну інфантильність є тимчасова потреба в «районах». Не всім дана така честь, бо тепер потрібно тримати на постої чиновників без прав та обов’язків закріплених за ними. Це в сто раз гірше, аніж з Британською королевою.
14 Листопада 2020, 12:45
А тепер я знімаю капелюха перед Вами за цей коментар, який чітко і яскраво описує суть нинішніх перетворень в питаннях децентралізації. Я виявився тим &amp;quot;провокатором&amp;quot;, котрий, даруйте, розвинув Вашими вустами/словами )) думку і ясність, котрої так бракувало нашим землякам рік-два тому. Погоджуючись з Вашою логікою щодо неминучості відмирання радянської системи політичного і колгоспного управління - районів і перехід на європейську форму самоорганізації і самодостатності громад - ОТГ, я щодо Малиновського стою лишень на його позиції, що центром Північного Полісся мав бути Камінь, а не селища Маневичі, з його бурштиновою формою мислення і управління чи, бороньбоже, Любешів, який би став &amp;quot;центром&amp;quot; на територіальній окраїні громади. Малиновський, як людина освічена, думаюча і державницьки налаштована, вочевидь, відкидав всілякі політично-олігархічні штучки і маніпуляції та дивися на ці процеси об'єктивно та з врахуванням перспективи. Сказаним я ні в якій мірі не маю намірів принизити маневичан чи любешівців. Там так само живуть прекрасні, мислячі і працьовиті люди, однак їх &amp;quot;еліти&amp;quot;, їх територіально-географічі, історичні, економіко-організаційні, якщо так можна висловитися, та деякі інші передумови не вкладалися у русло майбутнього розвитку ОТГ та його адміністративного центру. Бо, для прикладу, не секрет, що маневичани в останні десять років значно і помітно зросли у питаннях благоустрою свого селища та навколишніх сіл, оновлено інфраструктуру, матеріальну базу багатьох шкіл, закладів культури і побуту тощо. Але це все склалося на фоні і на ресурсній базі бурштинового буму, своєрідних добровільних &amp;quot;податків&amp;quot; з цього тіньового бізнесу, обертання через це у районі необлікованих фінансових ресурсів тощо. <br/>Зрозуміло, що у такому випадку зовнішній вплив на керівників району посилився, останні стали більш зговірливішими у питаннях потреб &amp;quot;верхів&amp;quot;, оскільки не могли і не були зацікавлені у приборканні бурштинової лихоманки та лісового промислу. Саме тому, мабуть, через цю &amp;quot;передбачуваність&amp;quot; і надійність у Маневичі й перенесли осідок Окружної територіальної комісії виборчого округу № 23 по виборах до ВР. Саме через це для &amp;quot;верхів&amp;quot; центр ОТГ у Маневичах був більш миліший, аніж у бунтівному і непередбачуваному Камені, який, для прикладу, відправив на почесну пенсію дєдушку Лєніна ще у 90-х роках. А маневичанам у цьому питанні допомогли революціонери тільки у часи Революції гідності. Але всім зрозуміло, що &amp;quot;розквіт&amp;quot; маневицького краю є ситуативним, тимчасовим і тому непридатним у широкому розумінні цього слова для перспективи розвитку Північного Полісся Волині, яко центру ОТГ. <br/>За Любешів я утримаюсь, оскільки центр не буває скраю. Луцьк став таким обласним центром скраю внаслідок штучного поділу Великої Волині у радянські часи.<br/>Малиновський це розумів і наполягав на природному, а не штучному розвитку подій у цих питаннях. Саме тому я знімаю перед його особистістю і шляпу, і капелюха, і солом'яний бриль у літню спеку, який вміють плести у с.Черче та деінде...
14 Листопада 2020, 13:45
В Малиновському мабуть родина в Камені. Чим Маневичі гірші для центру повіту, просто в Камені люди спритніші.
14 Листопада 2020, 13:45
В Малиновському мабуть родина в Камені. Чим Маневичі гірші для центру повіту, просто в Камені люди спритніші.
14 Листопада 2020, 13:45
В Малиновському мабуть родина в Камені. Чим Маневичі гірші для центру повіту, просто в Камені люди спритніші.
14 Листопада 2020, 13:54
З написаного вами я зрозумів, що ви вважаєте Камінь-Каширщину центром поліської цивілізації. Відповідно визнаєте історичний внесок Маліновського, бо він, начебто, поділяє ваші погляди. Так, Камінь має важнішу історію порівняно з Ратне, Маневичами, Любешовом. Камінь мав Магдебурзьке право, отримав його раніше за Луцьк. Але після того над Поліссям добре попрацювала російська імперська та радянська влада. Особливий внесок зробив колгоспний лад. І як наслідок, в краю Поліському немає ані крихти від самоврядної культури. Тому немає ніякої різниці між посполитими Каменя, Ратного, Маневичів та Любашова. Те саме стосується і земель, які відійшли до Ковеля. Все допоки на Поліссі проти самоврядності, навіть московська церква, змонтована за псевдо імперською моделлю. Я вже не кажу про місцеві еліти, з яких можна сміливо писати портрет кріпака. Аби виправити ситуацію потрібні чіткі та імперативні (не плутати з імперськими) державні вимоги до ОТГ. Включно до того, як і чим фарбувати паркани і як часто стригти газони. Не кажучи про лікарні, школи, сиротинці, будинки пристарілих, дороги, водогони, енергозабезпечення. Суворий державний стандарт. Можна краще – не вільно гірше. На все гроші заробляти самим, плекати бізнес, приваблювати інвестиції. Не виконав – в судовому порядку до відповідальності через порушення прав членів громади на цивілізоване життя. Звільнення, обрання іншого, інших, навчання для претендентів на посаду. Чи багато в сивочолому Камені таких, що це розуміють? Думаю, що не більше, як у «добровільно приєднаних» територіях. Тобто майже немає. Півтора, два покоління і це стане банальною нормою. Ось тоді прийде час, коли в громадах з’являться свої Рузвельти, Тетчер, Рейгани, Лі-Куан-ю, Ерхарди. Тоді по праву їх можна буде коронувати в почесні. Сьогодні на таку честь заслуговує лише Володимир Гройсман.
14 Листопада 2020, 14:01
Ви своїм коментарем чітко підтвердили, що менталітет багатьох маневичан заточений на родинну чи особисту вигоду, а Малиновський і частина каміньчуків зберегли для себе бодай дещицю державотворчого <br/>мислення. Саме про це я писав у своєму попередньому коментарі, але, <br/>розумію Вас, таку довгу писанину мало<br/> хто з хитруватих земляків читає і <br/>розуміє. А навіщо напружувати мізки, <br/>розбиратися у історичних процесах чи законодавстві, коли є швидкі способи заробити на кусень хліба з маргарином, а іноді й з маслом?<br/>Останні голосування за піськограя на роялі підтверджують цю мою тезу - ми у невеликій своїй кількості є вільними і самодостатніми людьми. Значна ж частина -раби, котрі хрчуть мати добрішого і щедрішого рабовласника...<br/>Копайте бурштин, воно то вам треба, що ми тут розпатякуємо про якісь аморфні питання майбутнього наших поліщуків?
14 Листопада 2020, 15:20
Приємно читати вашу аналітику, навіть не дивлячись на гірку правду про псевдоеліти на Поліссі, у т.ч. і на території Камінь- Каширського району, якому випала честь, правильніше сказати - обов'язок бути адміністративним центром ОТГ. Фактично за суттю я це вклав у свої слова в попередньому своєму коментарі. Вчитайтесь: &amp;quot;Сказаним я ні в якій мірі не маю намірів принизити маневичан чи любешівців. Там так само живуть прекрасні, мислячі і працьовиті люди, однак їх &amp;quot;еліти&amp;quot;, їх територіально-географічні, історичні, економіко-організаційні, якщо так можна висловитися, та деякі інші передумови не вкладалися у русло майбутнього розвитку ОТГ та його адміністративного центру.&amp;quot;. <br/>Саме територіально-географічні, історичні, економіко-організаційні (звісно в основному радянського періоду, але не тільки) та інші передумови я мав на увазі відстоюючи наше місто на центр ОТГ. Бо, погодьтеся, ми ж таки не маємо того бурштино-кримінального, мєнтовсько-тюремного впливу на менталітет значної частки мешканців району, яким доля &amp;quot;винагородила&amp;quot; наших сусідів, у чому вони звісно не винні. Але куди їм від цього подітись? У нас таки менше спецпенсій, родин старих чекістів та вертухаїв, численної раті сраколижучої обслуги у тюремній і каменедобувній системі з минулого, як це мають маневичани. А от у Камені функціонувало потужне педучилище, у якому навчалося чимало каміньчуків, які у 1949 році вивісили синьо-жовтий стяг на його даху. Ви думаєте, що за кілька десятків років цей дух свободи наніц вивітрився з їх родин? Богдан Козік - тому яскравий приклад! Він один насмілився на організаційній сесії з трибуни ради запропонувати &amp;quot;новозеленцям&amp;quot;, майбахівцям та іншим політичним хамелеонам з нинішньої обойми влади врешті покинути заробляння дивідендів на майбутньому своїх нащадків, оскільки ці політичні флюгери з депутатського корпусу настромлені одним місцем на олігархічну вісь, яка щедро змазується слизьким та липким &amp;quot;медом&amp;quot;-знеболювачем, хутейко і неодноразово повертаються за потрібним вітром без скрипу і болі у власному місці для сидіння. <br/>Тут жили, працювали у педучилищі і залишили нащадків багато прекрасних педагогічних родин, хоча б ті самі Кмецинські та інші інтелектуали, нехай і дещо радянської заточки. <br/>А медучилище у Камені, хіба воно зовсім не залишило своїх позитивних впливів на місцеве населення та родини тодішніх медиків- викладачів, що укоренилися у нашому місті? Я так не вважаю, як, звісно, і не перебільшую ролі цього &amp;quot;єлею&amp;quot;на наші грішні душі. <br/>Знову ж таки - різні нехай невеликі заводи, комбінати, майстерні тощо, яких не мали Маневичі і Любешів, все ж таки залишили свій слід у пам'яті місцевих мешканців, який не слід ігнорувати на цій &amp;quot;випаленій землі&amp;quot;. <br/>Не хочу знову великих текстів, але, як колись казали, &amp;quot;я з вами погоджуюсь, але ви мене не переконали&amp;quot; щодо відсутності певної переваги міста Камінь серед своїх сусідів, чи хоча б надій і сподівань...
14 Листопада 2020, 18:08
Не лише землю ділити. Не знаю, чи то статус повіту так вплинув, чи може зорі зійшлися над Каменем-Каширським. Вже бачу державницьку позицію представників влади. Прийшов час згадувати саме людей з державницьку позицією та показати місцевим князькам інші методи управління громадою.
14 Листопада 2020, 19:58
Ви що там подуріли.Малиновського за почесного громадянина.Дурдом.
14 Листопада 2020, 20:12
Хоч один коментатор є чесним, одразу в кінці тексту й підписався!
14 Листопада 2020, 20:51
А що тобі комуняці заздрість їсть? Комуняку на гіляку, патріотам честь і слава.
15 Листопада 2020, 11:47
По суті перемога Каменя визначилась за площею, чисельністю населення та центральним розташуванням. Все інше ( минулі заслуги типу Магдебургського права . училищ та промислових підприємств) не мають значення. Та й переспектив у району ніц. Колєйка на підсосі, зайнятість лише в торгівлі, освіті і лікарні. Заробітки за кордоном тримають людей на плаву. Одне- ліс, він і в Маневичах ліс. Мабуть, поспівали голосніше, тим і виділилися! А керівництво в районі пасивне, на розмовах далеко не поїдеш. Колиска Волині: люлі-люлі, всі діти заснули!
15 Листопада 2020, 12:59
Зайдіть на Рожище новини,прочитайте,що земляки пишуть за Малиновського,мудак він,а не почесний громадянин.У вас своїх немає односельців,що хабарника записали.Люди ви божевільні.
15 Листопада 2020, 15:30
Отаке бидло, як ти, у важкі воєнні часи одягало на свою макітру будьонівку чи картуза зі свастикою і йшло у найми до окупанта, байдуже чи це москаль, чи фріц, чи інша зайда, скажімо, олігархічна - суть їх одна - грабувати і поневолювати місцеве населення. Така ж чи схожа бидлота заїхала на коні у приміщення церкви у Хотешові у часи ДСВ і розстріляло місцевого священника, котрий правив службу Божу і молився за свій народ. Обзиваючи &amp;quot;мудаком&amp;quot; професора, який повертав не одну невмиту і тупу мармизу окремих місцевих створінь у бік цивілізованого світу - погляньте, як живуть ваші сусіди: поляки, прибалти, скандинави та інші, ти зайвий раз розписуєшся у своїй ницості, обмеженості і безпросвітності. Не варто божевільному обзивати вчених людей та своїх земляків, котрі хочуть самі розпоряджатися своєю землею, її багатствами і своєю працею. Вони не раби, не лакеї і не потребують твоєї поради, невдахо!
15 Листопада 2020, 16:14
Не всі батюшки є священиками, досить згадати московське попівство в Україні. Не всі патріоти є корисними своїй батьківщині, досить згадати Тараса Чорновола, який з патріотичних міркувань пішов служити противнику Ющенка Януковичу. Не всі професори є науковцями, досить згадати, що від початку незалежності стало так, що навіть докторський диплом можна купити. На Заході письменником і науковцем називають того, на чиї праці весь час посилаються. Чи знає 123-й наукові праці Малиновського? Чи знає в яких університетах і академіях він вчився? Чи чув він думку студентів про професора Малиновського? А те, що за Малиновським ходить слава хабарника і лизоблюда ще від початку його служби в обласній державній адміністрації, то це правда. Можете перевірити. Перед тим як давати звання почесного варто було провести ретельну перевірку, щоб потім не довелось позичати очі в Сірка.
15 Листопада 2020, 17:29
Те, що ви колишній, можна було і не підкреслювати. Бо, визнаючи Малиновського почесним громадянином міста, депутати оцінили його конкретний вклад у визнання Каменя повітовим центром та перспективу його розвитку у зв'язку з цим. А от збирати характеристики, відгуки сусідів, запити з останніх місць праці та довідкового Центру Управління поліції у Волинській області про відсутність такої ганьби, як &amp;quot;ходить слава...&amp;quot;, це все вже, на щастя, у колишньому часі...<br/> Мін має судимість з цього приводу? <br/>Чи вам, аби молоти язиком?<br/>За всіх суддів, прокурорів та багатьох інших &amp;quot;ходить слава хабарників і лизоблюдів&amp;quot;, і що з того?<br/>Є й професійні обсиральники, це також правда...
15 Листопада 2020, 18:10
Ні, мав підкреслити, бо маю біду знати Валентина Малиновського особисто. Тому кажу, що знаю. Депутати Камінь-Каширської міської ради, які за всю каденцію ні разу не прийняли толкового рішення, бо просто задовольняли Бондара, не могли оцінити його конкретний вклад. Їм сказали а вони, як раніше, голоснули. Сказав їм проголосувати той, хто щось отримав від здобуття районного статусу і на прохання Валентина. Малиновський нічого за так ніколи не робив. Не повторюйте маячню про повіт, бо немає закону, в якому є така назва. Без перевірки можете собі дружину чи невістку обирати, бо це ваша індивідуальна справа, але місто має знати кого повинно в майбутньому любити і шанувати. Ваше порівняння з суддями та прокурорами не на вашу та Малиновського користь. Ви це ляпнули зопалу. Ви поставили Малиновського в один з ними ряд. Якщо 11 суддів найвищого в країні Конституційного суду виявились негідниками, бо прийняли антинародне рішення, то чого можна чекати від інших, знаючи, що лише 1% з них можна буде посадити. Малиновський надто дрібний, щоб потрапити до 1%. Перечитайте, що зверху написав Читач. Через його коментарі я вирішив сказати про вашу дурість і ваш псевопатріотизм
16 Листопада 2020, 11:12
Заслужено! Здоров'я відомому професору Малиновському та нових здобутків. Гордий, сьогодні ім'я Малиновського пов'язано з К-Каширським.
16 Листопада 2020, 12:16
а насправді Малиновському. Годі Валентине дуркувати та удавати з себе Камінського. Треба знати місцевих. Їм глибоко до одного місця питання почесного, як і саме місто. Їм ще дуже далеко до почуття гордості, турботи та поваги до місця своєї прописки. Навіть, якщо на міській раді почеплять твою меморіальну дошку, 99, 99% місьцян її не помічатимуть. Але якщо за рік, два хтось пустить межі люди інформацію про те, що був дуже поганим хлопчиком, то всі в це повірять. Звісно, якщо інформацію про тебе пов'яжуть з якимось &amp;quot;місцевим негідником&amp;quot;. Отже піраміди Малиновського не буде. Даремно старався
16 Листопада 2020, 13:30
Перестань бруд лити на професора. Депутати надали почесного патріоту, рухівцю та людині, яка витягує полісся Волині з болота, зберегла цивілізацію на зло тим, хто мав ціль кинути в болото Камінь-Каширський.
16 Листопада 2020, 20:37
Скільки б ви не присвоювали почесних громадян малиновським , пташникам чи іншим йолопам - ваше гумно за вас ніхто прибирати не буде , дороги вам малиновський не заасфальтує , шкіл не побудує !
16 Листопада 2020, 21:19
Думаю, що маневицький слід у цьому бруді щодо професора проглядається досить чітко! Їм, як і багатьом іншим скоробагатькам, до бурштинових грошей бракує тільки реальної влади у власних руках, то б дехто десяток-другий літ порозкошував. А зусиллями професора Малиновського ці їхні плани здулися, як і та зелена жаба, що була напомопована попід хвіст одним бородачем через соломинку...
16 Листопада 2020, 22:05
Негідників вистачає скрізь та місцевих князьків у яких плани не здійснилися. Пан Малиновський зберіг цивілізацію у цій місцевості, історія його вклад обов'язково оцінить. Гідну оцінку можна дати і депутатам міської ради. Нехай Бог береже мою малу Батьківщину, низько склоняю голову перед професором.
17 Листопада 2020, 11:07
&amp;quot;А медучилище у Камені, хіба воно зовсім не залишило своїх позитивних впливів на місцеве населення та родини тодішніх медиків&amp;quot;: то чому пані Брицька стала депутатом від &amp;quot;майбаху&amp;quot;. Брат до того ж завжди мав справи від &amp;quot;Свободи&amp;quot;. Гроші не пахнуть?
17 Листопада 2020, 13:46
Брицька є з родини репресованих, щоправда не по прямій лінії. Тому, мабуть, брат перебував у правому політичному крилі, а вона вже - куди сказали, оскільки належить до керівної обойми медицини району. Навіть, я би сказав, є у резерві кадрів, переліку майбутніх претендентів на &amp;quot;папаху&amp;quot; в рай(оруг)лікарні. У всякому випадку, вона з розумних родин, думаю має майбутнє лідера у межах і рамках політичного забарвлення поліського краю. Флюгерів вітер рідше ламає, як жорстко закріплений вказівник з тонкої жесті... )
17 Листопада 2020, 23:33
&amp;quot;я би сказав, є у резерві кадрів, переліку майбутніх претендентів&amp;quot;: вона керівник профспілки, отож в часи коли карта лягала медицина району, а тим більше коли ставало питання про Госпітальний округ &amp;quot;Вони&amp;quot; усі мовчали. Тому &amp;quot;вони&amp;quot; мовчатимуть і далі.
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024