У Камені-Каширському відбулася зустріч із письменниками Волині

31 Травня 2017, 15:15
1769

30 травня у світлиці районної бібліотеки відбулася творча зустріч із відомими письменниками Волині – Володимиром Лисом та Надією Гуменюк.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширської РДА.

Талановите літературне подружжя поспілкувалося з жителями Камінь-Каширщини, розповіли про історії написання власних творчих доробків, про власне життя.

Кожен присутній міг задати письменникам запитання, на які ті охоче відповідали. Таким чином між відомими гостями та аудиторією було утворено конструктивний діалог.

А обговорили на зустрічі, зокрема, важливість забезпечення бібліотек українською книгою та вітчизняною дитячою патріотичною літературою.

Володимир Лис – український журналіст, драматург, письменник. У його творчому доробку близько 20 книг, серед яких повісті, романи, п’єси. Останнім часом побачили світ книги Володимира Лиса «Країна гіркої ніжності», «Камінь посеред саду», «Діва Млинища», «Століття Якова», з яких останній нещодавно було екранізовано. 

Надія Гуменюк – українська поетеса, прозаїк, публіцист, дружина волинського письменника Володимира Лиса. У творчому доробку авторки півдесятка поетичних збірок, романи, радіоп’єса «Охоронець для Янгола», а також понад 20 книжок для дітей. 

 

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

kamadm.gov.ua
kamadm.gov.ua

 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024