Обдаровані діти – гордість і надія Камінь-Каширщини

01 Червня 2017, 20:12
2380

З метою відзначення учнівських здобутків у Камені-Каширському нещодавно провели свято «Вернісаж творчих особистостей».

З року в рік діти Камінь-Каширщини підтверджують високий рівень своїх знань. Перемогами на різноманітних інтелектуальних конкурсах та предметних олімпіадах вони виводять наш район в лідери на обласному рівні.

Тож на «Вернісажі творчих особистостей» 43 учні і 5 учнівських колективів відзначили грамотами та вручили їм грошові винагороди на загальну суму 8 тисяч гривень. Серед номінантів – переможці обласних олімпіад, конкурсів, турнірів, змагань. 

На заході були вручені і стипендії відомим нам стипендіатам районної та міської рад, райдержадміністрації: Катерині Василенко (НВК №2), Ірині Кривдік, Артемові Дейнеці (НВК №2) та Наталії Брич (ЗОШ села Пнівне).

А також стипендіату відділу освіти Камінь-Каширської РДА учениці 10 класу НВК №1 Анні Бірук.




1

1

1

 

Коментарі
01 Червня 2017, 23:39
"виводять наш район в лідери на обласному рівні." як для Мене ці здобутки є добрими але не достатніми для того щоб район був у лідерах в Області оскільки лідерство деяких членів учнівського колективу не є запорукою сто відсоткового розвитку наших дітлахів. Так дійсно деякі учні, діти займають призові місця в районі області. Але мене наприклад або навіть бльшість громадян району цікавить все-таки результат власний через те, що усі неможуть займати призові місця це ясно як божий день. Тому ці речі що інколи виникають як ото нагородження дітлахів інколи вибачте на слові тхне радянщиною коли передовикам вручали медалі, кубки грамоти і врешт-решт премію. Тому Нас цікавить більше той результат коли, якщо взяти статистику чи не щоби кожна дитина мала б непоганий результат, наприклад по ЗНО. Але про те коли у тому році К-Каширський мав друге місце на Україні по середньозваженому коефіцієнту по ЗНО то це МИ можемо оцінити, тому підвищену якісну освіту Усім, а не окремим членам учнівського колективу.
02 Червня 2017, 02:39
Камінь не ускладнюйте тривіальні речі. Моральне заохочення дітей-це правильний підхід, тим більше дівчина-школярка в стильних окулярах вже добре відома за численними фототками на цьому сайті.
02 Червня 2017, 11:45
Згоден , що все це - лише &quot;моральне заохочення дітей&quot; і нічого більше . І робити з цього якусь &quot;стратегічну статистику&quot; з проекцією на економічний ефект - це повна дурня і показуха совдепівського зразка. <br/>Ще один совдепівський рудимент - називати чомусь цих учнів &quot;обдарованими&quot; . Чим саме вони обдаровані? Лише тим , що виконують застарілу і подекуди тупу і перевантажену шкільну програму ціною власного вільного часу і свого здоров'я? Або приймають участь (в більшості добровільно-примусово) у всіляких придуманих освітніми начальниками конкурсах-турнірах?? Що ж, це їх право . Але чому ж тоді &quot; коли у тому році К-Каширський мав друге місце на Україні по середньозваженому коефіцієнту по ЗНО &quot; , наш район до цих пір (всі 26 років Незалежності) є тупо дотаційним і майже депресивним??? Де економічний ефект від цієї обдарованості крім премій і звань начальникам - пасям, бондарям, дунайчукам та іншим організаторам цієї показухи ??
02 Червня 2017, 16:48
&quot;Де економічний ефект від цієї обдарованості&quot;: його тут не буде оскільки економічний ефект це поки тільки той коли Наші діти маючи непогану потім освіту дуже добре конкурують на ринку праці інших міст та містечок Української держави та поза нею. Ось найголовніший ефект від освіти яку намагаються дати тут в районі. Якщо у район приїде молода людина десь до тридцяти років та заявить своє Я, ба навіть очолить його тут то можливо це й буде ефектом, але поки молодь намагається виїхати за межі не тільки району але й області бачачи бесперспективність у його розвитку.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром