Юлія Тимошенко: сільськогосподарська земля продається тільки в тих країнах, де слабо розвинута влада

02 Червня 2017, 16:55
1459

На думку лідера партії «Батьківщина», держава має створити такі умови, за яких люди, котрі хочуть продати сільськогосподарську землю, могли продати її державі за ринковою ціною.

«Німеччина, Великобританія, Канада, США – ці країни останні 10 років скуповують в людей землю», – зауважила парламентар.

Юлія Тимошенко також навела дані аналізу українських науковців щодо продажу землі, де йдеться про те, що сьогодні сільськогосподарська земля продається тільки в тих країнах, де слабо розвинута влада.

«У ці країни їдуть, як до папуасів. Цю землю купують за брязкальця», – додала лідер «Батьківщини».

Політик також нагадала, що президент заборонив її політичній силі проводити Всеукраїнський референдум щодо заборони продажу сільськогосподарської землі.

«Порошенко заборонив питати в людей, чи готові вони продавати свою землю. Натомість наша команда сьогодні збирає по всій Україні підписи, а це понад 10 млн підписів, для того, щоб показати – люди не хочуть продавати сільськогосподарську землю», – заявила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, лідер «Батьківщини» закликала людей не бути байдужими до майбутнього України та підтримати збір підписів проти продажу землі.

Парламентар наголосила, що її політична сила разом з Асоціацією фермерів та приватних землевласників України вже зібрала понад 500 тисяч підписів українців, які проти продажу землі, але планує, що їх буде щонайменше 10 млн.

Коментарі
02 Червня 2017, 21:14
А Німеччина, Великобританія, Канада чи США тимошенко купити не хочуть ?
02 Червня 2017, 21:33
"нія, Канада чи США тимошенко купити не хочуть ?": якщо дивитися на золотовалютні нагромадження держав то ті держави які мають найбільші у свою чергу мають і найбільші запаси державної власності на землю.
03 Червня 2017, 00:57
Юлі треба або консультантів поміняти, або пройти курс психіатричної реабілітації
03 Червня 2017, 12:28
Дарма переймаєтесь )) Юля ще стане президентом України ))
03 Червня 2017, 23:26
Cільськогосподарська земля продається тільки в тих країнах, де слабо розвинута не влада , а суспільство! Причому слабко розвинуте якраз в розумовому плані і тому абсолютно байдуже... І як результат - бідне ..<br/>&quot;Чого бідний -бо дурний ,чого дурний - бо бідний&quot;(
04 Червня 2017, 01:59
Путін весь час говорить, що українці і росіяни - то один народ. Апологети Дарвіна кажуть, що людина походить від мавпи. Тимошенко весь час каже, що її брехня є істиною, якою живе весь світ. Члени «батьківщини» переконують, що вони думають від потреби, а не за гроші.
04 Червня 2017, 12:45
В кожній юліний брехні є раціональне зерно , яке треба вміти відділяти від шоколадної полови,за яку голосували такі як ви. Хоча зараз ви тупо боїтесь про це зізнатись навіть самим собі))
04 Червня 2017, 19:29
Тимошенко все-таки слід найняти доброго імеджмейкера або принаймі якого небуть культоролога, оскільки ЇЇ слова трохи страдають логікою. Останні ЇЇ перли відносно справи про виграш України проти Газпрому зовсім не на ЇЇ користь. ТРохи краще з логікою і Вона була б в дамках. ЇЇ висловлювання слід все-таки розглядати десь у вузьчому колі, а потім Їх оголошувати оскільки тепер вона на шляху до посади президента. Пані трохи думайте або давайте іншим думати, а Ви будете тільки оголошувати. Як би від мене щось залежало б то я ЇЇ дав би таку пораду.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024