На новозбудованих автошляхах району відсутня дорожня розмітка та необлаштовані узбіччя

22 Листопада 2020, 11:00
5070

Дороги Камінь-Каширщини між населеними пунктами нарешті почали приводити до ладу. Стан покриття на окремих ділянках автошляхів, ясна річ, істотно покращився. Однак поряд із цим, нарікають водії, виникла проблема, що може спричинити аварію: відсутня дорожня розмітка. А це ускладнює рух, особливо вночі.

Про це пише сайт газети Полісся.

Позаяк освітлення таких доріг після 23:00 у нашому районі не передбачене взагалі. Мова йде про автодорогу, що пролягає в напрямку Ковеля.

Більше того, через не засипані щебенем узбіччя, у темну пору доби, зачепивши край дорожнього полотна, “можна легко злетіти з дороги прямісінько в кущі”, констатують власники авт, котрі часто курсують у згаданому напрямку.

Тим часом, як зауважили «Поліссю» у філії «Камінь-Каширський автодор», відповідальність за якість та своєчасне надання послуг несе виконавець відповідно до законодавства.

Мовляв, підприємство, що проводить роботи з будівництва шляхів має довести справу до кінця: засипати узбіччя, облаштувати з’їзди у вулиці та заїзні кишені. Наразі готується тендер на обслуговування означених доріг, повідомили у відомстві.

«І на замітку! Відсутність дорожньої розмітки виключає відповідальність водія за порушення п. 11.4 ПДР — виїзд на зустрічну смугу руху через неможливість визначити кількість смуг для руху та їх межі на дорозі», – йдеться у дописі.


 

Коментарі
23 Листопада 2020, 04:23
Відподальність несе виконавець а доробляти будете це все ви
24 Листопада 2020, 19:23
Рублі скінчилися
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром